Autor Wątek: Formuła 1  (Przeczytany 72007 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline rutkov

• KG200
  • *
  • Versuchskommando
    • KG200
Odp: Formuła 1
« Odpowiedź #240 dnia: Maja 25, 2008, 18:28:15 »
Nie da się też ukryć, że to błędy Massy, Raikkonena i Kovalainena dały Robertowi awans.

Sport na tym polega żeby wykorzystywać błędy innych i samemu ich nie popełniać. Dziś Robert jechał z dużym szczęściem bo inni popełniali błędy Z których on korzystał, jego błedy nie przynosiły korzyści nikomu. I tak trzymać! :)

ps. kurde, F1 to piękny sport jak Polak w nim jest w czołówce :P
miłośnik 110-tki    •    I/KG200_Doktor  ♥1972-†2006   •   Czekamy Ciebie czerwona zarazo, byś wybawiła nas od czarnej śmierci. Byś nam, kraj przed tym rozdarłszy na ćwierci, była zbawieniem, witanym z odrazą.    •   Han Pasado!    •    GDY WIEJE WIATR HISTORII, LUDZIOM JAK PIĘKNYM PTAKOM ROSNĄ SKRZYDŁA, NATOMIAST TRZĘSĄ SIĘ PORTKI PĘTAKOM

« Odpowiedź #241 dnia: Maja 25, 2008, 23:26:31 »
Robert miał trochę szczęścia ale Massę drugim razem wyprzedził tylko i wyłącznie dzięki swoim umiejętnościom. Uderzenie w barierkę i przymusowy wcześniejszy pit dały Hamiltonowi zwycięstwo. Kubica jechał wyśmienicie i w pełni zasłużył na drugie miejsce, ale szkoda że nie był pierwszy...
Polish Virtual Air Force-LO:FC  1st FIS Spec

Offline sroczka

• Trolle
  • *
« Odpowiedź #242 dnia: Czerwca 08, 2008, 12:30:27 »
Organizatorzy Grand Prix Kanady w związku z powszechną krytyką rozsypującej się nawierzchni toru postanowili jeszcze przed dzisiejszym wyścigiem położyć nowy asfalt.

Podczas kwalifikacji tor w wielu miejscach zaczął się dosłownie rozsypywać i wielu kierowców wyraziło obawy, czy nawierzchnia przetrwa trudy wyścigu.

Po dyskusjach z szefami zespołu, dyrektor wyścigu z ramienia FIA, Charlie Whiting, zalecił, aby nawierzchnia w zakręcie dziesiątym została całkowicie wymieniona jeszcze przed dzisiejszym wyścigiem.

Organizatorzy wyścigu tłumaczyli się, że nie spodziewali się, że nowe opony i brak kontroli trakcji będą miały tak destruktywny wpływ na nową nawierzchnię. Zapewnili jednak, że jeszcze przed wyścigiem jezdnia zostanie wymieniona.

„Zabierzemy się do pracy tylko jak z toru zjedzie ostatni samochód”, powiedział Francois Dumontier. „Wszystko będzie naprawione przed jutrzejszym wyścigiem.”

Jednak ktoś oprócz polaków potrafi źle ułożyć asfalt.... Będą na tym zakręcie dziwy dzisiaj...

« Odpowiedź #243 dnia: Czerwca 08, 2008, 17:42:12 »
No o tym nie słyszałem. Bardzo dobrze, że będzie nowy bo faktycznie samochody dość mocno się ślizgały. Mam nadzieje, że Robert stanie dziś na pudle.

