Woda jak woda:) Ale bitew na kanale La Manche będzie raczej mało;) No chyba że Zeppelina zrobią i będa misje na przechwycenie, więc nie masz co się obawiać. No chyba że nad Sommą i Marną polatasz.
Ja jestem ciekawy, czy oni będą robić jakieś add-ony pod tą grę. Np. front wschodni czy wojnę domową w Rosji (oczywiście z ichniego punktu widzenia, gdzie będziemy przedstawieni jako biali interwenci, hehe) Przydałoby się trichę więcej samolotów, choć zdaję sobie sprawę, że budowa modelu 3d na tak wysokim poziomie pochłania ogrom czasu. Do tego jeszcze kwestia zdobycia stosownej dokumentacji, a z tą jest czasem bardzo kiepsko.
Co do grafiki. Cieszę się że będzie pierwszy sim z WW1 gdzie będzie można polatać na niebie gdzie będą sensownie wyglądające chmury. Jestem też ciekawy tekstur ziemi. Czy użyją 5-8 tekstur na krzyż jak w IL2, czy będzie znacznie wyższy poziom komplikacji. Loty będą raczej na niskich pułapach więc to bardzo istotna kwestia. Wiem, np. że architektura będzie stosowna do rejonu działań, a to już bardzo ciekawe.
Pozdrawiam!