Autor Wątek: Lol5  (Przeczytany 102558 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

tomek1988

• Gość
Odp: Lol5
« Odpowiedź #1140 dnia: Listopada 03, 2006, 23:19:59 »

« Odpowiedź #1141 dnia: Listopada 04, 2006, 03:17:24 »
Co mówią Kaczyńscy jak im jakaś złotówa wpada do kieszeni z racji obejmowanych urzędów?
 - Kaczing!  :D
PFS_milo

« Odpowiedź #1142 dnia: Listopada 04, 2006, 04:52:20 »

« Odpowiedź #1143 dnia: Listopada 04, 2006, 09:34:40 »
5800x3D / NZXT B550 / 64GB@3600 /4TB NVME Gx4 / RTX4080Super / NZXT X63 / Thermaltake 1kW / Huawei GT34
Meta QUEST 3 / Thrustmaster Warthog + TFRP

Pogo

• Gość
« Odpowiedź #1144 dnia: Listopada 04, 2006, 10:38:58 »
Tak delikatnie mówiąc co w tym jest śmiesznego ?
Już mnie to trochę drażni takie nabijanie postów takimi filmikami ludzie tego jest tysiące w necie i jak chce zobaczyć takie pierdoły to nie ma problemu – google  i wio !!!

Proszę się nie urażać ale takie filmiki to mógł bym wklejać co 2 minuty do Lola i zrobił bym jeden wielki bałagan. Jest to tylko moje spostrzeżenie nie jestem moderatorem wiec nikt oczywiście nie musi się do tego stosować …

Offline F. von Izabelin

• *
  • Prawy człowiek lewicy
    • CMHQ Flying Circus
« Odpowiedź #1145 dnia: Listopada 04, 2006, 10:48:34 »
Chyba po to jest lol:):)
Chociaż kroczę Dolina Śmierci,
zła się nie uleknę...
bo lecę na 6 kaflach i się wznoszę...

tomek1988

• Gość

« Odpowiedź #1147 dnia: Listopada 04, 2006, 17:21:50 »
Pamiętacie Miszkę maskotkę z Olimpiady w Moskwie?
Władca Pierścieni:
  :020:

Schmeisser

• Gość
« Odpowiedź #1148 dnia: Listopada 04, 2006, 19:35:18 »
Tak delikatnie mówiąc co w tym jest śmiesznego ?
Już mnie to trochę drażni takie nabijanie postów takimi filmikami ludzie tego jest tysiące w necie i jak chce zobaczyć takie pierdoły to nie ma problemu – google  i wio !!!

Proszę się nie urażać ale takie filmiki to mógł bym wklejać co 2 minuty do Lola i zrobił bym jeden wielki bałagan. Jest to tylko moje spostrzeżenie nie jestem moderatorem wiec nikt oczywiście nie musi się do tego stosować …

Dokładnie !

Kiedys Lol# x to był temat z dowcipami ,etc. Dzisiaj to składnica linków które tak jak Pogo napisał można znaleźć wszędzie i które najczęsciej stanowią dla mnie średnią rozrywkę

Osobiście wolałem bardziej wymagającą rozrywke w postaci staroświeckich czytanych dowcipów.
Dowcip nawet długi i skomplikowany przeczytać można w kilka sekund , zaś filmik trzeba oglądnąc cały. Dla mnie filmiki , na video yahoo czy yotube to symbol dzieci neostrady pokroju Pjecziego z którym niedawno po raz kolejny pożegnaliśmy sie.

Własnie wprowadziłem nowe prawo lol autokratycznie :021: :021: :021: - od dziś za filmik z googla czy yotube walimy w kolano i uczymy pływać w sprewie :D

Offline I/JG53_Angel

• *
  • Out Of Control
« Odpowiedź #1149 dnia: Listopada 04, 2006, 19:54:36 »
Dla mnie filmiki , na video yahoo czy yotube to symbol dzieci neostrady pokroju Pjecziego z którym niedawno po raz kolejny pożegnaliśmy sie.

Czyżby ABSCHUSS!!! ?
Babka wymusza motocykliście pierwszeństwo, dochodzi do wypadku, na szczęscie niegroźnego. Motocyklista podchodzi do DAMY i pyta"Widziała mnie pani?"
"Tak widzialam" odpowiada DAMA
To dlaczego mi pani nie ustąpiła ?
"No ale pan przeciez jechal motocyklem !"

http://img223.imageshack.us/img223/6416/bezpiecznygh0.jpg

« Odpowiedź #1150 dnia: Listopada 04, 2006, 20:17:35 »
Dokładnie !

Kiedys Lol# x to był temat z dowcipami ,etc. Dzisiaj to składnica linków które tak jak Pogo napisał można znaleźć wszędzie i które najczęsciej stanowią dla mnie średnią rozrywkę

Osobiście wolałem bardziej wymagającą rozrywke w postaci staroświeckich czytanych dowcipów.
Dowcip nawet długi i skomplikowany przeczytać można w kilka sekund , zaś filmik trzeba oglądnąc cały. Dla mnie filmiki , na video yahoo czy yotube to symbol dzieci neostrady pokroju Pjecziego z którym niedawno po raz kolejny pożegnaliśmy sie.

