Razorblade1967 jak znalazłeś te malowania, teraz gdy wchodzę na wyszukiwarkę w AVSIM to najczęściej wywala mi komunikat że nie może znaleźć żadnego pliku związanego z podanym hasłem.
Po pierwsze wiedziałem, że tam (albo na Simviation) powinny być - też kiedyś miałem FS2004 i też miałem Mi-2 od Nemeth, nawet bawiłem się ze zrobieniem polskich panelu i kilku polskich malowań wojskowych. Zrezygnowałem z FS2004 z chwilą wyjścia SP1 do FSX czyli w połowie 2007 w zasadzie tuż po własnych pracach z tym dodatkiem Mi-2 (linki do nich są w tym temacie w postach z marca 2007). Nie mam już u siebie nic do FS2004 (stąd nie odzywałem się wcześniej), ale gdy
reset tak uporczywie poszukiwał tych malowań, postanowiłem sprawdzić tam skąd kiedyś pobierałem takie malowania (czyli AVSIM i Simviation) - bo nie wierzyłem, że ich tam nie ma.
Po drugie gdy wyszukiwarka AVSIM zareagowała negatywnie na hasło "Mi-2", wpisałem "Pogotowie" i zawęziłem poszukiwania do "FS2004", potem wpisałem "Policja" i wyszło drugie malowanie.
Po trzecie na AVSIM mogą być czasem problemy, bo mieli problem z jakimś śmieciem hakerem, który zniszczył część bazy danych (na szczęście większość odzyskano) i to podejrzewam może też powodować problemy.