Autor Wątek: Błąd AI podczas treningu  (Przeczytany 4795 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Odp: Błąd AI podczas treningu
« Odpowiedź #30 dnia: Lipca 04, 2006, 00:55:33 »
iron_angel odpowiem z całą cierpliwością jaką posiadam. Twoje posty są bez ładu i składu, ja nie wiem ani jaką grę Ty chcesz patchować, ani co już wgrałeś...
Jeśli posiadasz ił2 sturmovik, to wgraj patch 1.1a, a następnie 1.2(ov). I już uprzedzam kolejne pytanie, 1.2 i 1.2ov to te same patche, dla Ciebie bez różnicy, który wgrasz. Nie trzeba robić restartów. Patche rozpakowujesz do katalogu gry. Zniknie Ci wersja PL, będzie angielska. Misji treningowych to nie naprawi, tak już jest z trackami, że przy nowych patchach zmienia się model lotu i wszystko idzie w łeb.
W której karierze w 3 misji Ci nie zalicza? Zawsze można wejść do pliku c:\Program Files\IL2 Sturmovik\Missions\Campaign\DE\x (ta kampania którą latasz)\campaign.ini i wymazać linijke z daną misją. Nie będziesz jej po prostu odgrywał, załaduje się następna.
Latanie joysticka spowodowane jest zużyciem potencjometrów.

Wszystko o co pytasz jest już na tym forum. Sposób w jaki pytasz pozostawia wiele do życzenia swoją przejrzystością. Bądź zwięzły i konkretny to takie otrzymasz odpowiedzi. To tyle.
Achtung Spitfeuer!

Andreas

• Gość
« Odpowiedź #31 dnia: Lipca 04, 2006, 11:59:46 »
Dodam, że wg mnie każdy na forum ma prawo do wypowiedzenia swoich uwag na temat IŁ2, FB, PF czy AEP i nie jest przez to wyszydzany, więc nie pisz, że zarzucasz coś grze, która jest na tym forum święta, a ten kto ją obrazi skazywany jest na banicje - nie, tak nie jest  :003: Pozdrawiam.

iron angel

• Gość
« Odpowiedź #32 dnia: Lipca 04, 2006, 14:13:51 »
Słuchaj AnD - dzieje się tak dlatego, że przeczytałeś tylko jedną - moją ostatnią wiadomość, i nie wiesz o co chodzi- ale nie zarzucaj mi złego pisania, jeśli nie przeczytałes wszystkich moich postów.
  Do tej pory dyskutowałem z trzema gościami -  którzy czytali moje posty od początku, a w których to wyjasniałem mój problem systematycznie. A ty wchodzisz teraz - czytasz ostatni post i zarzucasz mi nie ład. To ty czytaj najpierw wszystkie posty z danego wątku a potem krytykuj. Nie wymagajcie żebym ja za każdym razem tłumaczył z osobna mój problem od początku.
  W każdym bądź razie, dzięki za wskazówki i informacje dotyczące gry i moich zapytań - napewno skorzystam. Co do forum - to przejżałem już wiekszość - na tyle na ile pozwalał mi czas - tematów ale nie znalazłem podobnego problemu do mojego - więc chyba miałem prawo zapytać - jeśli mój problem różnił sie od wszystkich innych - chyba od tego jest tu tu to forum.
 Do Andreasa -  jeśli chodzi o moje poprzednie posty to były one pisane pół żartem pół serio - i powinniście je traktować bardziej przez palce (obok realnego problemu na którego rozwikłaniu mi zależało). Tak więc ani ja się tu nie dąsam - ani wy nie powinniście się oburzać.... Nie myślcie, że tylko Wy jedyni na świecie macie - specyficzne poczucie humoru....
  Wszystkiego już się dowiedziałem i narazie nie będę zawracał tyłka....
   Pozdrawiam wszystkich.
  Cześć.

« Odpowiedź #33 dnia: Lipca 04, 2006, 16:53:22 »
Nie jestem na tym forum od wczoraj, więc jeśli już komuś odpowiadam, to czytam co napisał, nie tylko w ostatnim swoim poście.
Achtung Spitfeuer!

Offline I/JG53_Angel

• *
  • Out Of Control
« Odpowiedź #34 dnia: Lipca 04, 2006, 19:11:33 »
a taki fajny abschuss miał być :020:
Babka wymusza motocykliście pierwszeństwo, dochodzi do wypadku, na szczęscie niegroźnego. Motocyklista podchodzi do DAMY i pyta"Widziała mnie pani?"
"Tak widzialam" odpowiada DAMA
To dlaczego mi pani nie ustąpiła ?
"No ale pan przeciez jechal motocyklem !"

http://img223.imageshack.us/img223/6416/bezpiecznygh0.jpg

Andreas

• Gość
« Odpowiedź #35 dnia: Lipca 04, 2006, 20:15:18 »
Do Andreasa -  jeśli chodzi o moje poprzednie posty to były one pisane pół żartem pół serio - i powinniście je traktować bardziej przez palce (obok realnego problemu na którego rozwikłaniu mi zależało). Tak więc ani ja się tu nie dąsam - ani wy nie powinniście się oburzać.... Nie myślcie, że tylko Wy jedyni na świecie macie - specyficzne poczucie humoru....

Spoko Loko bejbe, niezałapałem żartu   :020::003: