Jakoś nie widzę aby Szanowny Pan Kostek błysnął mądrymi odpowiedziami na te głupie posty.
Może Kostek stosuje się do starej prawdy pszczół która mówi -
"nigdy nie dyskutuj z głupcem - ludzie mogą nie widzieć róznicy ..."Bez obrazy oczywiście

Ile mozna odpowiadac na posty w stylu:
"Pomocy !!! w I16 nie działa podwozie !!! W innych działa a tu nie ... POMOCY !!!!
Zauwazylem jedna ciekawą rzecz - a czytam to forum od jakiegoś czasu - im bardziej beznadziejny i bezsensownie sformułowany post -> tym bardziej ostre i ironiczne odpowiedzi.
Natomiast gdy post jest napisany w sposób grzeczny i przynajmniej w odrobinie przemyslany - to najgorsze co Cię może spotkac to odesłanie do "szukajki". I to też tylko z tego prostego powodu że czasami po prostu juz nie mają ludzie siły pisac tego samego po raz n'ty ...
To forum nie działa według zasady "wlazłeś między wrony - to musisz krakac jak i one" - chociaz niektórym się tak wydaje.
Wchodzisz do czyjegoś domu po raz pierwszy i zaraz po tym jak gospodarz otworzył Ci drzwi pakujesz sie w butach do łózka, gwałcisz jego żonę, bijesz psa i naświewasz się z dzieci ?? (lol :DDDD z lekka prezsadziłem ;-DDDDDDD )
Zamin napisałem COKOLWIEK na tym forum czytałem je przez chyba dwa miesiące ... a i tak mój pierwszy post dotyczył błachej w sumie sprawy. Ktoś szukał jakiegos TBiU. Dałem linka i po sprawie. Jeszcze sie ze mnie Schmaiss smiał że z takim nickiem to napewno bedzie ze mnie ubernazista na forum
Wystarczy chwilę (naprawdę chwile) pomyslec nad tymi paroma linijkami tekstu jaki napisałeś przed nacisnięciem przycisku "wyslij wiadomość" i nikt nie bedzie się z nikogo smiał ani ironizował.
Proste.
Pozdrawiam.
Ramm.
rutkov - w pracy to sie na łatwiznę idzie

Tobie to łatwo mówić ...

Ty weź w końcu tego joya skalibruj w domu a nie w pracy, bo znów wysadzisz w powietrze połowę bomberów i 1/4 mysliwców na pasie