Autor Wątek: Powitanie  (Przeczytany 3295 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Odp: Powitanie
« Odpowiedź #15 dnia: Lutego 06, 2006, 23:40:35 »
A udało się komuś zrobić kapotaż przy lądowaniu :021:
Ja próbuje i próbuje, ale jeszcze mi ta sztuka nie wyszła  :118: może któryś podzieliłby się informacjami :002:
Nawet Iszak nie chce a taki krótki ryjek ma :005:
5800x3D / NZXT B550 / 64GB@3600 /4TB NVME Gx4 / RTX4080Super / NZXT X63 / Thermaltake 1kW / Huawei GT34
Meta QUEST 3 / Thrustmaster Warthog + TFRP

Offline Sundowner

• *
  • Chasing the sunset
« Odpowiedź #16 dnia: Lutego 06, 2006, 23:53:14 »
Na Antonach i Corsairach to żaden problem, po prostu przy pewnej konkretnej prędkości dajemy po hamulcach :D

Zrobić przewrót w przód i zatrzymać sie na 3 kołach, to dopiero wyczyn  :020: (kluczowe jest odpowiednie dobranie prędkości ;) )

Pogo

• Gość
« Odpowiedź #17 dnia: Lutego 06, 2006, 23:58:00 »
Hmm no no ciepłe przyjecie moderatorów uważaj strzelają  znienacka ! :)
To był żart oczywiście tez dostałem parę batów po plecach ale zasłuzylem LOL

Dodam tylko ze jak juz podlaczyles sie do Olomatrixa to trudno sie uwolnic bo gierka może wciagnac i to bardzo.
Zycze ci jak najwięcej sukcesów w grze a jak będziesz mial pytania to pisz ludzie tutaj naprawdę sie znają (nie mowie o sobie bo sam sie pytam ) .

« Odpowiedź #18 dnia: Lutego 07, 2006, 00:06:24 »
Na Antonach i Corsairach to żaden problem, po prostu przy pewnej konkretnej prędkości dajemy po hamulcach :D

Zrobić przewrót w przód i zatrzymać sie na 3 kołach, to dopiero wyczyn  :020: (kluczowe jest odpowiednie dobranie prędkości ;) )
No zapierdzielając tak koło 200 po przyziemieniu(a goleni nie urwać przy okazji co juz jest w sobie sztuką) i wciśnięciu hebli to chyba nie ma takiej maszyny, która by ten eksperyment wytrzymała :021: (nie licząc ustrojstwa typu P-39 i mu podobnych)

Mówisz Korszarzyk i Foczka :021: hehehe
Trzeba by spróbować :021: i nakręcić filmik jakby wyszło a niedostanę Oskara to chyba się popłacze :118:
"Player" jak nic ma Darwina :118:
5800x3D / NZXT B550 / 64GB@3600 /4TB NVME Gx4 / RTX4080Super / NZXT X63 / Thermaltake 1kW / Huawei GT34

Offline Meehau

• *
  • CyC
« Odpowiedź #19 dnia: Lutego 07, 2006, 01:35:21 »
Witam i chciałbym przy okazji powiedzieć, że kolega ptor już na początku mi zaimponował, gdyż jest pierwszym na dziesięciu nowych, który pisze całkiem gramatycznie i ortograficznie poprawne zdania, a do tego używa znaków przestankowych i nie wrzuca emotki co drugie słowo. Doprawdy, dość rzadko się to ostatnio zdarza.  :002:
Meehau
"The milk of aircrew kindness comes in very small containers and has a quick expiration date"

Offline traun

• *
  • CM, RoF, CoD
« Odpowiedź #20 dnia: Lutego 07, 2006, 08:32:12 »
Ja życzę od siebie żebyś był kolejnym wcieleniem Pinkera który strzelając trafia zawsze, wszędzie i pod  każdym kątem.  :020:
Pozdrawiam chłopaków z EKG
GG 4834952

Offline Sherman

• *
  • 1. Pułk Lotniczy, 2. Eskadra Wywiadowcza, 105.WPŚB
« Odpowiedź #21 dnia: Lutego 07, 2006, 15:50:59 »
Popatrzcie jak poziom współpostowania spadł w Internecie, wystarczy pisać poprawnie i ma się najlepszy start jaki pamiętam. :007: :003:
Marcin "Rahonavis" Rogulski (1986-2019)

Nie przepuszczą żadnej owcy,
Z drugiej chłopcy wywiadowcy.

