Autor Wątek: Pearl Harbor teledysk  (Przeczytany 4755 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Boba Fett

• Gość
Pearl Harbor teledysk
« dnia: Marca 19, 2006, 13:22:32 »
Szukam filmu produkcji rosyjskiej z utworem Nightwisha w tle, to składanka najlepszych fragmentów z "uber realistic" filmu Pearl Harbor. Jest na stronie 303-go składu ale link nie działa :( Gdyby jakiś dobry człowiek wiedział cokolwiek....  :015:

Juro

• Gość
Odp: Pearl Harbor teledysk
« Odpowiedź #1 dnia: Marca 19, 2006, 14:09:01 »
Mam to na dysku, jeśli masz jakieś pomysły w jaki sposób mógłbym Ci ten filmik przekazać to jestem do usług

Molnar

• Gość
« Odpowiedź #2 dnia: Marca 19, 2006, 14:59:01 »
http://rapidshare.de/

Jak więcej niz 100 mb to podziel ZIP/RAR.

« Odpowiedź #3 dnia: Marca 19, 2006, 15:27:29 »
składanka najlepszych fragmentów z "uber realistic" filmu Pearl Harbor
Tzn. składanka najlepszych scen batalistycznych, czy najlepszych scen Affleck/Beckinsale? :118:
Jeśli pierwsza opcja to ja też bym się pisał na ściągnięcie, więc może Juro zarzuć to na rapidshare jak dasz radę...

Boba Fett

• Gość
« Odpowiedź #4 dnia: Marca 19, 2006, 16:18:36 »
Dzięki Juro  :564: Daj znać proszę czy wrzucisz to na "rapida" czy też mailem :)

« Odpowiedź #5 dnia: Marca 19, 2006, 19:27:34 »
Już chciałem to dawno ściągnąć ze strony 303, ale nie działa. Dajcie na rapida, pliz.     

Offline Rola

• *
  • 9/39 & R'n'R
« Odpowiedź #6 dnia: Marca 19, 2006, 22:32:57 »
Ale numer, miałem zupełnie coś innego napisać, pożartować, ale zupełnie mnie zbiło z pantałyku, że rapidshare najwidoczniej sprawdza pliki w/g CRC, bo chciałem to wstawić, a podał mi, że już taki plik ktoś uploadnął!

Be sure woda w naszym filmie jest uber. Przedstawiamy państwu zabijanie ludzi na teledysku a'la MTV w rytm fajnej muzyczki.
"Każdy kilogram nowego samolotu szczególnym dobrem Narodu"

« Odpowiedź #7 dnia: Marca 19, 2006, 23:48:14 »
ooooooo polskie Spitfire'y
5800x3D / NZXT B550 / 64GB@3600 /4TB NVME Gx4 / RTX4080Super / NZXT X63 / Thermaltake 1kW / Huawei GT34
Meta QUEST 3 / Thrustmaster Warthog + TFRP

« Odpowiedź #8 dnia: Marca 20, 2006, 00:02:40 »
ooooooo polskie Spitfire'y

Tak, nie chciało się farmerom posprawdzać liter kodowych dywizjonów walczących w "Bitwie o Anglię", wersja tego Spita też pozostawia wiele do życzenia  :021: , ale tak to zwykle bywa jak się ktoś nie może zdecydować czy nakręcić film wojenny czy melodramat, a taki "wash and go" to wiadomo jak się kończy. Pokłosie tej "superprodukcji" można znależć nawet w skinach do FB-AEP-PF, bo spotkałem parę tych z filmu opisywanych przez autorów jako "full real" (m.in. właśnie te Spitfire'y z literami RF)
Ale teledysk generalnie jest OK.
« Ostatnia zmiana: Marca 20, 2006, 00:12:36 wysłana przez Razorblade1967 »

Offline Sundowner

• *
  • Chasing the sunset
« Odpowiedź #9 dnia: Marca 20, 2006, 00:09:28 »
Jak my zrobimy sima to też tak będzie wyglądał, tylko FM poprawny będzie  :118:

« Odpowiedź #10 dnia: Marca 20, 2006, 00:22:11 »
I jeszcze dwie złośliwe uwagi  :021:

- zagęszczenie i chaos w powietrzu przypomina mi obraz Matejki "Bitwa pod Grunwaldem"
- jak się już zrobiło ładne komputerowe atrapy amerykańskich pancerników to chyba można było te mniejsze okręty też wstawić z sensem, a nie znęcać się nad współczesnymi niszczycielami.

