Autor Wątek: IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover (dawny Storm of War: Battle of Britain).  (Przeczytany 232393 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

PZPRGawlina

• Gość
Odp: Storm of War: Battle of Britain -screeny
« Odpowiedź #780 dnia: Października 31, 2010, 17:03:49 »
A wiesz Rammjager ,że kiedy latałem pierwszy raz w iłka hm to było już kurcze 8 albo i więcej llat temu?? no nie pamietam na studiach jeszcze byłem to hehe z moim przyjacielem woziliśmy do niego w skrzynce po granatach w zimie mojego kompa na mrozie  a potem autobusem do jakiegoś wynajętego mieszkania no i nie mieliśmy nawet kabla do tego żeby w lanie się połączyć to łączyliśmy się przez port szeregowy i iłek oraz rtsy były jedynymi już wtedy grami  przez które dało się tak grać z jednym tylko wyjątkiem że grafe miałem na low:))) miałem chyba wtedy rive tak to była riva i kiedy mój przyjaciel brał mnie jako strzelca do ju w tej misjii co radziecki pancernik trzeba było zatopić to hehe mi nie wyświetlały się wszystkie samoloty wroga a atak był tam zewsząd więc kiedy on mnie pytał kogo mamy na ogonie to ja mówiłem ,że nikogo:))) a potem już nie mieliśmy skrzydła::))

No i tak graliśmy całe noce jeszcze na klawie:((( bo potem joysticki kupiliśmy dopiero a raczej prezenowaliśmy sobie jako prezenty urodzinowe żeby obciachu nie było i byliśmy straszliwie głodni bo kasy wogóle nie mieliśmy a jak mieliśmy to wszystko na fajki szło i po zarwanych nockach jeden ziemniak wyschnięty z kawałkiem słoniny i czosnkiem smakował tak ,żże już nic w życiu tak mi smakować chyba nie będzie

[gmod]Proszę zacząć pisać poprawnie i mniej niechlujnie. Na końcu zdania stawia się kropkę! Warto też zapoznać się z zasadami stawiania przecinków. Wielkie litery też by się przydało wstawić tam, gdzie powinny być. Dotyczy to zresztą kilku ostatnich postów, a nie tylko tego. Razorblade1967[/gmod]
« Ostatnia zmiana: Listopada 01, 2010, 07:16:52 wysłana przez Razorblade1967 »

Offline Piniol

• JG300
  • *
« Odpowiedź #781 dnia: Października 31, 2010, 17:55:18 »
A pamiętacie taki program telewizyjny Dżojstik? Kazimierz Kaczor prezentował tam m.in. gry strategiczne. Pamiętam, że strasznie brechtałem z tego programu, bo w żadnym odcinku nie uświadczyło się ani grama joysticka :D

empeck

• Gość
« Odpowiedź #782 dnia: Października 31, 2010, 18:40:29 »

« Odpowiedź #783 dnia: Listopada 02, 2010, 15:16:25 »
Jestem nowy więc witam wszystkich!
Data wydania na wiosnę 2011roku?
http://fooblog.mexxoft.com/sow-release-date/
http://igromir.softclub.ru/games.aspx?id=il-2

Pozdrówka!

Offline Sorbifer

• *
  • OstBlock. Tu i Teraz.
« Odpowiedź #784 dnia: Listopada 02, 2010, 15:53:13 »
A dlaczegóż to na tym 1C-SoftClub'ie jest nazwa gry Ił2? Dokładnie (no, w miarę): "Ił-2 Shturmovik Bitwa za Britaniju" ? Myślałem, że wypromowanie nowej nazwy SoW leży w interesie Olega i jego kolegów...

PS: Na screen'ie ze zbliżeniem He-111 strzelec górny wystaje z dziury za owiewką. Nie przyglądałem się dawno tym He, ale zawsze myślałem, że strzelec ma dziurę pod owiewką, tak przytulniej... Hmmm... Pewnie była ruchoma (owiewka, nie dziura).
Sorbifer.
OstBlock.
Kiepsky.

Offline rutkov

• KG200
  • *
  • Versuchskommando
    • KG200
« Odpowiedź #785 dnia: Listopada 02, 2010, 16:00:39 »
Igromir to targi gier w Moskwie chyba, może tam cos Oleg zapowie. 1C ma tam spore stoisko, Oleg już pisał o tych targach na forum 1C.
miłośnik 110-tki    •    I/KG200_Doktor  ♥1972-†2006   •   Czekamy Ciebie czerwona zarazo, byś wybawiła nas od czarnej śmierci. Byś nam, kraj przed tym rozdarłszy na ćwierci, była zbawieniem, witanym z odrazą.    •   Han Pasado!    •    GDY WIEJE WIATR HISTORII, LUDZIOM JAK PIĘKNYM PTAKOM ROSNĄ SKRZYDŁA, NATOMIAST TRZĘSĄ SIĘ PORTKI PĘTAKOM

Offline some1

• Global Moderator
« Odpowiedź #786 dnia: Listopada 04, 2010, 10:52:04 »
Wygląda na to, że przynajmniej na rynku rosyjskim gra faktycznie będzie funkcjonować pod tytułem "Ił-2 Szturmowik: Bitwa o Brytanię"
http://simhq.com/_air13/air_465a.html
« Ostatnia zmiana: Listopada 04, 2010, 11:12:27 wysłana przez some1 »
"It's not a Bug! It's an undocumented feature!"

empeck

• Gość
« Odpowiedź #787 dnia: Listopada 04, 2010, 11:07:55 »
Mam nadzieję, że 1C samo wyda ten tytuł, a Ubi wyleci z zabawy.

