Trzeba mieć do tego rezerwę. Ale ja osobiści nie potrafię

Nawet ostatnio zacząłem podejrzewać, że większość kolesi stosuje noncocpit oraz czity (jakim cudem oni zawsze mają taką prędkość, zakręcają wokół skrzydła - nawet jak się wkuu..... i polecę też na Ła7 to i tak dostaję łupnia od tzw. speedringów - jak ich nazywam). Inna sprawa, że latam on-line 3, 4 razy w miesiącu po 2h. I pomimo, iż minęło już prawie 1,5 roku od pierwszego lotu na HL to i tak nie mam pewności, że to co tam wyczyniam to jest serio boom&zoom / hit&run - może np. za szybko podrywam samolot, albo przy manewrowej walce boję się zakręcić tak ostro jak oni by nie wpaść w korka, albo nie dostrzegam tego, że ich jest trzech?? Who knows??? Wolę zwalić to na Ola. Tak jest wygodniej.
Fajnie byłoby, gdyby w grze był jakiś
moduł analityczny, który umożliwiałby przeanalizowanie popełnionych błędów podaczas walki. Taki standardowy track jest do kitu. Nie ma możliwości przeanalizowanie prędkości, promieni, niepotrzebnych ruchów oraz w ogóle tego co robi pilot (np. kiedy użył klap, kiedy zwiększył/zmniejszył prędkość, jak trymował maszynę, jak płynne ruchy wykonuje, gdzie patrzył, jak strzela). Gdyby było coś takiego, to byłoby czarno na białym, kto czituje lub dlaczego jest lepszy!!!
Gdyby był taki analizator graficzny / 3d to byłoby super. Wreszcie można by się czegoś nauczyć na błędach swoich i technice innych.
Jakby Olo coś takiego zrobił, to byłby gość. A tak, to można liczyć na super grafę i tyle. Większość problemów będzie taka sama.
I tyle ....