Hej !
Od razu mówię że sprawdzałem u siebie na Open Falconie, ale myślę że w AF powinno być podobnie. (Część przycisków może być krótko mówiąc nieaktywna)
Panel EWS wygląda co prawda inaczej, jednak w w falconie jest to to samo, tylko w innej oprawie

Przyciski pod linią SYSTEM to jedno i to samo co w blk50 na panelu EWS, kolejno JMR, RWR, MWS, jednak w blk50 przełącznik DISP jest dodatkowo rozdzielony na chaffy, i flary. Funkcje w.w przełączasz klikając albo na przełącznik dźwigniowy, bądź na przycisk z grotem strzałki umieszczony nad przełącznikami wajchowymi

Przełącznik obrotowy MODE, wszystko tak samo jak w blk50.
Przełącznik JTSN to to samo co przełącznik JETT w blk50, służący do opróżnienia zasobnika.
Programy flar od jeden do cztery zmieniasz klikając w prawym górnym rogu wyświetlacza. Żeby przełączyć program w tył (z 4 na 3) klikasz PPM.
Gałka BRT, służy do regulacji jasności wyświetlacza RWR, w grze ogranicza się jednak do jego włączenia i wyłączenia.
-----------------------------------
Nie jestem pewien ale te S-ki pojawiające się na RWR, to może jest to to samo co w blk50 czyli poprostu zwykłe naziemne radary.
Pozdrawiam, Dominik