Autor Wątek: MiG-3 walkaround  (Przeczytany 2707 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Leon

• Global Moderator
MiG-3 walkaround
« dnia: Września 27, 2005, 23:52:40 »
http://mig3.sovietwarplanes.com/mig3/yuri-rr/rusavia3.htm
Jak widać można robić bardzo dobre rzeczy (jakość zdjęć) całkowicie za darmo i udostepniać je w sieci....
Polecam te kilkadziesiąt zdjęć odrestaurowanego Miga (w fatalnym co prawda malowaniu ale niech tam ;) - proces odbudowy śMiGacza mozna było śledzić w prasie i sieci.
Jak dla mnie czapki z głów przed autorami - Jurijem Paszołokiem i Massimo Tessitori.
Marcin Widomski

Pealuuga lipp, Surnupealuuga lipp, Tundmuste tipp, Sinu tundmuste tipp, See on ju vabadus hüperboloid, Insener Garini hüperboloid...

Offline martin

• *
  • Szpieg z krainy jaszczompów
Re: MiG-3 walkaround
« Odpowiedź #1 dnia: Września 28, 2005, 09:34:38 »
Cytat: Leon
http://mig3.sovietwarplanes.com/mig3/yuri-rr/rusavia3.htm
Jak widać można robić bardzo dobre rzeczy (jakość zdjęć) całkowicie za darmo i udostepniać je w sieci....
.

No po prostu piękny, czy on będzie latał ?

Martin
Sundowner:U nas jest w czym wybierać - do każdej roboty odpowiednie narzędzia.
Schmeisser: U nas się wysyła 1000 MiGów, mogą być puste.

Offline Leon

• Global Moderator
MiG-3 walkaround
« Odpowiedź #2 dnia: Września 28, 2005, 11:19:09 »
Ma zamontowany AM-38F więc kto wie.....
Marcin Widomski

Pealuuga lipp, Surnupealuuga lipp, Tundmuste tipp, Sinu tundmuste tipp, See on ju vabadus hüperboloid, Insener Garini hüperboloid...

Offline KosiMazaki

• Administrator
    • http://www.kg200.il2forum.pl
MiG-3 walkaround
« Odpowiedź #3 dnia: Września 28, 2005, 12:14:03 »
Nie wiem czemu ale zawsze mi się podobał ten Mig. To chyba przez to że cierpi na syndrom kaloryfera :D Very nice... [;
I/KG200_Doktor  1972-†2006

"Herr Rittmeister wylądował, klasnął w dłonie mówiąc: Donnerwetter! Osiemdziesiąt jest godną szacunku liczbą"

Offline martin

• *
  • Szpieg z krainy jaszczompów
MiG-3 walkaround
« Odpowiedź #4 dnia: Września 28, 2005, 14:32:46 »
Cytat: KosiMazaki
Nie wiem czemu ale zawsze mi się podobał ten Mig. To chyba przez to że cierpi na syndrom kaloryfera :D Very nice... [;

On ma sylwetkę sportowego coope , wielki silnik z przodu, mała kabina i nic z tyłu :D
Sundowner:U nas jest w czym wybierać - do każdej roboty odpowiednie narzędzia.
Schmeisser: U nas się wysyła 1000 MiGów, mogą być puste.

MiG-3 walkaround
« Odpowiedź #5 dnia: Września 28, 2005, 16:51:18 »
Jakis czas temu byl watek "dla tych co mają darty..." czy jakos tak.
Bylo tam zdjecie Olega z aparatem jak robi zdjecie kabiny tego samolotu.
PFS_milo

Offline Leon

• Global Moderator
MiG-3 walkaround
« Odpowiedź #6 dnia: Września 28, 2005, 23:20:51 »
Gdybym miał czas i kasę machnąc sie w tym roku do Moskwy to tez bym porobił zdjecia tego MiGa....
Marcin Widomski

MiG-3 walkaround
« Odpowiedź #7 dnia: Września 29, 2005, 04:17:52 »
A ja gdybym mial czas i kase robilybym zdjecia B747 ladujacym na st.maarten. i to jeszcze z dzbanekim browara z tej knajpy co stoi po prawej stronie od strony podejscia do ladowania. A reszte kiliszy wywalibym z tarasu mojego hotelu, co stoi na wzgorzu, na "wylocie", po drugiej stronie zatoczki ;)
PFS_milo

HansVonStunke

• Gość
MiG-3 walkaround
« Odpowiedź #8 dnia: Września 29, 2005, 16:51:14 »
Cytat: Leon
Gdybym miał czas i kasę machnąc sie w tym roku do Moskwy to tez bym porobił zdjecia tego MiGa....

A gdybym ja mial Kase (przez duze 'K'), tobym sobie takiego kupil  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:  i postawil we wlasnym hangarze obok paru innych z tego okresu... - :gitara: gdybym byl bogaty...   :gitara:   :mrgreen:

MiG-3 walkaround
« Odpowiedź #9 dnia: Września 29, 2005, 20:27:31 »
HansVonStunke, jak ja to mawiam z kolegami:
kupi sie, ale jutro... ;)
PFS_milo