Może nie do końca się dobrze wysłowiłem. Ogólnie jestem bardzo zadowolony z zakupu. Wtyczka okazała się w porządku jakieś 15 minut po napisaniu postu - to gniazdo w TV było zbyt luźne i nie kontaktowało gdy się ruszało wtyczką, na komputerze jest OK. Zapomniałem poprawić posta, mea culpa

.
Te wady co wystukałem to moje czepianie się, już taki mam charakter

.
Kabelki - przeważnie wszędzie są takie cienkie, przejrzałem jeszcze u kilku znajomych słuchawki w ten weekend i stwierdziłem, że niczym się nie różnią. Długość kabla do komputera wystarczy w zupełności, chyba że ma się pudło dalej niż 2 metry. Z TV już jest gorzej, trzeba by jakiegoś przedłużacza robić., ale nie do TV je kupiłem.
Co do mikrofonu to faktycznie trochę przegięli, ale już dorabiam uchwyt i będzie super.
Ostatnio zasiedziałem się z tymi słuchawkami na głowie ponad 5 godzin. Po zdjęciu żadnego bólu uszu, głowy czy czego tam jeszcze. Okładzina z weluru jest idealna, poza tym są leciutkie. Przeważnie na starych słuchawkach uszy miałem czerwone jak tyłek pawiana i w szczecinie na głowie odciśnięty pas startowy. Na tych nic podobnego nie ma. No i poza tym dźwięk... na 60% BFka nareszcie ma niski dźwięk. Dla mnie w 100% wystarczy

.