Ankieta

KIEDY ZLOT FANÓW IL-2 w Polsce ?

1 polowa maja
4 (14.8%)
2 polowa maja
6 (22.2%)
1 polowa czerwca
4 (14.8%)
2 polowa czerwca
11 (40.7%)
inny termin
2 (7.4%)

Głosów w sumie: 0

Głosowanie skończone: Stycznia 27, 2003, 10:06:11

Autor Wątek: KIEDY ZLOT FANÓW IL-2 w Polsce ?  (Przeczytany 23200 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Qtik

• Gość
« Odpowiedź #30 dnia: Stycznia 30, 2003, 00:25:39 »
YoYo"]Ehhhh nie bede sie powtarzal, no ale dobra jesli chodzi o Wawke - NP - dla mnie, jesli chodzi o inne miesciny albo domki - no to juz kto ma tam wyrobione kontakty... postujcie z prop. jakby co. Pzdr
[/size]

1. Jeśli wyjazdowicze mieliby paszporty to mam kontakty na Słowacji ok 50 km od Zakopanego. Wiadomo, że koszty podróży większe, jednakże spanie oraz alkohol sa duzo tańsze, tak więc wyszłoby ,niej więcej na równo :):):)

Tu pojawia się też problem innej natury, gdyż większość pociągów przyjeżdza do zakopca z rana, tak więc część będzie mogła przyjechac w sobotę. Jednakze połączenie z łysą polaną i dalej nie jest problemem gdyż busiki kursują co ok, 20 min.

2. W okolicach lublina jest kupa jezior i w razie co mogę się tam wybrać i poszukać jakiegoś osrodeczka, który za przystepna cenę udostępni jakis chałupki.

3. Mogę tez sprawdzić osrodki AZS i tam tez bedzie mozliwość noclegów, jednakże byłem tylko w jednym na Mazurach, a tam jak sami wiecie dostac sę jest dość ciężko :)

4. Zresztą mi i tak wszystko jedno :):):) jeśli zlot się odbędzie to przyjadę, no chyba ze stanie się coś zupełnie nieprzewidywalnego :):):)

303_Polrus

• Gość
« Odpowiedź #31 dnia: Stycznia 30, 2003, 00:51:13 »
ja moge na slowacje - ale co maja powiedziec ci ze szczcina?
To musi byc srodek +-

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
« Odpowiedź #32 dnia: Stycznia 30, 2003, 07:38:41 »
Słowacja niestety za daleko
webmaster,   YoYosims - jeśli lubisz symulatory lotnicze

www.yoyosims.pl

Offline macras

• *
  • JG300
    • Agencja Reklamowa
« Odpowiedź #33 dnia: Stycznia 30, 2003, 08:02:28 »
Slowacja piekna kraina ,zwlaszcza jesli chodzi o dostep do kobitek :lol:
Geschwader  Kommodore

Kos

• Gość
« Odpowiedź #34 dnia: Stycznia 30, 2003, 16:23:35 »
Z tego co widze to mamy w tej chwili dwoch chetnych na organizacje naszej imprezy. YoYo w Warszawie i Qtik w regionie Lublina.  Oczekujemy na dalsze propozycje. No i oczywiscie wszystko jest  do ustalenia. Pamietajcie tylko, ze czas plynie..........

303_Polrus

• Gość
« Odpowiedź #35 dnia: Stycznia 30, 2003, 20:27:31 »
wawe chyba kazdy zna a lublin to dla mnie nowosc by byla. Z drugiej strony chyba bylo by wiecej atrakcji (lotniczych) w "stolycy" - np.  muzea np.

Kos

• Gość
« Odpowiedź #36 dnia: Stycznia 30, 2003, 21:00:58 »
Lublin to nie koniec swiata. To piekne miasto i najwieksze na wschodzie Polski. Ma tez wiele walorow rekreacyjnych. Z lotnictwem tez nie jestesmy na bakier - mamy dwa lotniska, jedno w Radawcu, aeroklubowe i drugie w Swidniku przy zakladach lotniczych. Przed II wojna tez mielismy zaklady lotnicze im. Plagee`go (sorki jesli nazwe zle napisalem) i dlatego mamy "Lublina" czyli samolocik w wersji morskiej i normalnej. A wiec zapraszamy na nasza lubelska ziemie, np. na wakacje.

