Witam!
Mam pytanko Sundowner.
O ile sie orientuje,to chcesz(chcialbys) wykonac kontrolery ze stopow wspomnianych przez Ciebie wyzej.
Otoz:
-ja przymierzalem sie do odlewow juz dosyc dawno(nie bede sypal tu symbolami,bo dostac czysty stop na dodatek w klasie odlewu nie jest latwo i co najwazniejsze tanio)No chyba, ze ktos o kase sie nie martwi
-druga sprawa(i chyba najwazniejsza).Do wykonania odlewu z tych materialow ,jak wiesz,potrzebne jest odpowiednio:porzadna forma a wczesniej kopyto(pomijam tu zabawe w piasek formierski),piec hutniczy(

wystrczy dobry piec kowalski)i co najwazniejsze odpowiednio zaprojektowana forma do wytopu(ja tez trzeba wytopic, o materiale nie wspomne-cena)..aha i duuuzo kremu na oparzenia i srodkow przeciwbolowych(sam sprawdzilem :572: ) na koniec:tokarka,szlifierka stolowa,frezarka moze maly migomacik...
Tak tak, tego wszystkiego potrzebowalem,bo "zachcialo" mi sie wykonac rekojesc do mojego nowego joya.
A teraz puenta:
I BARDZO DOBRZE, ZE TO WSZYSTKO JEST POTRZEBNE I ZE ZUZYLEM 2 TUBY FENISTILU bo jak chce sie do czegos dojsc to trzeba czasem zagrysc zeby

i do przodu.
P.S. Jesli myslisz o takim planie wykonania jak powyzej, to musisz zastanowic sie nad dobrym sponsorem(tu bogaty wujek z ameryki

,ewentualnie rodzice

) bo serio, zycze szczescia,ale to bedzie niesamowity wyczyn.
Na koniec od kumpla po fachu:

nie dawaj sie i niczego w zalozeniach nie zmieniaj
a sukces murowany.