Własnie wprowadziłem nowe prawo lol autokratycznie :021: :021: :021: - od dziś za filmik z googla czy yotube walimy w kolano i uczymy pływać w sprewie :D

Brawo!  :564:
a zeby nie bylo OT:

Dwóm przyjaciółkom po długich namowach, udało się wreszcie przekonać
mężów, żeby zostali w domu, a one same wychodzą na kolacje do knajpy, żeby
przypomnieć sobie dawne czasy. Po zabawnie spędzonym wieczorze, dwóch
butelkach białego wina, szampanie i buteleczce wódki opuszczają
restaurację całkowicie pijane! W drodze powrotnej obie nachodzi nagła
potrzeba, może dlatego ze dużo wypiły. Nie wiedząc gdzie iść się
wysikać, jedna mówi do drugiej:
- Wejdźmy na ten cmentarz, tutaj napewno nikogo nie będzie.
Wchodzą na cmentarz, najpierw jedna ściąga majtki, sika, wyciera się
tymi majtkami i oczywiście je wyrzuca... Widząc to, druga od razu sobie
przypomina, ze ma na sobie drogą markową bieliznę od męża i szkoda by ją
tak wyrzucić. Ściąga więc majtki, wkłada je do kieszeni, sika i zrywa
kokardę z
pierwszego lepszego wieńca, żeby się podetrzeć.
Na drugi dzień mąż pierwszej, dzwoni do męża drugiej:
- Jurek, nawet sobie nie wyobrażasz co się stało! To koniec mojego
małżeństwa!
- Dlaczego?
- Moja żona wróciła o 5 rano kompletnie pijana i na dodatek bez majtek!
Od razu wywaliłem ją z domu.
Na to drugi:
- Marek, to jeszcze nic, wiesz co wykombinowała moja! Nie tylko przyszła
pijana i bez majtek, ale miała włożoną w tyłek czerwoną kokardę z napisem:
"NIGDY CIĘ NIE ZAPOMNIMY, ŁUKASZ, IGNAŚ, STASIEK I POZOSTALI PRZYJACIELE
Z SIŁOWNI"   
Achtung Spitfeuer!

« Odpowiedź #1151 dnia: Listopada 04, 2006, 21:24:38 »
Własnie wprowadziłem nowe prawo lol autokratycznie 021 021 021 - od dziś za filmik z googla czy yotube walimy w kolano i uczymy pływać w sprewie Cheesy
A nie lepiej od razu kulkę między łopatki? Nieeee, to za recydywę. Na początek łopatą między kulki :021:

Offline Sundowner

• *
  • Chasing the sunset
« Odpowiedź #1152 dnia: Listopada 04, 2006, 21:52:22 »
Strzelać w plecy do dyshonor... w tył głowy lepiej - to oznaka umiejętności, bo trudniej trafić  :118:

« Odpowiedź #1153 dnia: Listopada 04, 2006, 22:44:30 »
Po latach spotkało się dwóch kumpli a że się dawno nie widzieli to zaczeli rozmawiać, co tam u nich się ciekawego wydarzyło w pewnym momęcie jeden z nich proponuje, aby poszli na jakiś kieliszeczek do baru to im się lepiej będzie rozmawiało na to drugi
- Nie no Karol ja nie mogę, bo na mnie żona w domu z teściową czekają a nie daj boże się spóźnię to dopiero będzie awantura
-no to ja mam lepszy pomysł chodźmy do mnie to ja ci pokażę jak się żyje z żoną i teściową
Jak mówił tak zrobili wchodzą do domu na to podbiega żona
-Kochany mój jak tam było na spacerku twoje ulubione kapcie ci przyniosłam
I zaraz się ulatnia kumplowi szczęka opadła, co się dziej e u niego zaraz by awantura była a tu Jeszce kapcie przynoszą
Następnie podbiega teściowa łapie obydwu za ręce i prowadzi do stolika wyciąga z lodóweczki kieliszki i literka do tego zakąskę i też się ulatnia
Kumpel już w ogóle skołowany nie wie, co się dzieje pyta Karola
-Stary jak to w ogóle jest możliwe?
-Widzisz Krzysiu, bo z babami to trzeba wiedzieć jak zaraz ci opowiem jak to było
A więc wracam sobie kiedyś do domu naddziobany jak szpadelek a tu zaraz awantura garnki lecą itp. No to ja się zdenerwowałem i ostrzygłem psa na łyso
-No ok. Karol, ale co to w ogóle ma dorzeczy?
-Czekaj Krzysiu zaraz się dowiesz no i następnym razem to samo wracam późno a te we dwie zaraz na mnie, że jak to ja wyglądam gdzie byłem itp. No to ja się znów zdenerwowałem i ostrzygłem psa na łyso
-no dobra Karol twój pies ok., ale co to ma do rzeczy?
-Czekaj Krzysiu daj mi skończyć no, więc jak ta sytuacja powtórzyła się po raz trzeci to ja temu psu łeb ukręciłem z e złości
- No dobra, ale co to ma do twojej żony i teściowej
-A widzisz Krzysiu, bo im ledwo włosy po drugim strzyżeniu odrosły
5800x3D / NZXT B550 / 64GB@3600 /4TB NVME Gx4 / RTX4080Super / NZXT X63 / Thermaltake 1kW / Huawei GT34
Meta QUEST 3 / Thrustmaster Warthog + TFRP

KansasTeen

• Gość
« Odpowiedź #1154 dnia: Listopada 05, 2006, 11:07:37 »
Szmajser nie ładnie tak o nieobecnych mówić, chciałbyś być besztany za plecami?!