Autor Wątek: [1.1x, FC] Wspólne latanie on-line cz. II  (Przeczytany 195296 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

McHaron

• Gość
Odp: [1.1x, FC] Wspólne latanie on-line cz. II
« Odpowiedź #555 dnia: Lipca 01, 2006, 18:14:38 »
Panowie, jakieś loty dzisiaj??? Jeżeli coś by się kroiło, to proszę info na moje GG.

funny_man

• Gość
« Odpowiedź #556 dnia: Lipca 03, 2006, 12:25:39 »
Moze ktos bedzie chcial polatac ze mna na przyklad w parze... mozna tez porobic jakies doswiadczenia lub powalczyc. Proponuje odedzwac sie do mnie jesli najdzie kogos ochota na loty. Ja moge postawic serwerek na pare osob (upload 192). Moj Skype (preferowany rodzaj kontaktu): marek-sliwinski lub gg: 2502311

Offline martin

• *
  • Szpieg z krainy jaszczompów
« Odpowiedź #557 dnia: Lipca 04, 2006, 12:40:46 »
W związku z przebazowaniem córki na poligon letni do Babci, posiadam niewyobrażalne dla mnie pokłady wolnego czasu, więc od 19.00 mogę być zwarty i gotowy do spuszczenia paru sztuk imperialnego ście......

Martin
Sundowner:U nas jest w czym wybierać - do każdej roboty odpowiednie narzędzia.
Schmeisser: U nas się wysyła 1000 MiGów, mogą być puste.

maverickdan

• Gość
« Odpowiedź #558 dnia: Lipca 04, 2006, 18:19:12 »
 Widzę że masz ochote na tłustą F15 oki to czekam. U M_osta godzina 19sta, zadyma!
p.s postaram sie być :020:
pozdrawiam
Maverickdan

maverickdan

• Gość
« Odpowiedź #559 dnia: Lipca 11, 2006, 22:21:19 »
Witam
Wspólnie z kolegą Schmichtem postanowiliśmy zrobić kampanie, jakiej nigdy nie było w żadnym symulatorze. Ma to być kampania przygodowa i całkowicie jej scenariusz będzie tworzony na podstawie wydarzeń za istniałych w poprzedniej misji. W dalszej części postaram się wytłumaczyć jak to ma wyglądać. Teraz jednak przedstawię scenariusz pierwszej misji. Pierwsza misja jest może mało ciekawa, ale będzie wyglądać tak. Okazało się, że Gruzja zdobyła durzą ilość głowic nuklearnych i prowadzi prace nad rakietami balistycznymi, wszystko jest finansowane przez terrorystów. Ukraina i USA doszły do porozumienia i chcą razem podjąć kroki mające na celu bezpieczeństwo na świecie. Rosja jak zawsze nabiera wody w usta i przygląda się całej sytuacji. Pierwsze zadnie to wtargnąć w przestrzeń powietrzna Gruzji samolotami su27 i f15 i dokonać rozpoznania.SU27 będzie wyposażony w aparat fotograficzny [PRTSC]i jego zadaniem będzie dokonać rozpoznania. F15 będą eskortować i wspierać SU27. Gruzja dokonała tak że zakupu używanych samolotów wiec  uwaga na niespodzianki :021:
pozdrawiam
Maverickdan
Ps czy są chętni?

Offline iq85

• APAsq
  • *
« Odpowiedź #560 dnia: Lipca 11, 2006, 23:05:56 »
czy są chętni?
Oczywiście, że są! :D
Nie gadałem jeszcze z innymi, ale myślę że chociaż część naszej eskadry dołączyłaby się chętnie do takiej kampanii (nawet jeśli nie będzie dla nas Migów ;) )
Pytanie jeszcze jak będzie z serwerem? Ile osób?
DCS/FSX/AC/pCARS

Offline some1

• Global Moderator
« Odpowiedź #561 dnia: Lipca 11, 2006, 23:19:08 »
No to jest nas dwóch.  :002:
"It's not a Bug! It's an undocumented feature!"

Apek

• Gość
« Odpowiedź #562 dnia: Lipca 11, 2006, 23:46:13 »
i ja również z chęcią.... nie na wiele się przydam ,ale zawsze to coś... :002:

Schmicht

• Gość
« Odpowiedź #563 dnia: Lipca 12, 2006, 10:03:49 »
nawet jeśli nie będzie dla nas Migów ;)
Ależ Iq85, oczywiście że będą MiGi (sam pewnie zasiąde w jednym znich, ale to jeszcze będzię zależało od ilości osób na serwerze)  ;)

