Razorblade świetny pomysł moim zdaniem. Lepiej mieć wszystkie oryginalne MiGi z 1 ELT niż 4 
Nawet jeśli nie da się podmienić uzbrojenia i usunąć datalinka to wymyślimy jakąś bajeczkę o Midlife Update naszych Mig-ów 
A skąd dorwałeś dobre fotki do skinów? Bo ja w pewnym momencie już wymiękłem i nic nowego znaleźć za bardzo nie mogłem szczególnie jeśli chodzi o górne powierzchnie samolotów. 
Małe zdjęcie 70, ale może coś da
1. Podmiana uzbrojenia to
żaden problem - robiłem to w LO nie raz - Dla kawału to nawet wstawiałem MiG-om możliwość użycia rakiet typu Sidewinder czy Matra

. Podobnie jak "prostowałem" błędy np. w systemie uzbrojenia A-10.
2. Zmiana nazwy samolotu to też banał.
3. Co do kwestii tego
DataLinka z AWACS-em to trzeba się zastanowić bo awionika była przecież modernizowana, a i z "hamerykanskimi" AWACS-ami w planie mamy współpracować

- zobaczę co da się z tym zrobić.
4.
Schmeisser chce pokombinować z kokpitem aby wyglądał jak aktualny kokpit w MiG-ach z Mińska np. wstawić GPS (tylko wizualnie oczywiście) itp.
5. Zdjęcia no cóż szukałem, szukałem i szukałem... ale 70 nie znalazłem - dzięki ! (jak bedę miał komplet dokumentacji - ciągle coś znajduję - to spakuję i mogę Tobie przesłać)
6. Myślę, że zrobię tak, że powstanie
PL-MOD2 tak jak to było planowane (no może zrobię taką zmianę, że nazwy skinów nie beda miały numerów bocznych a np. 1,2,3,4 - tak aby można było sobie wrzucić dowolny polski skin ModMan-em), a równolegle powstanie mod nazwany np.
"Polish MiG's" - w którym będą wszystkie nasze MiG-i.
7. No a potem jak będą chętni to się pobawimy "w wirtualną 1 elt".