Ranwers - spoko

W końcu mówimy o "nieistniejącej" grze

Możemy sobie "podgybać" i wymienić poglądy na w/w temat bez zniżania się do poziomu 13-latków z Kansas - w końcu od tego mamy forum

Widzisz - w tym cała różnica - w podejściu.
Jak sam kiedyś przyznałeś - jesteś raczej "offlajnowcem" - ja raczj odwrotnie. Latanie i walka w sieci jest dla mnie najważniejsza. Co za tym idzie - chciałbym aby ta "nieistniejąca" jeszcze gra była czymś lepszym od tego co mamy teraz.
Ten DM Hurka jest piękny. Naprawdę mi się podoba. Tyle tylko, że z zaprezentowanych screenów można wywnioskować jedną rzecz. To tylko tekstury. Bo skoro tak uszkodzony hurek jest jeszcze w stanie zaatakować heńka, znaczy to, ze ten "piękny" DM nie ma żadnego wpływu na właściwości maszyny.
Coś w rodzaju Korby, którą mamy teraz. Zresztą -w trybie "harcdore" (że się posunę do okreslenia z gier FPS) jakim cudem ja (jako pilot danej maszyny) zobaczę te przepiękne uszkodzenia ? Nawet jak wyskoczę sobie na szmacie - to i tak nic nie będę widział. No chyba, ze jest to ukłon w stronę mojego skrzydłowego - aby mógł sobie pooglądać te wszystkie "super" dziury i przestrzeliny w mojej maszynie.
Odnośnie Welingtona. Ten obrazek, który zalinkowałem przypomina mi jedną z wielu sytuacji z początku FB ...
" - Psiku ....
- co tam ?
- to B-25 co atakowałeś, rozbił się ?
- oba silniki dymiły, zdrowo go poszatkowałem...
- ale rozbił się ?
- no nie widziałem, bo wlazł nad lotnisko, Dlaczego pytasz ?
- bo mam dymiące i płonące B-25 nad naszym celem ... skurw##el rzuca bomby ..."
Masz rację Ranwers. Od przybytku głowa nie boli, tyle tylko, że według starego indiańskiego przysłowia - "co za dużo to i świnia nie zje ..."
Może dla gier w trybie single player offline - taki Tajfun to gratka. Podobnie w trybie MS Flight Simulator. Ale w walce online ? Jeżeli to jest Battle of Britain i mapa obejmuje Kanał - co w tym wszyskim robi Gladiator ? Rozumiem, mapa Grecji, Kreta, Libia ... ale kanał ?
Śmiem twierdzić, że Olo znów zafunduje nam niezliczoną ilość maszyn zrobionych po łebkach, zamiast paru zrobionych porządnie. Będzie falująca trawa i super wymodelowana cysterna z paliwem na lotnisku. Oczywiście są to ważna rzeczy, cieszące oko w sposób "graficzny", ale zbędne zupełnie jeśli chodzi o samą rozgrywkę w powietrzu. A na to Olo powinien zwrócić uwagę. No bo ile razy ja bedę oglądał tego Tajfuna w powietrzu, tą cysternę. No fakt - trawa bedzie zawsze na polowym lotnisku. Ale dla mnie dużo ważniejsza jest informacja o tym czy mogę bezpiecznie wystartować niż widok najlepiej wymodelowanej falującej trawy ...
Wiem, czepiam się ...

Ramm.