"Nadejszła wiekopomna chwila"...

Chciałbym zaprezentowac Wam moje dzieło - filmik z Lock-On. Trwa ok. 3,5 minuty i zajmuje 45 MB (trochę dużo, ale zależało mi na jakości).
Oto link:
>>>>
http://rapidshare.de/files/17896290/Lock-On_-_Cobra_Hits.wmv.html <<<<
Może o filmie słów kilka.
Tytuł filmu to "Pugachev's Cobra - Combat Use in Lock-On" (skrócony tytuł pliku - Lock-On Cobra Hits).
Jak nazwa wskazuje, filmik traktuje o wykorzystaniu Kobry Pugachev'a w trakcie walki (w Lock-On oczywiście). Ot takie tematyczny filmik, z moimi 4 "perwersjami" jej wykorzystania :582:.
Korzystajac z okazji, oświadczam, że wiem iż to co zostało przeze mnie pokazane na filmie jest mało realne i wykonalne (w rzeczywistości). Wiem, że takie manewry są raczej niepotrzebnym komplikowaniem prostej z pozoru sytuacji i że trzeba być mocno zdesperowanym by się na to porwać (że o potrzebnym łucie szczęścia nie wspomę).
Ale za to wygląda to wsystko IMHO czadowo i dlatego zrobiłem o tym filmik. :027:
Od razu też zaznaczę, żeby nikomu nie robić nadziei, że do filmów pokroju dzieł Glowing_Amraam's czy bsr.LOCsty bardzo mu daleko.

Powód jest prozaiczny - to mój pierwszy film (z LO i w ogóle). Program, którym edytowałem scenki mam dopiero od kilku tygodni i nie znam jeszcze w pełni jego możliwości. Kolejnym powodem przeciętności jest czas w jakim powstał - ot 3 wieczory ("tylko" ok. 10 h).
Ale dosyć. Jeszcze trochę i tak "zareklamuję" moje dzieło, że nikt nie będzie chciał go zobaczyć.

Co tu duzo gadać, ostatecznie dumny jestem z mojego "dziecka".

W końcu to coś swojego. Udowodniłem sobie, że też takie filmy robić potrafię, a osiągnięcie wyższego poziomu byłoby głównie kwestią czasu i ćwiczeń.
Mam nadzieję, że tym którzy zdecydują się zassać filmik, oglądanie go sprawi choć w części tyle przyjemności ile ja miałem w trakcie jego tworzenia.
Salute!

PS. Aaaaa. One more thing. Filmik jest "po angielsku". Powód jest prosty - być może zdecyduję się "puścić go w świat." Ale na razie specjalnie dla członków il2forum pra-premiera.

W końcu lepiej narobić sobie wstydu na "swoim podwórku" niż przed większą grupą ludzi. :ponury Tylko proszę nie wywnioskować z tego, że "mi zwisa" (wybaczcie kolokwializm) czy Wam się spodoba...