Myśle że chętnych nie zabraknie ale myślę, że ustalenie takiego spotkania na Warszawę to deko szowinistyczne posunięcie ze strony jej mieszkańców. Wydaje mi się że milej byłoby ustawić coś takiego w centrum Polski tak aby było sprawiedliwie. Poza tym - powiem panom szczerze, że ceny popiwczenia w Warszawce też mogą lekko odbiegać od ogólnie w kraju przyjętych norm i dam głowę że trafią nam się przypadki niewydolności finansowej u ludzi, którzy by przyjechać chcieli.
[/size]
Zgadzam się z Tobą panie profesorze

:D:D.
Też nie za bardzo mam ochotę na siedzenie w tym mieście, natomiast popieram ideę spotkania w centrum kraju (choć osobiście jest mi obojetne gdzie się spotkamy, jak dla mnie moze być w górach czy też nad morzem

:D ). Wiem, że jest mozliwość wynajęcia domków nieopodal W - wki za całkiem rozsądne pieniądze, ale więcej informacji musiałbym się dowiedzieć od znajomych, którzy własnie tam organizowali zloty.
Jeśli chodzi o alkoholizowanie się

w ten sposób bedzie najtanij gdyz ominą nas narzuty jakie stosuja knajpy

Co do Szmajsa zgodzę się również - żadnych komputerów, odsapnijmy nieco od iła, no moze jedem mały laptopik coby na bieżąco informować tych, co nie pojechali o ekscesach jakie bedą miały miejsce

, zwłaszcza że domagam sie apartamentu małżeńskiego dla nas dwóch

:D:D:D
Co do terminów, to proponowałbym kwieceń

lub maj, gdyż ci co mieli kłopoty w sesji poprawkowej powinni się z nimi uporać

, natomiast do sesji letniej jak i lipcowych wyjazdów byłoby jeszcze troszkie czasu.
Teraz krótkie słówko do lubelaków (wiem, że Dziadziuś Kos) oraz tych co mieszkają w pobliżu:) w sprawie transportu

. Jeśli dojdzie do w/w zjazdu/zlotu proszę o kontakt, gdyż wybieram się autem i mogę kogoś zabrać

.