Autor Wątek: Eagle Dynamics i Gwardia Narodowa [Symulator A-10C]  (Przeczytany 16470 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Hornet

• Gość
Odp: Eagle Dynamics i Gwardia Narodowa [Symulator A-10C]
« Odpowiedź #15 dnia: Listopada 18, 2008, 16:57:31 »
W końcu ED poszła po rozum do głowy i wzięła dobry przykład. Po co się męczyć, lepiej opublikować kilka skrinów i zarabiać na kubkach :D :D

A to ED robi ten teren oficjalnie czy grupka jakiś ludzi z forum SimMod po prostu jako kolejny mod?
Dla mnie teren mało ciekawy, dobry na symulator lądownika marsjańskiego  :002:  :118:

Offline Kusch

• Global Moderator
« Odpowiedź #16 dnia: Listopada 18, 2008, 16:59:28 »
Grupka ludzi pobłogosławiona przez Wagsa, który chciałby widziec ten teren w DCS: A-10C Warthog ;)
"Najlepszą metodą przewidywania przyszłości jest jej tworzenie"

http://img90.imageshack.us/img90/9643/klmd5.jpg

Offline Kusch

• Global Moderator
« Odpowiedź #17 dnia: Grudnia 25, 2008, 00:06:47 »
Z okazji świąt Chizh i Wags wrzucili obrazki dzikiej świni z DCS A-10C Warthog:

http://forums.eagle.ru/showthread.php?t=35619

empeck

• Gość
« Odpowiedź #18 dnia: Grudnia 25, 2008, 00:28:47 »
Śliczny. Z wszystkich zapowiedzianych maszyn w DCS A-10 kręci mnie najbardziej (może zaraz po Mi-24).

Będzie tego klikania :D

Ciekawe, czy wersję A-10A też zrobią...

poko24

• Gość
« Odpowiedź #19 dnia: Grudnia 25, 2008, 09:09:49 »
Oooo! Ile przełączników. Szczerze? Jak już przesiądę się na A-10, to już go nie opuszczę aż do momentu wydania jakiegoś myśliwca. Apacza i Hinda też kupię, ale raczej z ciekawości i do kolekcji. Tam potrzeba dwóch osób do efektywnego działania, a ja przecież nigdy nie dotrzymuję umówionych terminów. Jestem niezdyscyplinowany.

Q-bak

• Gość
« Odpowiedź #20 dnia: Grudnia 25, 2008, 16:57:27 »
Wybaczcie ignorancję, ale spytam:
Czy ten samolot będzie dodatkiem do DCS ? A jeśli tak, to czy reszta samolotów też zostanie tak "dopasiona" ? (nowy model, klikanie itd)

John Cool

• Gość
« Odpowiedź #21 dnia: Grudnia 25, 2008, 17:22:18 »
Ogólnie rzecz biorąc raczej tak. Kusch już raz kiedyś wrzucał listę samolotów do jakich wymodelowania stajnia ED ma zamiar podejść w najbliższym czasie. Przypomnijmy:

1- A-10A Suite 2
2- A-10C Suite 3 Symulator już gotowy, był robiony na zamówienie USAF (Piloci A-10C ćwiczą na nim min. procedury).
3- AH-64A Blk. 49A
4- Su-27
5- F-15C
6- Mi-24V
7- F-16C
8- MiG-29A

Myślę że z powyższych najbardziej realne są w najbliższym czasie AH-64A, Mi-24W/P oraz A-10... ale myślę że prędzej jednak w wersji A-10A.

||**Boberros**||

• Gość
« Odpowiedź #22 dnia: Grudnia 25, 2008, 17:37:50 »
Myślę że z powyższych najbardziej realne są w najbliższym czasie AH-64A, Mi-24W/P oraz A-10... ale myślę że prędzej jednak w wersji A-10A.

Z głosów chodzących pod forum ED można wywnioskować, że będzie najpierw raczej wersja C.

Offline Gerrah

• *
  • 13 WELT pilot
    • 13 WELT
« Odpowiedź #23 dnia: Grudnia 25, 2008, 17:42:32 »
A wiadomo coś o F-16? Która wersja i jakie wyposażenie? Coś tam jedynie wyczytałem, że zaczęli go robić, ale w przyszłym roku raczej nie ma się go co spodziewać.
"Right now, you're probably the smelliest Lartnei in the galaxy."
"Excuse me?" Lafiel's eyes narrowed. "Did you just say that you'd like to die? I can help you with that."

« Odpowiedź #24 dnia: Grudnia 25, 2008, 18:06:56 »
MIG-29A tylko na to czekam :karpik . A przy okazji wie ktoś w jakich odstępach czasu mają się pojawiać kolejne samoloty bo gdzieś o uszy mi się obiło że co 9 miesięcy, jeśli się mylę proszę o sprostowanie.

John Cool

• Gość
« Odpowiedź #25 dnia: Grudnia 25, 2008, 18:21:34 »
Tak, było mówione że z grubsza co około 9 miesięcy ma się pojawić kolejny dodatek, ale życie to pewnie trochę zweryfikuje :)

Tym niemniej ja w tej chwili po wydaniu Ka-50 czekam przede wszystkim na AH-64A.

Zaś 29ty czy Su-27P to raczej bardzo odległa perspektywa.

poko24

• Gość
« Odpowiedź #26 dnia: Grudnia 25, 2008, 20:15:50 »
O dodatku A-10 Wags napisał tylko tak: "You ain't seen nothing yet" :D

||**Boberros**||

• Gość
« Odpowiedź #27 dnia: Grudnia 25, 2008, 21:08:47 »
:D

Może kiedy wydadzą ten SDK to nastąpi przyspieszenie produkcji dla fighterów, byłoby wtedy super. Może nawet ktoś by zrobił ropucha w różnych wersjach SM, TM, A, Skorpion oh ale się rozmarzyłem :)

Offline Kusch

• Global Moderator
« Odpowiedź #28 dnia: Grudnia 25, 2008, 21:15:13 »
Wywiad z Wagsem (najnowszy, jeszcze ciepły) na simhq i cytat:

http://www.simhq.com/_air12/air_394a.html
Q: Isn't the team on a fast track development cycle? What is your turnaround time from title-to-title?

A: Right now most of the team has transitioned to DCS: A-10C Warthog and development is already moving along at a very good clip. Because many of the DCS building blocks were already created for Black Shark, the development time for Warthog will be significantly less. From the time Black Shark goes into retail, we hope to have A-10C out nine months after that. Note that that is not a promise, just our current goal!

John Cool

• Gość
« Odpowiedź #29 dnia: Grudnia 25, 2008, 21:46:34 »
Może kiedy wydadzą ten SDK to nastąpi przyspieszenie produkcji dla fighterów, byłoby wtedy super. Może nawet ktoś by zrobił ropucha w różnych wersjach SM, TM, A, Skorpion oh ale się rozmarzyłem :)

Su-25KM Skorpion to trochę pobożne życzenie :004: (zakładając że Gruzinom po zadymie w sierpniu się coś ostało), ale podstawowego Su-25 z poprawnie wymodelowanym systemem celowniczym i pulpitem nawigacyjnym (w przełączanie NPP lepiej się nie bawić lol) mogliby kiedyś zrobić... Wcale bym się nie obraził :)