Chciałbym uzupełnić ostatni post.Otworzyłem zgodnie z sugestią edytor rejestru i są tam inf.o poprzednio zainstalowanych kamerach tzn.Labtec oraz logitech,załączam zdjęcie.

Czy te wpisy mogą mieć wpływ na pracę nowej kamery Microsoft vx-1000?Jeśli tak to jak je można usunąć?Czy należy zrobić jakąś zapasową kopię?Ponieważ nigdy tego nie robiłem,dlatego pytam?
Ja przywykłem do czyszczenia rejestru "ręcznie". Czasem, ale to okazjonalnie, przeczesywałem go programem RegCleaner:
http://dobreprogramy.pl/index.php?dz=2&t=29&id=177 Jeśli dobierasz się do rejestru po raz pierwszy, to jak wspomniał KosiMazaki, lepiej mieć kopię zapasową:
1. W Regedit w lewym oknie (tam gdzie drzewo wpisów rejestru) zaznaczasz na samej górze ikonkę Mój komputer.
2. Następnie w menu Plik -> Eksportuj
3. W nowo otwartym okienku podajesz miejsce gdzie chcesz zapisać kopię rejestru i nazwę pliku np. MojRejestr.reg. Zwróć uwagę, czy poniżej w "Zakres eksportu" masz wybraną opcję Wszystko.
Następnie możesz się zabrać za czyszczenie. Najprościej w Regedit wcisnąć Crtl+F i wpisać nazwę, której szukasz, np. WebCam czy Labtec.
Jak znajdzie Ci jakiś wpis, upewnij się, że jest to rzecz niepotrzebna i usuń wciskając po prostu Delete. Jeśli odnaleziony ciąg znaków (WebCam) będzie w prawym oknie Regedita, popatrz czy podlega on pod wpis z lewego okna, który możesz mógłbyś usunąć w całości.
Np. w Twoim przykładzie mógłbyś spokojnie wykasować cały wpis Logitecha, jeżeli dotyczy on tylko kamerki (nie wiem, czy nie masz przypadkiem jakiegoś joya Logitecha, który tam również mógłby mieć swoje wpisy).
Po usunięciu pierwszego wpisu, chcąc znaleźć kolejne miejsce gdzie może być poszukiwany przez ciebie ciąg znaków, wciskasz po prostu F3... i tak aż do czasu otrzymania komunikatu "Wyszukiwanie w Rejestrze zakończone".
Najlepiej byłoby gdybyś po raz pierwszy mógł tą procedurę przeprowadzić z kimś, kto wie co i jak..