No to i Ed napisze "kilka" słów.
Cieszy że po długiej dość hibernacji w tym dziale forum wreszcie ktoś z bardzo ciekawą propozycją wystąpił. Wreszcie coś ambitnego- kampania z teatrem działań nad Gruzją..(hmm hmm, pachnie mnie tu konkurencją

).
Uważam ze to bardzo miło polatać w takiej kampanii, w którą ktoś inny wkłada dużo pracy i zaangażowania i naprawdę niezła przygoda, stąd jeśli o mnie chodzi to zgłaszam się bez zastanowienia do służby w jednej z eskadr. Wypadałoby się określić z góry raz na zawsze pod jaką gwiazdą /gwiazdami czy innym godłem się będzie służyło w tejże kampanii. Więc dla miłej odmiany od służbowego MiG a 29, zgłąszam się do służby w jakiejś ukraińskiej eskadrze Su 27 i w tej samej jednostce konsekwentnie będę pełnił wirtualną służbę. Jesli Mav będzie w osłonie na najlepszym imperialistycznym myśliwcu przewagi powietrznej , to ja chętnie mogę podjąć się wykonania zadania

. Proszę o pozytywne rozpatrzenie mojego raportu i wcielenie mnie do służby w nowopostałych połączonych siłach powietrznych, jak też o info o terminie pierwszej odprawy .
Korzystając z okazji chciałbym również poruszyć kolegów "eskadrowiczów" latających w innej wirtualnej wojnie i ruszyć z miejsca nasze loty. Z tego co skowronki śiewają, to Balcer ma lekki odbój w pracy i pewnie już śmiało może podjąć trud "robienia" za hosta. Wojna czeka, maszyny rdzewieją (choć z tytanu i aluminium). Ale to do Ciebie Balcer nalezy ostatnie słowo. Czy termin piatkowy powiedzmy będzie odpowiedni? Kto ma wakacje , ten ma więcej czasu, stąd co powiecie aby loty rozpocząć ciut wcześniej niż dotychczas?Prosze o propozycje.
Pozdrawiam!!!