W takim razie rodzi się najważniejsze pytanie- kiedy premiera PL MOD?
Taki co by się do lomana wrzucało...
Niestety tak jak myślałem nie wszystko da się włozyć LOMAN-em np. plik usuwający niemieckie numery trzeba będzie wkleić ręcznie - LOMAN się burzy (ot wredny

), ale to nie stanowi problemu jak sie poda gdzie.
Co do informacji o dodatkowych krajach to rzeczywiście są wolne kody dla państw, które chcieli wprowadzić (są ślady w LO ale nie ma już w LO FC - pewnie zrezygnowali - i gdzie tu "piękna teoria", że do LO nic nie da się dodać - trzeba szukać dalej pewnie sobie nie tylko taką "furtkę" zostawili) tak, że PL-MOD (jak go ładnie nawał Ajti) nie będzie usuwał Kanady. W tej chwili prace nad modyfikacją plików są zakończone (pewnych problemów nie dało się rozwiązać - chyba za tępy jestem

- jak to, że MiG-29G nie będzie miał w ogóle numerów bocznych - usunąć numery się da, ale wkleić inne to nie wiem jak) - jak otrzymam grafikę, to skompiluję całość i będzie można to gdzieś wrzucić - szkoda, że stronka Ajti'ego jeszcze nie chodzi. Przydałby się też ktoś kto poprawnie przetłumaczy opis (jak go zrobię) na angielski bo co innego rozumieć i się komunikować, a co innego poprawne literackie tłumaczenie (Stop bykom - także po angielsku

).
[ Dodano: Czw 22 Wrz, 2005 10:35 ]Może by dał cynk jak zrobić "flayable" Su-22 z kokpitem Su-25.Taki mod jeszcze bym zniósł, podobny kokpit,ta sama avionika,etc.
No cóż z ta opcją na razie jest problem - można oczywiście prawie każdy samolot uczynić flyable - ale defaultowo daje kabinę Su-27. Poprawność działania jest różna - zależy od typu maszyny.
Jak ktoś chce sobie sprawdzić to wystarczy w MEInit w linii dotyczącej samolotu wpisać
Human cockpit=yesPostaram się znaleźć plik za to odpowiedzialny, ale nie obiecuję (LockOn.exe - nie bardzo chcę rozgrzebywać bo wtedy trzeba dość długich testów, żeby sprawdzić czy nie porobiło to gdzieś innych problemów).
Na razie jedyną w miarę sensowną "modyfikacją" jest w tym przypadku wstawienie tego kokpitu do Su-30 - systemy uzbrojenia działają chyba prawidłowo (nie miałem czasu długo tego sprawdzać), a wygląd kabiny (przedniej) jest w realu pewnie podobny do Su-27.