Autor Wątek: gdzie jest Rola? co ze stroną/projektami?  (Przeczytany 4965 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Rola

• *
  • 9/39 & R'n'R
gdzie jest Rola? co ze stroną/projektami?
« dnia: Kwietnia 14, 2006, 21:54:50 »
Ponieważ ostatnio nie bywam online, nie mogę odpowiadać na liczne skierowane do mnie zapytania, m.in. w sprawie strony www.9-1939.pl. Gwoli wyjaśnienia:

1) Ostatnio miałem sporo poważnych kłopotów w życiu osobistym (zdrowie, finanse, itd.) = brak czasu i cierpliwości na komputer, internet itd.
2) Instaluję sobie nowy system, toteż dyski mam całkiem puste obecnie. Dwa razy zdążyłem sobie instalację widowiskowo spartolić :004: teraz robię 3. podejście.
3) Jako że odbiór korespondencji (e-mail) wymagałby stworzenia kolejnej kopii bezpieczeństwa (czasochłonne), nie odbieram e-maili aż do pełnej, stabilnej instalacji systemu. Mój służbowy adres (ten z 9-1939.pl) być może już nie działa...
4) Gdy już będę mógł spokojnie pracować (mam nadzieję: po świętach) wrócę do sprawy strony WWW i projektu.
5) Za brak strony winien jest (jak by na to nie patrzeć, nawet częściowo) mój wspólnik, JanuszB, który na czas nie dopatrzył swoich "obowiązków" odnośnie projektu. Jako że sam ma swoje własne (niemałe) kłopoty, taki efekt jaki widzicie  - strona nie została przeniesiona na wybranego przeze mnie hosta.
6) Jakby co to dysponuję w miarę aktualnym (tj. zanim zaczęliśmy prace nad bazą konstrukcji lotniczych) backupem zawartości strony. Toteż spodziewajcie się jej powrotu - jednak nie mogę podać terminów, bo moi współpracownicy jak widać czasami z terminami są na bakier...
7) Prosze o cierpliwość, przypominanie mi o tym wszystkim jedynie mnie stresuje - be sure że spędza mi to codzienne sen z powiek (tak, jestem idiotą i traktuję dane Wam słowo na poważnie). Jeśli będą jakieś wieści odnośnie strony/projektu, zostaną podane m.in. w tym dziale -> Watch this space.
"Każdy kilogram nowego samolotu szczególnym dobrem Narodu"

303_Shpacoo

• Gość

Odp: gdzie jest Rola? co ze stroną/projektami?
« Odpowiedź #2 dnia: Lipca 17, 2006, 23:05:23 »
Jako, że Rola po dłuższej nieobecności pojawił się ponownie na forum (:020: :020: :020:), chciałem korzystając z okazji zapytać, jak ma się sprawa z "wrześniem", bo stronka nadal nie działa (a więc projekt nadal jest zawieszony, jeśli dobrze rozumiem)... :015:

Jakieś perspektywy na horyzoncie? :008:

PS. Dodam, że nie mam zamiaru stresować Roli... :001: Ot ciekawość wzięła górę... :003:

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
« Odpowiedź #3 dnia: Lipca 18, 2006, 07:28:34 »
Ale to dlatego się pojawił bo się zakochał w Amelii  :118: Z tego co wiem sprawa z 9-39 dłuższa... Brak sponsora więc projekt całkowicie zastopowany od kiedy www nie działa
webmaster,   YoYosims - jeśli lubisz symulatory lotnicze

www.yoyosims.pl

Offline Rola

• *
  • 9/39 & R'n'R
« Odpowiedź #4 dnia: Sierpnia 29, 2006, 03:17:00 »
Mimo iż nie udało mi się wciąż przełamać impasu (pora wakacyjna nie sprzyja interesom), to przynajmniej napisałem w miarę treściwie o naturze problemów prześladujących moje przedsięwzięcie.

Tu znajduje się pełen opis

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
« Odpowiedź #5 dnia: Sierpnia 30, 2006, 11:25:43 »
Mimo iż nie udało mi się wciąż przełamać impasu (pora wakacyjna nie sprzyja interesom), to przynajmniej napisałem w miarę treściwie o naturze problemów prześladujących moje przedsięwzięcie.

Tu znajduje się pełen opis

Rola, a nie lepiej ten twój temat o całej sprawie wogóle przenieść do tego działu. W Dyskusjach zostanie zaraz zawalony innymi postami i nie będzie widoczny (tym bardziej, że nie chcesz by cię klepano po plecach, chociaż zrobiłbym to bardzo chetnie  :004:).

Koszt strony roczny to ok 150zł, czy się mylę? Janusz B. nawet nie mógł tyle wysupłać? To się nazywa podejściem do tematu LOL dla niego. Zawsze był moim idolem, zwłaszcza po sprawie z fotką z Jastrzębiem. Buhaha
webmaster,   YoYosims - jeśli lubisz symulatory lotnicze

www.yoyosims.pl

Offline Rola

• *
  • 9/39 & R'n'R
« Odpowiedź #6 dnia: Września 11, 2006, 05:08:49 »
Zrobiłem tak, a nie inaczej po uprzedniej naradzie z Mazakiem. Bałem się, że w wyniku "śpiączki" projektu (a zatem i tego działu) niewiele osób tu zagląda. Zależało mi, by dotrzeć do jak największej ilości osób (a nóż ktoś coś poradzi, kto dawniej nie interesował się moim przedsięwzięciem?).

O problemach z JanuszemB mógłbym pisać długo. Może jestem za "mnientki nindża", a powinienem walnąć ostro prawdą po oczach? O wiecznych trudnościach, gdy proponowałem potencjalnych sponsorów, o spóźnionych i nie trafiających do adresata przelewach bankowych, o obrażonym modelarzu, który niezwyczajny (Reich) czekać na "zapłacimy ci z 2-miesięcznym opóźnieniem" polskich biznesmenów, o spartolonych zdjęciach z Krakowa, o straconej szansie na dźwięki z MeatWater (EAW, Sturmovik) okazyjnie za 1/3 normalnej ceny... skończę już, bo faceta zadusi czkawka...

P.S.: Ostatnio miałem małe urwanie głowy, ale zaplanowałem sobie wreszcie wrócić i aktywnie postarać się ruszyć tą całą sprawę.
« Ostatnia zmiana: Września 11, 2006, 13:57:10 wysłana przez KosiMazaki »

« Odpowiedź #7 dnia: Października 15, 2006, 21:31:52 »
Grunt, że Ci tej głowy nie urwało na dobre  :020:
Trzymamy kciuki za dalsze losy projektu.
Achtung Spitfeuer!

tomek1988

• Gość
« Odpowiedź #8 dnia: Września 07, 2007, 19:30:31 »
Ostatnio często się wypowiadasz na forum, Rola, mamy rozumieć, że jest lepiej?

Offline Rola

• *
  • 9/39 & R'n'R
« Odpowiedź #9 dnia: Września 08, 2007, 05:04:24 »
Żebyśmy się na przyszłość dobrze rozumieli - będzie "lepiej" jak będziecie widzieli że daję jakieś work-in-progress screeny dotyczące własnego przedsięwzięcia. A fakt, że napisałem zdanie na forum może oznaczać zupełnie coś innego, np. że nie mam zupełnie z kim pogadać i jedyne co mi jeszcze zostało to to forum.