no kurcze, poprosić a teledysk a oni już dysputa o caaaałym filmie, jesteście chorzy !!
Ciesz się, że rapidshare odwrócił moją uwagę, pierwotnie do linku miał być komentarz, że jesteśmy wszyscy [.....], bo oglądamy sobie teledysk z fajną muzyczką a w tle za pomocą zsynchronizowanych szybkostrzelnych kaemów rzezani są bezbronni ludzie w wodzie, bomby spadają na szpital wypełniony bezbronnymi rannymi, niewinni cywile płoną żywcem lub obrywają od odłamków...
...a potem wsiadamy w wirtualne kokpity i robimy to samo... oczywiście "na niby"... ale co nam chodzi po głowie?!?... jesteśmy chorzy!
Albo inna dygresja.
Film może i żałosny miejscami, kiczowaty, ale przynajmniej JEST. A u nas? Tak się podniecamy, jacy to niby byliśmy świetni, to gdzie o nas film? Stać nas tylko na wypociny z Pazurą i Lindą? Powiecie: "toż Hollywood ma olbrzymie pieniądze, nie to co u nas" - to ja powiem "a Ciemnoniebieski Świat? Czechów - taki mały kraik kilka razy mniejszy od nas - jakoś było stać, to i my powinniśmy zrobić przynajmniej taki film.
Widzicie? Nasze forum jest stresogenne i wpędza w kompleksy...

:059:

:507: :585:
PS: biorę kilkudniowy "urlop", porządki na komputerze, mogę nie być dostępny jakiś czas