Witam wszystkich.Chciałbym Was prosić o pomoc.Pozwolicie,że przejdę do rzeczy.Otóż do tej pory grałem w FB.Wszystko było OK.Niedawno zakupiłem(oryginalny) zestaw FB+AEP+BoE no i zaczęło się.Po wgranie AEP i przy próbie stworzenie nowej kariery tylko mi coś zawyło w jednostce i utworzenie kariery raz za razem okazywało się niemożliwe.Postanowiłem wszystko odinstalować i zainstalować jeszcze raz.Od tamtej pory za każdym zainstalowaniem gry,przy próbie uruchomienia pokazuje mi się taki komunikat(na górnym niebieskim pasku napisane jest):il2fb.exe-Zły obraz,natomiast poniżej na białym polu obok czerwonego koła z białym krzyżykiem stoi:Aplikacja lub biblioteka DLL D:\ił-2\rts.dll nie jest poprawnym obrazem systemu Windows NT.Sprawdź to z dyskietką instalacyjną.
Próbowałem już podwójnych instalacji,umieszczania gry w sugerowanym dysku,wgrywania gry z wcześniejszych płyt i nic.Wciąż to samo.
Podam parametry mojego kompa:Pentium 4,procesor 2.4 GHz,512MB RAM.
Przejrzałem całe forum i niestety tego problemu nie zauważyłem.Proszę i błagam o pomoc.Każdy dzień na ziemii to wielka dawka cierpienia.DAJCIE MI ZNOWU SKRZYDŁA!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pozdrawiam.