Autor Wątek: EWS - programy  (Przeczytany 7197 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Iceman

• Gość
Odp: EWS - programy
« Odpowiedź #30 dnia: Grudnia 19, 2006, 18:13:12 »
Osobiscie nigdy nie stwierdzilm zadnych zalet trybow SEMI i AUTO i od zawsze korzystam tylko z manual, bo tylko wtedy mam pelna kontrole nad sytuacja taktyczna, iloscia smieci w zasobnikach. Po prostu nienawidze nie miec kontroli w kazdym aspekcie lotu :)

BigMac

• Gość
« Odpowiedź #31 dnia: Grudnia 19, 2006, 19:50:59 »
Ja wychodzę z założenia, że jeśli w trakcie misji strzelają do ciebie tyle razy, że AUTO wywala ci cały zapas, to popełniony został błąd już na etapie planowania trasy...

Ja najczęściej latam z AUTO (REQJAM off) i nie pamiętam, żeby kiedykolwiek zabrakło mi śmieci.

Iceman

• Gość
« Odpowiedź #32 dnia: Grudnia 19, 2006, 20:15:06 »
BigMac--> no nie zgodze sie. Dodalbym - jezeli strzelaja do ciebie z ziemi i strzelaja stanowiska, ktore zostaly wykryte we wczeniejszej fazie kampanii. Wszystkiego nie da sie przewidziec i nie zaplanujesz trasy lotu tak, zeby chociaz na chwile nie oswietlilo cie dowolne stanowisko systemu C3, nie zalapalo chociazby przyblizonego kontaktu i wyslano w twoja strone przechwytu (jezeli nim dysponuje).

Marxx

• Gość
« Odpowiedź #33 dnia: Grudnia 19, 2006, 22:58:12 »
Osobiście optuję za połączeniem trybów SEMI i MAN - SEMI tam gdzie spodziewam się niespodziewajki z krótkim czasem reakcji. MAN tam gdzie mogę zapanować nad sytuacją i od wykrycia zagrożenia do momentu wymagającego podjęcia aktywnej defensywy jest chwilka czasu. Jak czasu nie ma to SEMI. AUTO pozostaje na sytuacje kiedy ilość czasu na defensywę zmniejsza się aż do bólu.

Pozdrawiam,
Marek