Nie mogłem zedytować poprzedniego posta, żeby nie pisać drugiego

Kolejny problem z tzw. "podświetleniem". W poniższym przykładzie tekst jest czerwony z czerwonym podświetleniem, więc
problemem nie jest to, że go nie widać (SIC!).
Problemem jest to jak to podświetlenie wygląda - w Operze 8.5 i Ogniolisku 1.0.6 jest to zwykłe tło pod tekstem koloru czerwonego. Natomiast pod IE jest podświetleniem, czyli chyba tak to winno wyglądać.
Opera 8.5:

Ogniolisek 1.0.6:

Internet Explorer 6.0:

Nie jestem pewien czy to nie powinno być zgłoszone na jakimś forum pomocy technicznej skryptu Simple Machines, ale na wszelki wypadek daję tutaj jakbyście nie mieli co robić i mogli poszperać trochę w celu znalezienia rozwiązania. Domyślam się bowiem, że tego się w panelu admina przestawić prosto nie da, żeby inne niż IE przeglądarki miały podświetlenie wyświetlane prawidłowo

[nie chcę być nachalny, ale czy z tym limitem czasu na edycję posta to już tak zostanie?
To jest dobry sposób na tych co piszą coś, a później się wypierają. Na takich co gubią "lub czasopisma" 
Raczej to nie ma znaczenia, gdy na dole podawana jest informacja o ostatniej edycji. W moim przekonaniu warto móc edytować posty bez limitu czasowego. Czasem przecież trzeba aktualizować jakiś link czy poprawić zapomniane błędy zaznaczone przez moderatora. Byłbym za zniesieniem ograniczenia czasowego dla edycji postów... szczególnie jak się chce, żeby nie było postów jeden pod drugim

Pozdrawiam
P.S. Świetna jest ta wyskakująca informacja o tym, że ktoś w międzyczasie coś dopisał jak wysyła się posta