Autor Wątek: Pożegnanie  (Przeczytany 1671 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline rutkov

• KG200
  • *
  • Versuchskommando
    • KG200
Pożegnanie
« dnia: Kwietnia 01, 2006, 11:22:21 »
Niniejszym żegnam się z tym forum, po 3,5 roku obecności tu mam już dość tego niemieckiego drylu zawołania HH na powitanie i wogóle latania szwabskim sprzętem. Ileż można żyć w zakłamaniu i udawać że najlepszym samolotem Świata była Foka, skoro zawsze wiedziałem że to był Ła-5 i 7. W końcu nie będę musiał po kryjomu (inny nick) wchodzić na serwery by polatać na Jaku czy Spicie. Na reszcie będę mógł być sobą. Myśl ta rodziła się u mnie już od dawna, zwłaszcza duże wrażęnie wywarły na mnie posty ludzi takich jak AnkeLa7, Rokossowski, Ankhenaten i jeszcze kilku innych którym dziękuję niniejszym za otwarcie mi oczu. Chciałbym aby mnie przyjęli do jakiegoś polskiego dywizjonu ale wiem że mój poziom jest za marny na to, niestety ale jeszcze nie nauczyłem się dobrze skręcać, pozostałości po hitlersynskim lataniu tylko po prostej i góra dół będą chyba u mnie długo pokutować. Nie zrażam się jednak i kupiłem już nawet drugi joy na wypadek gdybym złamał wajchę w obecnie używanym, bo naprawdę mówię że będę ostro ćwiczył skręty!!

Z powodów w/w muszę więc podjąć próbę założenia nowego dywizjonu na stronie RED. A że kręci mi się już trochę w głowie od ćwiczeń nazwa jego sama ciśnie do ust - KECZOK_XXX. Mieszkańcom innych rejonów niż Śląśk tłumaczenie podam na stronie którą niebawem założę.

A teraz mogę wreszczie szczerze jak czekista czekiście zawołać: Za Rodinu, Za Stalina, God save the Queen, God bless America na pohybel faszystowskiemu forum!

aha, czy może mnie ktoś z red podszkolić w czytaniu mapy?, bardzo proszę bo te szwaby to tylko się ze mnie śmiały :(
miłośnik 110-tki    •    I/KG200_Doktor  ♥1972-†2006   •   Czekamy Ciebie czerwona zarazo, byś wybawiła nas od czarnej śmierci. Byś nam, kraj przed tym rozdarłszy na ćwierci, była zbawieniem, witanym z odrazą.    •   Han Pasado!    •    GDY WIEJE WIATR HISTORII, LUDZIOM JAK PIĘKNYM PTAKOM ROSNĄ SKRZYDŁA, NATOMIAST TRZĘSĄ SIĘ PORTKI PĘTAKOM

Offline Kusch

• Global Moderator
Odp: Pożegnanie
« Odpowiedź #1 dnia: Kwietnia 01, 2006, 11:35:38 »
Słuszna decyzja! Już od dawna chciałem zrobić to samo. Nie latam wiatrakami ale już masz jednego pilota. Liczę na twoją pomoc w adaptacji na nowym niebie.

Ps;
To forum zeszło na psy! Nie chce mi się już słuchać tych lamentów na temat modelu lotu i innych dupereli. Dajcie żyć!
"Najlepszą metodą przewidywania przyszłości jest jej tworzenie"

http://img90.imageshack.us/img90/9643/klmd5.jpg

Offline Sundowner

• *
  • Chasing the sunset
« Odpowiedź #2 dnia: Kwietnia 01, 2006, 11:46:43 »
Sorry, ja tutaj tylko po olejek do opalania, zaraz wracam do Corsaira.
...
...
...
No dobra, który taki cwany zabrał mój olejek ?

Offline Rolam

« Odpowiedź #3 dnia: Kwietnia 01, 2006, 12:11:49 »
Rutkov, szaleju żeście sie najedli?
;)

http://img90.imageshack.us/img90/2885/883092yr5.gif

"Latanie to przywilej spojrzenia na świat oczami Boga..." "No! Więc  gawron mi pasuje...-gawron??? Dla ciebie PAN GAWRON ! Dopóki cię nie polubi ,łapa będzie Cię boleć."

