Wacha, wiem że boli z powodu odebrania perwersyjnej przyjemności Ja mam a On nie ma. Ale sorry mnie to nie rajcuje.
A bycie piratem - boli czy masz to w poważaniu?
Nie podaje się takich linków z dwóch powodów, oba praktyczne:
1. jest to nielegalne na tym forum bo wątpię by strona do której link podałeś posiadała prawa do retransmisji. Jeśli nie posiada to wciągasz to forum w wymianę nielegalnych linków,
czyli coś jak torrentownia (ja wiem, gruba przesada ale najwidoczniej z Tobą inaczej się nie da żeby coś wytłumaczyć),
2. brak dostępu do podlinkowanej przez Ciebie strony w tej chwili to drugi powód nie podawania takich linków na forach - pozostawiam Twojej bystrości domyślenie się dlaczego.
Co do perwersji - wymień PM z Fiero a będziesz chociaż częściowo wiedział z czego czerpię przyjemność a z czego nie. I znowu - Twojej bystrości pozostawiam domyślenie się dlaczego.
Nie udało mi się zobaczyć na jakich oponach będzie startował Robert bo Sutil chyba na twardszej mieszance jechał w Q3?
Trochę krzywdzące dla słabszych ekip są nowe przepisy. Wiadomo, że w kwalifikacjach zawsze będzie pierwszy najszybszy bolid. Teraz już nic nie można kombinować taktyką.
Wydaje mi się i tylko wydaje, że Sutil pojechał na option a Robert na prime

Jeśli mam rację to jest fajnie.