Ponieważ ostatnio nie bywam online, nie mogę odpowiadać na liczne skierowane do mnie zapytania, m.in. w sprawie strony
www.9-1939.pl. Gwoli wyjaśnienia:
1) Ostatnio miałem sporo
poważnych kłopotów w życiu osobistym (zdrowie, finanse, itd.) = brak czasu i cierpliwości na komputer, internet itd.
2) Instaluję sobie nowy system, toteż dyski mam całkiem puste obecnie. Dwa razy zdążyłem sobie instalację widowiskowo spartolić

teraz robię 3. podejście.
3) Jako że odbiór korespondencji (e-mail) wymagałby stworzenia kolejnej kopii bezpieczeństwa (czasochłonne), nie odbieram e-maili aż do pełnej, stabilnej instalacji systemu. Mój służbowy adres (ten z 9-1939.pl) być może już nie działa...
4) Gdy już będę mógł spokojnie pracować (mam nadzieję: po świętach) wrócę do sprawy strony WWW i projektu.
5) Za brak strony winien jest (jak by na to nie patrzeć, nawet częściowo) mój wspólnik, JanuszB, który na czas nie dopatrzył swoich "obowiązków" odnośnie projektu. Jako że sam ma swoje własne (niemałe) kłopoty, taki efekt jaki widzicie - strona nie została przeniesiona na wybranego przeze mnie hosta.
6) Jakby co to dysponuję
w miarę aktualnym (tj. zanim zaczęliśmy prace nad bazą konstrukcji lotniczych) backupem zawartości strony. Toteż spodziewajcie się jej powrotu - jednak nie mogę podać terminów, bo moi współpracownicy jak widać czasami z terminami są na bakier...
7) Prosze o cierpliwość, przypominanie mi o tym wszystkim jedynie mnie stresuje - be sure że spędza mi to codzienne sen z powiek (tak, jestem idiotą i traktuję dane Wam słowo na poważnie). Jeśli będą jakieś wieści odnośnie strony/projektu, zostaną podane m.in. w tym dziale -> Watch this space.