Schmeisser

• Gość
« Odpowiedź #4 dnia: Kwietnia 01, 2006, 12:47:54 »
Wszyscy sie starzejemy, z wiekiem zaczyna się spoglądać na sprawy z nieco innej perspektywy, niektóre rzeczy przestają byc tak oczywiste, dopadaja nas demony przeszłosci...

Offline Kos

• Global Moderator
« Odpowiedź #5 dnia: Kwietnia 01, 2006, 13:30:10 »
No tak.... 1 kwiecień!

Dlatego nie odeślę Wam, Rutkov, Waszego tekstu do korekty! hehehe
Dziadek Kos

Schmeisser

• Gość
« Odpowiedź #6 dnia: Kwietnia 01, 2006, 14:03:21 »
:D
Ojciec rano w przypływie  inwencji twórczej pyta "A gdzieś ty tak przytarł już drzwi pasażera w tym swoim aucie?' , na to ja niczym demon prędkości w 30 sekund wyskoczyłem z łóżka, ubrałem się i juz darłem pod blok :P po czym usłyszałem z okna prma aprilis
Powinni tego zabronic.

Offline martin

• *
  • Szpieg z krainy jaszczompów
« Odpowiedź #7 dnia: Kwietnia 01, 2006, 20:16:48 »
:D
Ojciec rano w przypływie  inwencji twórczej pyta "A gdzieś ty tak przytarł już drzwi pasażera w tym swoim aucie?' , na to ja niczym demon prędkości w 30 sekund wyskoczyłem z łóżka, ubrałem się i juz darłem pod blok :P po czym usłyszałem z okna prma aprilis
Powinni tego zabronic.

Eee tam "mięccy" jesteście tow. Schmeisser :D. Któregoś dnia żona miała pojechać moim autkiem do pracy, 8 rano, drzemię sobie smacznie, 5 min po jej wyjściu tel:
- Wjechałam w tira.
- Jak w tira ?
- No cofałam i nie zauważyłam.
Nie wiem płakać czy się smiać
- Jak autko ?
- no wgniotło sie trochę z tyłu ?
- Lampy całe, da się jechać ?
- Tak
- a Tir ?
- nie ma śladu.
- to daj facetowi na flaszkę i nie przeszkadaj, śpię.

Martin
PS 'Pytanie o lampy było uzasadnione, nie ma zamienników tylko orginały coś koło 1 kPLN za sztukę"
Sundowner:U nas jest w czym wybierać - do każdej roboty odpowiednie narzędzia.
Schmeisser: U nas się wysyła 1000 MiGów, mogą być puste.

Schmeisser

• Gość
« Odpowiedź #8 dnia: Kwietnia 01, 2006, 21:14:33 »
- a Tir ?
- nie ma śladu.

rzeźnia :D buhaha

« Odpowiedź #9 dnia: Kwietnia 02, 2006, 12:14:56 »
- a Tir ?
- nie ma śladu.

rzeźnia :D buhaha
po Tirze? :021:
Dobre autko
Dla nieobeznanych tłumaczenie słowa TIR
T- Troszkę
I - Inna
R - Rajdówka
5800x3D / NZXT B550 / 64GB@3600 /4TB NVME Gx4 / RTX4080Super / NZXT X63 / Thermaltake 1kW / Huawei GT34
Meta QUEST 3 / Thrustmaster Warthog + TFRP

