WOW lub łoł! Ale mi się oberwało. Od razu alt z shiftem wchodzi pod palce. Szanuje każdego użytkownika tego forum, tak jak staram się szanować każdego człowieka bez względu na to czy jest Żydem, Masonem lub Chrześcijaninem. Jeśli kogoś uraziłem nie używająć polskich liter na z góry przeprawszam. Oczywiścoe zamierzam zastosować się do zasad panujących na tym forum.
Pozwolę sobie jednak na refleksję, iż nadmierny legalizm może doprowadzić do reakcji i konsekwencji niewspómiernych do wagi sprawy. Jak powiadał jeden z moich profesorów zbyt ścisłe-restrykcyjne stosowanie prawa prowadzi do największego bezprawia. Zdaje sobie oczywiście sprawę, że anonimowość w sieci jest rzeczą pozorną, tym nie mniej ja nie mam nic do ukrycia.
Inna sprawa, że ton uwag m.in. na temat rzekomego lenistwa jest delikatnie mówiąc przykry. Nie jestem człowiekiem ani leniwym ani próbuje nieczego ukrywać, jak również nie wydaje mi się, że jestem bezkarny i anonimowy(zwłaszcza, że mam publiczne IP) ani nie obraziłem, żadnego forumowicza, może poza jednym niefortunnym postem za co przepraszam. Czy w kwestii składni na serwer, czy stawiania serwera LOMAC zawsze służyłem pomocą
Co do problemów z komputerem to właśnie kupiłe zailacz TAGAN 420W U15 myślę, że wystarczy do mojej maszyny.