Witam
Poszukaj w internecie na stronach ze starymi grami myślę że będzie do sciągnięcia za darmo.
A ja że sie tak pochwalę w jakie simy grałem i dlaczego mnie urzekły wymienię te przy których najwięcej czasu spędziłem.
1 Flanker - wspaniała grafika wektorowa mnóstwo budynków itp. wolałem to niż rozmyte tekstury (czasy gdy nie było jeszcze kart graficzny 3dfx voodo)
2 Fa 18 Hornet 3.0 - jak wyżej oraz operacje na lotniskowcu oraz za fajny kokpit i tryby radarów które trzeba było nauczyć sie obsugiwać i nie tak jak miało to miejsce w F22 Novalogic wybór cel "T" i fiu rakieta leci i BUM !:)
3 Fa 18 Korea - jak wyżej oraz obsługa kart 3dfx wspaniałe jak na tamte czasy efekty wizualne .
4 EF2000 - Dobry klimat dynamicznej kampani ,oraz Tankowania w powietrzu itp.
5 F22TAW - No tam to sie w powietrzu działo wszystko gdzieś leciało miało jakiś cel . No i zabawa na stanowisku AWCS'a
6 DID FA18 - Możliwość przełączenia prawie wszystkiego w kokpicie , oraz operacje na lotniskowcu (chyba jedyna gra gdzie po płycie lotniskowca biega obsługa naziemna )
7 Jane's Fa18 - Hmm w tej grze to chyba najlepsza komunikacja ze skrzydłowymi ,baza, tankowcami itp. jaka kiedykolwiek widziałem.A także duży wybór samolotów (AI)
8 War Birds - Swojego czasu moja ulubiona gra o oldtimerach.
9 Falnker 2.0\2.5 - Jak grałem w pierwsza cześć to musiałem zagrać w druga . No i nie żałowałem fajny model lotu
no i odskocznia od szerszeni