Ale za to mojej żonie ten film się bardzo podobał - "tylko o co chodziło z tymi samolotami ?"  :004:

Gdzie się podziały produkcje w stylu "Tora, Tora, Tora", "Bitwa o Midway" itp., starzeje się czy co  :011: :003:

Offline Labienus

• *
  • Corsaires Fanaticus
« Odpowiedź #11 dnia: Marca 20, 2006, 00:26:22 »
A moja Luba obejrzała ostatnio ze mną Star Treka 1 - The Motion Picture!! I to z własnej, nieprzymuszonej woli (ja ostrzegałem)!! HA! I jest tu jakiś cwaniak? :D

A teledysk całkiem fajny. Mi on starcza za cały film :roll:
Gdzie się podziały produkcje w stylu "Tora, Tora, Tora", "Bitwa o Midway" itp., starzeje się czy co  :011: :003:
No niestety w demobilu skończyły się samoloty do niszczenia :D
Poza tym, nie ukrywajmy, tamte filmy to klasyka, ale jakby ktoś zrobił dziś takie fabularnie słabe filmy jak 3xT czy Midway to byłoby jeszcze gorsze niż PH. Z całym szacunkiem.

Pozdrawiam

« Odpowiedź #12 dnia: Marca 20, 2006, 00:48:36 »
Właśnie mi żona uświadomiła, że z tym filmem jest tak jak z "superprodukcją" Olega - wszystkim się podoba tylko "... wy szukacie dziury w całym, bo kto normalny wydziwia w filmie, że literki na samolocie są nie takie, albo w gierce komputerowej, że samolot X skręca nie tak jak oryginał" - i chyba coś w tym jest.

Myślicie, że to jeszcze da się leczyć ?  :020:

Boba Fett

• Gość
« Odpowiedź #13 dnia: Marca 20, 2006, 00:51:41 »
Dziękuje Rola :) A Wam koledzy też, no kurcze, poprosić a teledysk a oni już dysputa o caaaałym filmie, jesteście chorzy !! :020:  :020:  :020: (w pozytywnym sensie tego słowa :D )
BTW Tak durnego filmu jak ten w życiu całym swym krótkim nie widziałem, a teledysk jest po prostu śliiczny i nie robili go hamburgery więc może dlatego wygląda lepiej niż cały film   :118:

PS
Nie Razor, tego się już nie wyleczy :P Cholipa, dlaczego ten model F-16 ma przesuniętą linie szarości o jedna śrubę w lewo ? Argh !  :021: :021: :021:

Offline Rola

• *
  • 9/39 & R'n'R
« Odpowiedź #14 dnia: Marca 20, 2006, 01:46:47 »
no kurcze, poprosić a teledysk a oni już dysputa o caaaałym filmie, jesteście chorzy !!
Ciesz się, że rapidshare odwrócił moją uwagę, pierwotnie do linku miał być komentarz, że jesteśmy wszyscy [.....], bo oglądamy sobie teledysk z fajną muzyczką a w tle za pomocą zsynchronizowanych szybkostrzelnych kaemów rzezani są bezbronni ludzie w wodzie, bomby spadają na szpital wypełniony bezbronnymi rannymi, niewinni cywile płoną żywcem lub obrywają od odłamków...

...a potem wsiadamy w wirtualne kokpity i robimy to samo... oczywiście "na niby"... ale co nam chodzi po głowie?!?... jesteśmy chorzy!

Albo inna dygresja.
Film może i żałosny miejscami, kiczowaty, ale przynajmniej JEST. A u nas? Tak się podniecamy, jacy to niby byliśmy świetni, to gdzie o nas film? Stać nas tylko na wypociny z Pazurą i Lindą? Powiecie: "toż Hollywood ma olbrzymie pieniądze, nie to co u nas" - to ja powiem "a Ciemnoniebieski Świat? Czechów - taki mały kraik kilka razy mniejszy od nas - jakoś było stać, to i my powinniśmy zrobić przynajmniej taki film.

Widzicie? Nasze forum jest stresogenne i wpędza w kompleksy...  :icon_eek: :059: :065: :507: :585:

PS: biorę kilkudniowy "urlop", porządki na komputerze, mogę nie być dostępny jakiś czas
"Każdy kilogram nowego samolotu szczególnym dobrem Narodu"