« Odpowiedź #10 dnia: Kwietnia 02, 2006, 16:56:27 »
Niniejszym żegnam się z tym forum, po 3,5 roku obecności tu mam już dość tego niemieckiego drylu zawołania HH na powitanie i wogóle latania szwabskim sprzętem. Ileż można żyć w zakłamaniu i udawać że najlepszym samolotem Świata była Foka, skoro zawsze wiedziałem że to był Ła-5 i 7. W końcu nie będę musiał po kryjomu (inny nick) wchodzić na serwery by polatać na Jaku czy Spicie. Na reszcie będę mógł być sobą. Myśl ta rodziła się u mnie już od dawna, zwłaszcza duże wrażęnie wywarły na mnie posty ludzi takich jak AnkeLa7, Rokossowski, Ankhenaten i jeszcze kilku innych którym dziękuję niniejszym za otwarcie mi oczu. Chciałbym aby mnie przyjęli do jakiegoś polskiego dywizjonu ale wiem że mój poziom jest za marny na to, niestety ale jeszcze nie nauczyłem się dobrze skręcać, pozostałości po hitlersynskim lataniu tylko po prostej i góra dół będą chyba u mnie długo pokutować. Nie zrażam się jednak i kupiłem już nawet drugi joy na wypadek gdybym złamał wajchę w obecnie używanym, bo naprawdę mówię że będę ostro ćwiczył skręty!!

Z powodów w/w muszę więc podjąć próbę założenia nowego dywizjonu na stronie RED. A że kręci mi się już trochę w głowie od ćwiczeń nazwa jego sama ciśnie do ust - KECZOK_XXX. Mieszkańcom innych rejonów niż Śląśk tłumaczenie podam na stronie którą niebawem założę.

A teraz mogę wreszczie szczerze jak czekista czekiście zawołać: Za Rodinu, Za Stalina, God save the Queen, God bless America na pohybel faszystowskiemu forum!

aha, czy może mnie ktoś z red podszkolić w czytaniu mapy?, bardzo proszę bo te szwaby to tylko się ze mnie śmiały :(

Na stos z bluźniercą łapcie za pochodnie kamaraden :002: niech żyje święta inkwizycja :118:
5800x3D / NZXT B550 / 64GB@3600 /4TB NVME Gx4 / RTX4080Super / NZXT X63 / Thermaltake 1kW / Huawei GT34
Meta QUEST 3 / Thrustmaster Warthog + TFRP

Offline rutkov

• KG200
  • *
  • Versuchskommando
    • KG200
« Odpowiedź #11 dnia: Kwietnia 03, 2006, 14:23:32 »
No to powiem w końcu tym co jeszcze mieli wątpliwości, że oczywiście był to prima aprilisowy żart i nigdzie nie odchodzę. Prędzej bym żonę zostawił niż to forum :020:. Dziękuję wszystkim którzy nie uwierzyli że nastapiła u mnie taka diametralna przemiana LOL (choć co do 1szego postu Szmajsa nie jestem pewien  :118:). Choć muszę przyznać że jeszcze kilka lat z Wami ( a zwłaszcza z Psikiem, Rammem, Mazakiem Benkiem i Rolamem i  kilkunastoma innymi i gdzieś będę musiał szukać pomocy :D).

Pozdrowienia dla wszystkich na forum. S!
miłośnik 110-tki    •    I/KG200_Doktor  ♥1972-†2006   •   Czekamy Ciebie czerwona zarazo, byś wybawiła nas od czarnej śmierci. Byś nam, kraj przed tym rozdarłszy na ćwierci, była zbawieniem, witanym z odrazą.    •   Han Pasado!    •    GDY WIEJE WIATR HISTORII, LUDZIOM JAK PIĘKNYM PTAKOM ROSNĄ SKRZYDŁA, NATOMIAST TRZĘSĄ SIĘ PORTKI PĘTAKOM

Offline KosiMazaki

• Administrator
    • http://www.kg200.il2forum.pl
« Odpowiedź #12 dnia: Kwietnia 03, 2006, 15:45:51 »
A ja chciałem powiedzieć że mam nos jak hamulec od karuzeli i jak pale papierosy pod prysznicem to prawie nie gasną. :020: :020: :020:
I/KG200_Doktor  1972-†2006

"Herr Rittmeister wylądował, klasnął w dłonie mówiąc: Donnerwetter! Osiemdziesiąt jest godną szacunku liczbą"

kornelcio

• Gość
« Odpowiedź #13 dnia: Kwietnia 03, 2006, 18:17:19 »
jak pale papierosy pod prysznicem to prawie nie gasną. :020: :020: :020:

PRAWIE robi wielką różnicę  :118: :118:

P.S. palenie jest niezdrowe  :021: :021: :020: