Nie działa.
Dowód:
Zapytanie: W-12
Wynik: Nic nie znaleziono
Komentarz: nie dalej jak wczoraj założyłem wątek, majacy w tytule właśnie ciąg znaków "W-12".
Może łącznik (-) przeszkadza? Po wpisaniu "w 12" i kliknięciu "szukaj" dostaję biały ekran, pusta stronę po prostu (Firefox 1.5, godzina ok. 00:20 dzisiaj). Podobnie reaguje wyszukiwarka np. na zapytanie "a 10". Tyle o jakości działania wyszukiwarki.
Na to już ładnie Ci koledzy odpowiedzieli, ja złego słowa na szukajkę nie powiem dlatego że bawiłem się nią długo przed tym jak skrypt przybył oficjalnie na forum. Pozatym zaznaczyłem ze jest to "kandydat wydania 1.1" czyli więcej niż beta a mniej niz oficjał i ma prawo coś nie działać do końca.
Nigdzie o to nie prosiłem ani na nic nie nalegałem, to Twoja dosyć złośliwa nadinterpretacja. Ja tylko grzecznie wypunktowałem, co zwróciło moją uwagę.
A przy okazji bez rozeznania w temacie stwierdziłeś że autoryzacja też nie działa a nie wziąłeś pod uwagę że ja tu jestem non stop nie licząc dwóch ostatnich dni. Zwróć uwagę na
trzy dni bo tylko to chciałem zaznaczyć że, trzy dni to trochę za mało żeby się zorientowac w sytuacji jaka tu panuje.
A co to ma do rzeczy kiedy ja się zarejestrowałem? Korzystałem już z wielu forów dyskusyjnych tego typu; niniejsze przeglądam od dwóch lat jako niezarejestrowany. Rozumiem, że jakbym przez te dwa lata był zarejestrowanym uczestnikiem forum, to wyszukiwarka działałaby dla mnie poprawnie? Wybacz kpinę w powyższym zdaniu, ale nie mogłem się powstrzymać.
A co to ma do rzeczy że korzystasz z wielu forów i że odwiedzasz to od 2 lat. Nie zrozum mnie źle bo cieszy mnie to że tu zagladasz od tak dlugiego czasu ale jak na tych innych forach które odwiedzasz powinieneś już wiedzieć że jedynym punktem odniesienia jest data rejestracji i zawsze każdy będzie się nią sugerował (nikt IPków nie śledzi). I dla mnie też istniejesz na forum od tych powiedzmy trzech dni. A jak jesteś od kilku lat tutaj to powinieneś wiedzieć że forum jest w przebudowie i że nie mam zwyczaju naskakiwać na ludzi. Wyszukiwarka lepiej by też nie działała ale zwróć uwagę że szukanie trzech znaków w większości na forach też jest zablokowane i śmiem twierdzić że ta w phpBB2 też by się zgubiła.
A to Twoja sprawa, że zgubiłeś numery GG, nie angażuj mnie w to!
A czy Cię angażuję? tylko zaznaczyłem że mam zły dzień i ochotę kogoś zamordować. A to że w przypływie radości rzuciłem sobie kołpakiem setką w którym miałem zarchiwizowany internet też tak naprawdę jest bez znaczenia. A przez to zdanie chciałem jedynie powiedzieć że mam cholernie zły dzień a nawet tydzień...no ale cóż :/
Podsumowując:
Szczerze przykro mi się zrobiło gdy przeczytałem Twoją odpowiedź; nikomu nie ubliżyłem, regulaminu nie złamałem a tu taki "najazd" na mnie.
Jak pisałem mi też ciśnienie skoczyło, nie bierz tego do siebie. Miałem zły dzień i akurat się nawinąłeś. Jeżeli w jakiś sposób poczułeś się urażony to przepraszam.
Wracam do walki...