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
« Odpowiedź #788 dnia: Listopada 04, 2010, 13:15:59 »
Raczej chyba 1C nie ma takich ambicji by byc dystrybutorem na caly swiat, ale tez bym wolał. Z tym, że z Ubisoftem juz maja chyba umowę na ten dystrybucje http://www.gry-online.pl/S016.asp?ID=8312 tym bardziej, ze co by nie bylo seria iłkowa była hiciorem w Ubi. Oby tylko swoich łapsk nie kladli na tym co zrobi 1C.

Wygląda na to, że przynajmniej na rynku rosyjskim gra faktycznie będzie funkcjonować pod tytułem "Ił-2 Szturmowik: Bitwa o Brytanię"
http://simhq.com/_air13/air_465a.html
Podobnie bylo z iłkiem przeciez, 1C zrobila tytul, ale dystrybutorem poza Rosja (czyli nie cyrylica) byl juz Ubi.
webmaster,   YoYosims - jeśli lubisz symulatory lotnicze

www.yoyosims.pl

empeck

• Gość
« Odpowiedź #789 dnia: Listopada 04, 2010, 13:45:12 »
Raczej chyba 1C nie ma takich ambicji by byc dystrybutorem na caly swiat, ale tez bym wolał. Z tym, że z Ubisoftem juz maja chyba umowę na ten dystrybucje http://www.gry-online.pl/S016.asp?ID=8312 tym bardziej, ze co by nie bylo seria iłkowa była hiciorem w Ubi. Oby tylko swoich łapsk nie kladli na tym co zrobi 1C.

Informacje z portali pokroju GoL często są tak wiarygodne jak artykuły z Faktu. Na przykład o DCS: Warthog na GoL w ogóle nie słyszeli, a na Valhalli redaktorzyna nie zna żadnych symulatorów od czasu LHX i jeszcze się niedawno sprzeczał, że Microsoft na stałe się wycofał z rynku simów ;)

Nie śledzę na bieżąco forum 1c, tylko od czasu do czasu, ale nie zauważyłem, by ktoś tam Ubisoft wspominał. Są tylko pytania o wydawcę, bez odpowiedzi.

Poza tym 1c ma swoje biura na Europę, Azję i Pacyfik.

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
« Odpowiedź #790 dnia: Listopada 04, 2010, 14:11:15 »
Informacje z portali pokroju GoL często są tak wiarygodne jak artykuły z Faktu

Mam podobne zdanie ale jakos Ubisoft pewnie ostrzy sobie zęby na ten tytuł i na pewno znając Olega nie zadowoli sie jakims malym dystrybutorem. Be sure ! :D
webmaster,   YoYosims - jeśli lubisz symulatory lotnicze

www.yoyosims.pl

empeck

• Gość
« Odpowiedź #791 dnia: Listopada 04, 2010, 14:13:21 »
Jeśli BoBa wyda Ubi, to ludzie docenią DRM RoF i DCS :D

Offline Sorbifer

• *
  • OstBlock. Tu i Teraz.
« Odpowiedź #792 dnia: Listopada 04, 2010, 15:45:04 »
Uprasza się pana Empeck o niekrakanie... Będzie git. A jak nie, to zostaje stary Ił-ek...
Sorbifer.
OstBlock.
Kiepsky.

empeck

• Gość
« Odpowiedź #793 dnia: Listopada 04, 2010, 16:11:04 »
Dlaczego mam nie krakać, dostosowałem się do profilu wątków o BoBie :D

A poważnie to naprawdę mam nadzieję, że Ubi będzie dalej wydawać tego samego Assasin's Creed raz do roku i na zawsze się odczepi od rynku symulatorów.

Offline lucas

• *
  • RoF, FSX
    • 1.PUŁK LOTNICZY
« Odpowiedź #794 dnia: Listopada 04, 2010, 21:20:50 »
Polską wersję oraz na niektóre kraje sąsiedzkie może przygotować Cenega. Wydaje mi się, że oni współpracują z 1c i coś tam im wydawali, chyba "Polskie imperium".

"Skrzydlata husaria współczesna, lotnictwo polskie, czuwa w powietrzu. Warkot motoru chroni każdą piędź polskiej ziemi." - Kronika PAT, maj 1939.