Autor Wątek: Medialna bestia  (Przeczytany 15029 razy)

Schmeisser

• Gość
Odp: Medialna bestia
« Odpowiedź #30 dnia: Stycznia 05, 2006, 14:27:50 »
... i grzmot powstanie wielki hihihihi

tofik

• Gość
« Odpowiedź #31 dnia: Stycznia 05, 2006, 15:32:58 »
Tylko jak "RasPUTIN" zacznie się bawić magicznymi zaworkami to polecą, ale chyba na paliwie destylowanym z ziemniaków :001: :001:

« Odpowiedź #32 dnia: Września 24, 2013, 10:34:22 »

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
« Odpowiedź #33 dnia: Grudnia 07, 2021, 19:01:54 »
webmaster,   YoYosims - jeśli lubisz symulatory lotnicze

www.yoyosims.pl

Online rutkov

• KG200
  • *
  • Versuchskommando
    • KG200
« Odpowiedź #34 dnia: Grudnia 07, 2021, 19:25:18 »
Lata lecą, a parcie na szkło nie mija ;) I bardzo dobrze bo ma gadane i ma co opowiadać.
ps. człowiek przełomu - mój rocznik hehehehe  8) :)
miłośnik 110-tki    •    I/KG200_Doktor  ♥1972-†2006   •   Czekamy Ciebie czerwona zarazo, byś wybawiła nas od czarnej śmierci. Byś nam, kraj przed tym rozdarłszy na ćwierci, była zbawieniem, witanym z odrazą.    •   Han Pasado!    •    GDY WIEJE WIATR HISTORII, LUDZIOM JAK PIĘKNYM PTAKOM ROSNĄ SKRZYDŁA, NATOMIAST TRZĘSĄ SIĘ PORTKI PĘTAKOM

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
« Odpowiedź #35 dnia: Grudnia 07, 2021, 20:40:47 »
Lata lecą, a parcie na szkło nie mija ;)

Jest pewna kategoria produkcji, gdzie być może i parcie nie mija, ale z biegiem lat nie ma już naprawdę czego oglądać. No ale tu to inna sprawa 8).

www.yoyosims.pl

« Odpowiedź #36 dnia: Grudnia 15, 2021, 09:47:39 »
To ja też trochę prywaty. Wychodzi na to, że Toyo to też mój rocznik bo ja w 1985 również startowałem do Liceum Lotniczego w Dęblinie (tylko mi się nie udało - komisja lekarska  :icon_frown:). Można więc rzec, że znam Go osobiście :icon_wink:
Pozdrowienia  :564:
PS. Ciekawe jak tam książka Toya (kiedyś wspominał, że powstaje)?

Online rutkov

• KG200
  • *
  • Versuchskommando
    • KG200
« Odpowiedź #37 dnia: Grudnia 15, 2021, 10:56:16 »
Jest pewna kategoria produkcji, gdzie być może i parcie nie mija, ale z biegiem lat nie ma już naprawdę czego oglądać. No ale tu to inna sprawa 8).
Cóż, patronka forum już zdecydowanie na emeryturze, ale opowiadać to by jeszcze mogła ;-)
miłośnik 110-tki    •    I/KG200_Doktor  ♥1972-†2006   •   Czekamy Ciebie czerwona zarazo, byś wybawiła nas od czarnej śmierci. Byś nam, kraj przed tym rozdarłszy na ćwierci, była zbawieniem, witanym z odrazą.    •   Han Pasado!    •    GDY WIEJE WIATR HISTORII, LUDZIOM JAK PIĘKNYM PTAKOM ROSNĄ SKRZYDŁA, NATOMIAST TRZĘSĄ SIĘ PORTKI PĘTAKOM

qrdl_logos

• Gość
« Odpowiedź #38 dnia: Grudnia 15, 2021, 11:37:52 »
Cóż, patronka forum już zdecydowanie na emeryturze, ale opowiadać to by jeszcze mogła ;-)

Może i na emeryturze, ale są tacy, co mają ją cały czas.. powiedzmy w sercu. Jakiś czas temu bardzo znany pistolet maszynowy, niegdyś niezwykle popularny na Forum, chwalił się, że ma wszystko i to po jakiejś renowacji, oczywiście zapisu, a nie głównej bohaterki :-).

Offline KosiMazaki

• Administrator
    • http://www.kg200.il2forum.pl
« Odpowiedź #39 dnia: Grudnia 15, 2021, 13:19:06 »
lol :509:
I/KG200_Doktor  1972-†2006

"Herr Rittmeister wylądował, klasnął w dłonie mówiąc: Donnerwetter! Osiemdziesiąt jest godną szacunku liczbą"

« Odpowiedź #40 dnia: Grudnia 18, 2021, 11:54:47 »
Jest już 2 część. Fajnie się ogląda.

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
« Odpowiedź #41 dnia: Grudnia 18, 2021, 17:32:06 »
Jest już 2 część. Fajnie się ogląda.

Cz.2 https://youtu.be/f4k07Ya0N3o .

www.yoyosims.pl

Online rutkov

• KG200
  • *
  • Versuchskommando
    • KG200
« Odpowiedź #42 dnia: Grudnia 18, 2021, 21:18:27 »
No i początek mnie kompletnie zniesmaczył. Kolega w okularach, 7 lat po podbiciu Krymu i Donbasu przez Rosję, oświadcza, że dziś, nikt nikogo nie ma zamiaru terytorialnie podbijać. Nooooo luuuuuudzie drooooooodzy...  :x

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
« Odpowiedź #43 dnia: Grudnia 19, 2021, 11:18:54 »
No i początek mnie kompletnie zniesmaczył. Kolega w okularach, 7 lat po podbiciu Krymu i Donbasu przez Rosję, oświadcza, że dziś, nikt nikogo nie ma zamiaru terytorialnie podbijać. Nooooo luuuuuudzie drooooooodzy...  :x

I w przeddzień możliwego wznowienia działań zbrojnych. No cóż, może nie każdy czyta newsy i wie co się dzieje wokół ;> ?

www.yoyosims.pl

Offline Mekki

• Global Moderator
  • Tępy Ch**:)
    • 13 WELT
« Odpowiedź #44 dnia: Grudnia 19, 2021, 13:04:04 »
Raczej różowe okulary i idealizowanie świata wokół. Siedzisz w bańce to cię niusy z Ukrainy i Białorusi nie ruszają., bo  to nie twój świat.
A mnie cholera codziennie w drodze do pracy trzepią czy czasem ludzi nie przemycam. Zawsze wtedy mówię, że ja to tylko jako miotła jadę, a towar pojechał drogę obok. Nie wiem tylko z czego się śmieją. :P
« Ostatnia zmiana: Grudnia 19, 2021, 15:20:14 wysłana przez Mekki »
A w jaki sposób Ty jesteś upośledzony?

Kanał youtube 13WELT