Offline F. von Izabelin

• *
  • Prawy człowiek lewicy
    • CMHQ Flying Circus
« Odpowiedź #22 dnia: Lutego 07, 2006, 17:07:45 »
Tak by nie powtarzać się po wszystkich entuzjastach którzy pisali przedemną.
Uważaj na dobry start, upadek może być bardzo bolesny:))
Chociaż kroczę Dolina Śmierci,
zła się nie uleknę...
bo lecę na 6 kaflach i się wznoszę...

ptor

• Gość
« Odpowiedź #23 dnia: Lutego 07, 2006, 18:46:16 »
Popatrzcie jak poziom współpostowania spadł w Internecie, wystarczy pisać poprawnie i ma się najlepszy start jaki pamiętam. :007: :003:

Niestety, umiejętność poprawnego wysławiania się najwyraźniej zanika w narodzie... Czasami po prostu krew mnie zalewa kiedy ktoś odzywa się do mnie przez GG w typowy sposób: "Cze, zkond klikasch". Wrrrr...
Może się starzeję?  :004:

Z weselszych rzeczy - coraz częściej udaje mi się posadzić maszynę poprawnie. Spróbowałem też postrzelać sobie trochę i juz za 649238340 razem udało mi się ustrzelić Pe-8.  :002:
Podłączyłem orczyk do pedałów z kierownicy i gra mi się dużo lepiej.
Swoją drogą - czy ci strzelcy pokładowi w bombowcach to cyborgi z karabinami naprowadzanymi laserem? Najczęściej rozwalali mi samolot po paru sekundach ostrzału...

Pozdrawiam
ptor

« Odpowiedź #24 dnia: Lutego 07, 2006, 20:01:06 »

Z weselszych rzeczy - coraz częściej udaje mi się posadzić maszynę poprawnie. Spróbowałem też postrzelać sobie trochę i juz za 649238340 razem udało mi się ustrzelić Pe-8.  :002:
Podłączyłem orczyk do pedałów z kierownicy i gra mi się dużo lepiej.
Swoją drogą - czy ci strzelcy pokładowi w bombowcach to cyborgi z karabinami naprowadzanymi laserem? Najczęściej rozwalali mi samolot po paru sekundach ostrzału...

Pozdrawiam
ptor

No to weź ustaw sobie ze dwa Sturmoviki i daj im najwyższy poziom doświadczenia a spróbuj je zestrzelić na czymkolwiek to się dopiero zdziwisz jestem pewien, że już za pierwszą drugą serią złapiesz precyzyjny postrzał miedzy "ślipie"  :002:

Na początek do nauki "strzelania" proponuję ci coś zdecydowanie wolniejszego i nieuzbrojonego Np. takie C-47 naucz się to trafiać z każdej pozycji a dopiero potem weź się za to, co i ciebie potrafi ukąsić

ptor

• Gość
« Odpowiedź #25 dnia: Lutego 07, 2006, 21:28:44 »
No to weź ustaw sobie ze dwa Sturmoviki i daj im najwyższy poziom doświadczenia a spróbuj je zestrzelić na czymkolwiek

Spróbowałem - walka była rzeczywiście bardzo krótka...  :002:
Ju-52 za to, to już zupełnie inna historia. Niby też strzela, ale jakoś tak bez zaangażowania...
C-47 niestety nie mam - gram w pierwszego Szturmowika, bez dodatku FB. Jest za to Dakota w wersji "Sdiełano w CCCP". Też się fajnie do niej strzela.

pozdrawiam
ptor

Schmeisser

• Gość
« Odpowiedź #26 dnia: Lutego 07, 2006, 21:32:05 »
Do Pe-2 się świetnie strzela...

Offline F. von Izabelin

• *
  • Prawy człowiek lewicy
    • CMHQ Flying Circus
« Odpowiedź #27 dnia: Lutego 07, 2006, 21:46:02 »
podstępne ścierwo:P
Chociaż kroczę Dolina Śmierci,
zła się nie uleknę...
bo lecę na 6 kaflach i się wznoszę...

« Odpowiedź #28 dnia: Lutego 08, 2006, 01:20:58 »
Do Pe-2 się świetnie strzela...

Niestety Tygrysowi nie idzie doczepić skrzydeł :015:

Pogo

• Gość
« Odpowiedź #29 dnia: Lutego 08, 2006, 01:50:14 »
Kiedyś sam sie użerałem z bombowcami .Ale jest jedna metoda nawet jak latają na poziome ACE :)
To bardzo proste tylko nie można traktować ich jak wielki tłusty kąsek  który nie ma nic do powiedzenia.
Mianowicie :
1 Konserwę  otwieramy powoli a nie na hura!!! .Podlatujemy z góry im szybciej tym lepiej krótka sera z daleka i odlatujemy i ponowny atak .(przykład na BF109)
2 Wystarczy uszkodzić  1 silnik lub dwa zależy w co strzelamy .
3 Wykorzystać martwe strefy samolotu czyli atak z pozycji gdzie działka pokładowe nie maja nas na widelcu

Wiem że Ameryki nie odkryłem ale może to pomóc komuś kto zaczyna zabawe w IL2 i akurat przeczyta ten wątek.
Pozdrawiam
« Ostatnia zmiana: Lutego 08, 2006, 07:11:44 wysłana przez Graf »