Autor Wątek: IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover (dawny Storm of War: Battle of Britain).  (Przeczytany 233178 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Odp: Storm of War: Battle of Britain -screeny
« Odpowiedź #345 dnia: Marca 23, 2009, 09:39:20 »
Długo mnie nie było, ale widzę, że Storm Of War ciągle w sferze testów.

« Odpowiedź #346 dnia: Marca 23, 2009, 12:44:23 »
Testów? Bazując na tym wątku mam wrażenie że do testów to tej grze jeszcze daleko :)

Offline Sundowner

• *
  • Chasing the sunset
« Odpowiedź #347 dnia: Marca 23, 2009, 13:04:16 »
To ktoś na to w ogóle czeka ?

Offline Rammjager

• ZB
  • *
  • ex-JG300 pilot.
« Odpowiedź #348 dnia: Marca 23, 2009, 13:15:19 »
To ktoś na to w ogóle czeka ?

W sumie to się przyzwyczaiłem do "betonowych" parchów i bylejaków, ale co mi tam ....
Poczekam na "betonowe" hurki :001:
Co oznacza rok albo dwa dla ludzi którzy od 6-ciu lat latają w FB ?
Nic nie znaczące ziarenko w upływającym czasie oczekiwania :002:

BoB:SoW będzie czymś co przykuje nas do ekranów monitora na wieeelllleeeee lat ...
Szczególnie jeśli polityka Olega odnosnie patchy się nie zmieni buahahhaahhaaaa:DDDDDDDDDDDDDDDDDD
" only mad men fly there where angels afraid to step... "

Offline some1

• Global Moderator
« Odpowiedź #349 dnia: Marca 23, 2009, 13:26:58 »
Jeśli czegoś mamy się w najbliższej przyszłości spodziewać, to prędzej trybu multi do BoB'a II (nieolegowego): http://a2asimulations.com/forum/viewtopic.php?f=10&t=13658
"It's not a Bug! It's an undocumented feature!"

Offline Bucic

• *
  • "negative thrust to weight ratio"
    • GIMP
« Odpowiedź #350 dnia: Kwietnia 16, 2009, 17:54:39 »
Jeśli czegoś mamy się w najbliższej przyszłości spodziewać, to prędzej trybu multi do BoB'a II (nieolegowego): http://a2asimulations.com/forum/viewtopic.php?f=10&t=13658
Testy trwają w najlepsze. Jak ktoś ma dużo czasu, szybkie łącze i dobrze mówi po angielsku, to może się zgłosić do udziału w którejkolwiek z sesji testowych MP. Wszystko to miałem (nawet czas) do dyspozycji, ale jestem za NATem i nici z tego.

Sama BoB 2 sporo się zmieniła od czasu, kiedy pierwszy raz ją zobaczyłem. Sporo rzeczy, za które wieszałem na niej psy jest już poprawionych, a wszytkie recenzje są już nieaktualne  i trzeba by napisać je na nowo. Mi osobiście brak MP aż tak nie przeszkadzał, bo AI w BoB 2 lata prawie jak ludzie! Dużo bardziej przeszkadza mi brak porządnych przyrządów pokładowych. Obecne działąją jak analogowe przyrządy w Falcon 4.0. To też jest podobno wysoko na liście priorytetów, ale brakuje im programisty i gościa od 3dstudio do tej roboty (BoB 2 jest rozwijana przez wolontariuszy). Jak chcecie osławić swoje imię, to jest okazja ;)

empeck

• Gość
« Odpowiedź #351 dnia: Maja 19, 2009, 10:10:54 »

« Odpowiedź #352 dnia: Maja 19, 2009, 14:54:03 »
Jak dobrze pójdzie to za rok (minimum) będę mógł polatać nad znajomymi terenami południowej Anglii. Trudno się dziwić że to tyle trwa skoro bawią się w takie pierdoły jak obsługa dział przeciwlotniczych. Ciekawe czy będzie osobna kampania? :)

Pogo

• Gość
« Odpowiedź #353 dnia: Maja 19, 2009, 20:53:39 »
Oleg to jest naprawdę zagadkowa osoba .
Przyznam szczerze że jestem bardzo ciekaw co z tego wyjdzie nie dość że poprzeczkę podnoszą mu wysoko moderzy i Olo musi naprawdę czymś zaskoczyć i przekonać starych wyjadaczy którym chyba ciężko będzie przesiąść się tak nadobne na nową serię jaką Maddox zamierza zrobić . Ja odbieram to tak  że chce na siłę pokazać  pazur no i jeszcze sam sobie  dodatkowo podnosi poprzeczkę jakimiś pier…mi  jak obsługa Flacka tak to trochę odbieram . Tylko pytanie czy te wszystkie obietnice i przechwalania się udają 

Offline Combatdude

• *
  • To Hollywood and glory!
« Odpowiedź #354 dnia: Maja 23, 2009, 15:36:24 »
Nowe screeny na forum C1 : http://forum.1cpublishing.eu/showthread.php?p=77360#post77360
Moim zdaniem baloniki wyglądają bardzo przekonująco.

« Odpowiedź #355 dnia: Lipca 01, 2009, 13:10:50 »
Nowy... obiekt latający w BoBie:

http://simhq.com/forum/ubbthreads.php/topics/2732564/Email_from_Oleg_top_secret_AI_.html#Post2732564

Co więcej TEGO nie będzie dawało się spuścić...  :002:

PS. News trochę zsiadły ale zawsze. A może do lola to powinno iść?
Dziecku w kolebce kto łeb urwał chytrze...

« Odpowiedź #356 dnia: Lipca 13, 2009, 17:37:04 »

Nawiązując do linku z lola :001:

http://www.valhalla.pl/news9909-IL-2-Sturmovik-Birds-of-Prey-zapowiedziany.html

, o tym że najpierw jakaś mutacja BoBa wyjdzie na konsole to wiemy od jakiegoś czasu ,
pytanie brzmi czy Oleg M. definitywnie zrezygnował z wydania PC i czy jest gdzieś w necie
jakieś jego oświadczenie  na ten temat ?
  Na stronce Olegowej jakoś nie doczytałem ostatecznego wyroku na tytuł .

« Odpowiedź #357 dnia: Lipca 13, 2009, 19:52:29 »
Ale by to było. Tak nas by wystawił Olo! Mam nadzieje ze PC-towy BoB ruszy teraz z kopyta. Skoro wydają tytuł na konsole to teraz cała moc produkcyjna pójdzie w BoB-a Bo nie chce mi się wierzyć że można zrezygnować z "prawdziwego" symulatora na rzecz jakiejś tam strzelanki
« Ostatnia zmiana: Lipca 13, 2009, 20:03:04 wysłana przez Pan_B »

« Odpowiedź #358 dnia: Lipca 13, 2009, 20:16:18 »
Ktoś tu się chyba z letargu obudził i nie ogarnia jeszcze wszystkiego - zwróćcie Koledzy uwagę na datę tej zapowiedzi ...  :020:
Wódka to śmierć, ale polski lotnik śmierci się nie boi...

« Odpowiedź #359 dnia: Lipca 13, 2009, 23:28:50 »
Tego konsolowego Birds of Prey nie robił Oleg. Robiła to zupełnie inna ekipa, wykorzystując tylko ten nowy silnik.
Achtung Spitfeuer!