Offline Szelma

• *
  • Tomcat Tribute
« Odpowiedź #244 dnia: Czerwca 08, 2008, 20:16:07 »
Nie chce zapeszyć ale jest 18 okrążeń, Robert po 2 pitach na 1 pozycji i powiększa przewagę :karpik
11:05 PM

Offline Alive

• Trolle
  • *
  • Pleased to meet you Hope you guessed my name.
    • II. Gruppe Jagdgeschwader 7 "Nowotny" homesite
« Odpowiedź #245 dnia: Czerwca 08, 2008, 20:34:38 »
Niewiarygodne.
Nieprawdopodobne.
Zdarzenie  zdecydowanie wielkij wagi i do tego widać, jak bardzo Robert chce wygrywać  :banan

Robert kubica wygrał wyścig F1 

:karpik
elOprOGear: Saitek X52 PRO / Saitek PRO Flight Rudder Pedals / Saitek Eclipse II PRO keyboard

Kazik - California Über Alles

Offline Szelma

• *
  • Tomcat Tribute
« Odpowiedź #246 dnia: Czerwca 08, 2008, 20:40:35 »
Jeeeessssssssssssssssssssss jeeeeeeeeeeeessssssssssss jeeeeeeeessssssssss :karpik
11:05 PM

BigMac

• Gość
« Odpowiedź #247 dnia: Czerwca 08, 2008, 20:41:47 »
 :karpik

Offline lancer

• *
  • ka-boom!
« Odpowiedź #248 dnia: Czerwca 08, 2008, 20:42:55 »
Bardzo się cieszę  :509:
Ale nie oszukujmy się. Gdyby nie zderzenie Hamiltona i Räikkönena to pewnie by było co prawda i tak dobre, ale dopiero drugie czy trzecie miejsce.
Panowie, jesteście oficerami Armii Stanów Zjednoczonych. Oficerowie żadnej innej armii na świecie nie mogą tego o sobie powiedzieć. Zastanówcie się nad tym!

« Odpowiedź #249 dnia: Czerwca 08, 2008, 20:45:45 »
Brawo! Brawo! Brawo!  :banan :banan :banan

PS.
Co powiedział Raikonen (Iceman) do Hamiltona po wyjściu z bolidu
-You're dangerous
Cytat: Sir Fred Hoyle
Space isn't remote at all. It's only an hour's drive away, if your car could go straight upwards

Offline lt Schmitt

• *
  • von Scheisse - forum CMHQPL
    • Kącik wiedzy o sprzęcie II WŚ ;-)
« Odpowiedź #250 dnia: Czerwca 08, 2008, 20:48:25 »
Coś PIĘKNEGO!!!!
Wy macie racje, ale ja mam karabin
"Nigdy jeszcze w dziejach konfliktów międzyludzkich tak wielu nie zawdzięczało tak wiele tak niewielu" - sir Winston Churchill

Offline iq85

• APAsq
  • *
« Odpowiedź #251 dnia: Czerwca 08, 2008, 21:19:16 »
Kubica gol!  :karpik Piękny prezent od Hamiltona i świetna jazda Roberta. :D

PS: Meczyk można teraz olać i tak mieli przegrać.  :118:
DCS/FSX/AC/pCARS

« Odpowiedź #252 dnia: Czerwca 08, 2008, 21:20:53 »
Tylko pogratulować Robertowi:)

Offline Kusch

• Global Moderator
« Odpowiedź #253 dnia: Czerwca 08, 2008, 22:51:47 »
Kurde miałem nie przeglądać mediów przed oglądnięciem wyścigu, ale nie wytrzymałem  :002:
Brawo Kubica  :karpik :karpik :karpik
"Najlepszą metodą przewidywania przyszłości jest jej tworzenie"

http://img90.imageshack.us/img90/9643/klmd5.jpg

Offline iq85

• APAsq
  • *
« Odpowiedź #254 dnia: Czerwca 08, 2008, 22:59:37 »
Kurde miałem nie przeglądać mediów przed oglądnięciem wyścigu, ale nie wytrzymałem  :002:
Przecież była transmisja na żywo w tv4. ;)

Aż się chłopaki w studiu popłakali z radości. :D
Trochę mi tylko szkoda Roberta, bo najprawdopodobniej jutro w wiadomościach sportowych 90% czasu poświęcą na wywiady i komentarze o kolejnej porażce piłkarzy, a nie pierwszym historycznym zwycięstwie Polaka.
DCS/FSX/AC/pCARS