Autor Wątek: Polska kampania  (Przeczytany 23277 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Odp: Polskie skiny
« Odpowiedź #105 dnia: Czerwca 27, 2006, 21:53:59 »
Uważam że prace nad kampanią można by zacząć bo ekipa się zbiera.
Trzeba tylko ustalić konkrety jak mają wyglądać skiny końcowe (najlepiej na PW).

P.S. Proponowałbym założyć nowy temat i przenieść wiadomości związane z kampanią do nowego tematu, wiem że leży to w gestii adminów, bo trochę "wjechaliśmy" z tym pomysłem do innego tematu.

Taka kampania jest już dawno w produkcji. Prowadzi to Gladius, poszukajcie w tematach na forum. Gladius chyba mnie nie zastrzeli jak powiem ze jest zrobionych coś około 90 misji.
Prace cały czas trwają a swego czasu Gladius szukał ludzi do robienia skinów.
Pomysł ten to trochę jak wyważanie otwartych drzwi. Uważam, że lepiej pomóc, Gladiusowi (bo wykonane jest naprawdę dużo pracy) niż rozpoczynać to od nowa.
A kampania to nie tylko skiny, ale wiele innych elementów, opisy fabuła, scenariusz itp.

Pozdrawiam
Nie da Ci żona nie da sąsiadka,
Nawet nie przyjdzie im to do głowy,
Tego, co da Ci sierżant sztabowy.

http://www.1pl.boo.pl/

Odp: Polska kampania
« Odpowiedź #106 dnia: Czerwca 27, 2006, 22:24:51 »
P.S. Proponowałbym założyć nowy temat i przenieść wiadomości związane z kampanią do nowego tematu, wiem że leży to w gestii adminów, bo trochę "wjechaliśmy" z tym pomysłem do innego tematu.

Wykonane, ale osobnego tematu nie warto zakładać w tym się sprawa zaczęła to niech tu się ciągnie dalej.  :001:

Po prostu nie wiedziałem,  że ta kampania'46 "jeszcze żyje" - dawno nikt nic na ten temat nie pisał. Czyli po prostu wszystkie kwestie polskich skinów i polskich kampanii, będziemy umieszczać tutaj.

« Odpowiedź #107 dnia: Czerwca 28, 2006, 18:35:34 »
Scoot nie zastrzelę Cię  :002:

Wszystkich zainteresowanych wykonaniem skinów uprzejmie informuję że stosowną listą dysponuje Scoot, któremu proszę również wysyłać skiny. (wybacz, że piszę w Twoim imieniu, ale tak się umawialiśmy  :001:).
Gotowych jest 86 misji, będzie jeszcze ok. 15 może 20 - jak tylko znajdę czas. Kampania jest niestety tworzona "skokami', co spowodowane jest moim życiem zawodowym, które jest niezwykle "intensywne".

Pozdrawiam
"W gwardii oddawano broń i tornister tylko razem z życiem"
Coignet

« Odpowiedź #108 dnia: Grudnia 10, 2006, 12:35:31 »
A zatem moi panowie, z przyjemnością informuję, żę 30 minut temu zakończyłem budowę ostatniej, 112 misji kampanii.  :002:
Teraz oczekuję na poprawki od Scoot`a, krtóry dokona również ostatnich beta testów. Po ich zakończeniu kampania "ukaże się" (nie wiem jeszcze tylko kto umieści ją na swej stronie internetowej - być może YoYo  :003:, ale jeszcze z nim nie negocjowałem).

Pozdrawiam
« Ostatnia zmiana: Grudnia 10, 2006, 12:41:11 wysłana przez Gladius »
"W gwardii oddawano broń i tornister tylko razem z życiem"
Coignet

« Odpowiedź #109 dnia: Grudnia 10, 2006, 13:02:56 »
No to gratulacje Gladius ! :023:
Oby cieszyła sie taką popularnością jak ,,Lotnictwo Wojskowe " vol.I i II na www.mission4today.com
Spokój cechuje Mistrza.