YoYo"]Ehhhh nie bede sie powtarzal, no ale dobra jesli chodzi o Wawke - NP - dla mnie, jesli chodzi o inne miesciny albo domki - no to juz kto ma tam wyrobione kontakty... postujcie z prop. jakby co. Pzdr
[/size]
1. Jeśli wyjazdowicze mieliby paszporty to mam kontakty na Słowacji ok 50 km od Zakopanego. Wiadomo, że koszty podróży większe, jednakże spanie oraz alkohol sa duzo tańsze, tak więc wyszłoby ,niej więcej na równo

Tu pojawia się też problem innej natury, gdyż większość pociągów przyjeżdza do zakopca z rana, tak więc część będzie mogła przyjechac w sobotę. Jednakze połączenie z łysą polaną i dalej nie jest problemem gdyż busiki kursują co ok, 20 min.
2. W okolicach lublina jest kupa jezior i w razie co mogę się tam wybrać i poszukać jakiegoś osrodeczka, który za przystepna cenę udostępni jakis chałupki.
3. Mogę tez sprawdzić osrodki AZS i tam tez bedzie mozliwość noclegów, jednakże byłem tylko w jednym na Mazurach, a tam jak sami wiecie dostac sę jest dość ciężko

4. Zresztą mi i tak wszystko jedno

jeśli zlot się odbędzie to przyjadę, no chyba ze stanie się coś zupełnie nieprzewidywalnego