Pytanie jeszcze jak będzie z serwerem? Ile osób?
Co do serwera to fakytcznie może być pewien problem, bo misja jest stworzona dla 8-10 graczy (2xSu27, 4xF15i i 2-4xMiG29), ale myślie że spokojnie będzie można ją odbyć tylko w 6 osób (w ostateczności 4). Więc jest także poszukiwana osobą która byłaby chętna postawić serwer (nawet na tą najmniejszą ilość osób) ;)

Offline iq85

• APAsq
  • *
« Odpowiedź #564 dnia: Lipca 12, 2006, 10:44:55 »
Więc jest także poszukiwana osobą która byłaby chętna postawić serwer (nawet na tą najmniejszą ilość osób) ;)
My latamy zawsze na serwerku stawianym przez Balc3ra. Najwięcej chyba było 7 osób, ale wydaje mi się że powinien uciągnąć do 8 :D (Balc3r odezwij się!)
Szkoda, że nie mogę postawić serwera u kumpla w akademiku (realny download 15Mbps) :(
DCS/FSX/AC/pCARS

funny_man

• Gość
« Odpowiedź #565 dnia: Lipca 12, 2006, 11:13:44 »
Ja rowniez chetnie sie dolacze! Serwerka jednak nie uciagne na tyle osob.

balc3r

• Gość
« Odpowiedź #566 dnia: Lipca 12, 2006, 11:26:53 »
Witam po takiej długiej przerwie :D - do wtorku bede w domciu na chorbowym :D więc oczywiście bede mógł latać i stawiać serwerek.
Upload w granicach 384/420 kbps
Download 2 Mbps / (4 Mbps 02:00 - 10:00)
i proszę o migacza :D

« Odpowiedź #567 dnia: Lipca 12, 2006, 18:09:57 »
No to i Ed napisze "kilka" słów.
 Cieszy że po długiej dość hibernacji w tym dziale forum wreszcie ktoś z bardzo ciekawą propozycją wystąpił. Wreszcie coś ambitnego- kampania z teatrem działań nad Gruzją..(hmm hmm, pachnie mnie tu konkurencją  :P   ).
Uważam ze to bardzo miło polatać w takiej kampanii, w którą ktoś inny wkłada dużo pracy i zaangażowania i naprawdę niezła przygoda, stąd jeśli o mnie chodzi to zgłaszam się bez zastanowienia do służby w jednej z eskadr. Wypadałoby się określić z góry raz na zawsze pod jaką gwiazdą /gwiazdami  czy innym godłem się będzie służyło w tejże kampanii. Więc dla miłej odmiany od służbowego MiG a 29, zgłąszam się do służby w jakiejś ukraińskiej eskadrze Su 27 i w tej samej jednostce konsekwentnie będę pełnił wirtualną służbę. Jesli Mav będzie w osłonie na najlepszym imperialistycznym myśliwcu przewagi powietrznej , to ja chętnie mogę podjąć się wykonania zadania  ;). Proszę o pozytywne rozpatrzenie mojego raportu i wcielenie mnie do służby w nowopostałych połączonych siłach powietrznych, jak też o info o terminie pierwszej odprawy .

Korzystając z okazji chciałbym również poruszyć kolegów "eskadrowiczów" latających w innej wirtualnej wojnie i ruszyć z miejsca nasze loty. Z tego co skowronki śiewają, to Balcer ma lekki odbój w pracy i pewnie już śmiało może podjąć trud "robienia" za hosta. Wojna czeka, maszyny rdzewieją (choć z tytanu i aluminium). Ale to do Ciebie Balcer nalezy ostatnie słowo. Czy termin piatkowy powiedzmy będzie odpowiedni? Kto ma wakacje , ten ma więcej czasu, stąd co powiecie aby loty rozpocząć ciut wcześniej niż dotychczas?Prosze o propozycje.

Pozdrawiam!!!
Obecne formy marnowania czasu: FC, ArmA, czasem FSX
Zapraszam:  http://pvrt.dbv.pl/news.php

Offline some1

• Global Moderator
« Odpowiedź #568 dnia: Lipca 12, 2006, 18:43:43 »
Hm, określić się?  :004:
Najchętniej Su-27/33 albo jakiś samolot szturmowy, ale może być wszystko, co jest w Lock'u, dużej różnicy mi to nie zrobi. Ważne by zabawa była dobra, a to w tym towarzystwie jest przecież gwarantowane.  :002:

Co do godziny rozpoczęcia latania: dowolna, byleby słońce nie swieciło w monitor, bo mało widać i trackiry wariują. Ale misje nocne wolałbym już wieczorkiem.
"It's not a Bug! It's an undocumented feature!"

maverickdan

• Gość
« Odpowiedź #569 dnia: Lipca 12, 2006, 19:01:57 »
Cieszę się, że jest takie zainteresowanie. Prawdopodobnie misja na piątek będzie gotowa
Wcześniej będzie odprawa, na której zostaną rozdzielone zadania.

pozdrawiam
Maverickdan