Offline KosiMazaki

• Administrator
    • http://www.kg200.il2forum.pl
« Odpowiedź #37 dnia: Stycznia 30, 2003, 22:08:27 »
Jak mam pojawic sie na zlociku to tylko po to zeby zobaczyc wasze mordale :P i moze dziabnac jakies piffo bezalkoholowe  :wink: , a lotnisko mi nie potrzebne bo pozniej znajac zycie i tak wszyscy wystartuja z trafki i beda leeeeeeeeeeciec i leeeeeeeeeeeeeeeeeeeciec i leeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeciec..................buahahahahahahhaah :lol:  :lol:  :lol:  :lol:
I/KG200_Doktor  1972-†2006

"Herr Rittmeister wylądował, klasnął w dłonie mówiąc: Donnerwetter! Osiemdziesiąt jest godną szacunku liczbą"

JG300_Benito

• Gość
« Odpowiedź #38 dnia: Stycznia 30, 2003, 23:32:39 »
Witam

zajebisty pomysl z tym zlotem postaram sie byc tylko zeby wczesniej bylo wiadomo co gdzie kiedy :D bo niechcialbym robic lotu rozpoznawczego np do Lublina i wracac o suchym pysku :D

Qtik

• Gość
« Odpowiedź #39 dnia: Stycznia 30, 2003, 23:40:25 »
wawe chyba kazdy zna a lublin to dla mnie nowosc by byla. Z drugiej strony chyba bylo by wiecej atrakcji (lotniczych) w "stolycy" - np.  muzea np.
[/size]

Polrusku osobiście uważam, że wszyscy zjadowicze bedą mieli syndrom dnia poprzedniego :D:D:D i niezbyt bardzo bedzie chciało im się tyłki ruszać, dalej niz stoi najblizsza krata z piwem :D:D:D

Kos

• Gość
« Odpowiedź #40 dnia: Stycznia 31, 2003, 00:51:40 »
PANOWIE !!! Najwazniejsza sprawa w tej chwili jest ustalenie miejsca naszego spotkania. Musi to byc okreslone jednoznacznie! Jak juz to bedziemy wiedziec to zobaczymy co dalej.
Temat Slowacji raczej odpada. Jak juz wczesniej mowilem jest dwoch chetnych do organizacji zlotu - YoYo w Warszawie i Qtik w rejonie lub samym Lublinie. Prosze o dalsze propozycje bo czas ucieka. Jesli takowe beda to je poddamy pod glosowanie i zobaczymy co z tego wyjdzie.

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
« Odpowiedź #41 dnia: Stycznia 31, 2003, 01:10:10 »
Dla mnie moze spokojnie też byc to Lublin - znam , byłem, niejedna knajpę zwiedziłem  :wink:
webmaster,   YoYosims - jeśli lubisz symulatory lotnicze

www.yoyosims.pl

Offline Leon

• Global Moderator
« Odpowiedź #42 dnia: Stycznia 31, 2003, 13:23:53 »
Lublin!! Lublin!! Tanio, ładnie i ...... w ogóle!!
Qtik - jezeli impra bedzie w wawce - z wielka checia zabralbym sie z toba....
Leon
Marcin Widomski

Pealuuga lipp, Surnupealuuga lipp, Tundmuste tipp, Sinu tundmuste tipp, See on ju vabadus hüperboloid, Insener Garini hüperboloid...

Qtik

• Gość
« Odpowiedź #43 dnia: Stycznia 31, 2003, 14:25:21 »
Qtik - jezeli impra bedzie w wawce - z wielka checia zabralbym sie z toba....
[/size]

Żaden problem:). Mam nadzieję, że i Dziadek Kos też dołączy :)

Graf

• Gość
« Odpowiedź #44 dnia: Lutego 01, 2003, 02:55:08 »
Panowie - tu chyba naprawdę nie chodzi o chęci organizacyjne. Ja dla przykładu naprawdę serdecznie zapraszam do siebie i zapewniam że przygotuję to jak należy. (Poza tym zapewniam, że jeśli moje miasto wytrzymuje przystanek Woodstock to i my sobie poradzimy. A może to połączyć?) Ale wiem, że taki Qtik ma do mnie 600 km i to już mnie nie cieszy za mocno bo się facet wykosztuje. Gero rónież.
A co do miejsca (miasto czy nie) mam taką teorię - jeśli mam wydać ileś tam kasy na dojazd (który nie bedzie pewno krótki)oraz ewentualny mandacik po drodze to nie mam w tym wypadku ochoty płacić za parking strzeżony, metro, autobusy, tramwaje, kafeje internetowe (co mam w chacie za darmoche) i za piwo w Bóg wie jakiej knajpie. Ja osobiście miałbym największą ochotę zobaczyć wasze bużki i mieć je dla siebie w maksymalnym zakresie czasu. To jest dla mnie najważniejsze. I w tym wypadku naprawdę równie dobrze jest dla mnie zorganizować spotkanie w ośrodku rekreacji ruchowej AZS "Naprzód" w dolnym Pcimiu czy też opodal mostu kolejowego w Opolu, gdzie rozbiję namiot i pogadam z wami do woli zamiast patrzeć na Wasze plecy przy kompie w kafei.
Panowie - zróbmy to tak jak wam mówię - widziałem się już z kilkoma chłopakami z KG i powiem wam jedno - jest to fenomenalna sprawa bo tematów ma się na miesiąc gadania. Szkoda ten czas ofiarowywać tramwajom czy kafejce. To mamy na codzień.
Oczywiście ważne jest tutaj zdanie ogólu nie marginesu więc czekam na odpowiedzi :)

Patent z przemodelowanymi ukrainami uważam za zajebisty. Ale mam asa w rękawie - biorę do rozgrywki mój motocykl i tylnego strzelca :P