Poza tym zapuściłem się nad Londyn.... takie cięcie, że nawet nie mogłem zrobić kolizji z wieżą Bridge Tower....
Buhaha,a to dobre.
Ten tytuł w takiej fazie nie powinien w ogóle nie wyjść. Teraz już wiadomo, dlaczego nawet filmy nagrywane są bez wygładzania - zawsze to pare fpsów wiecej. Tematyka poza paroma firmami jak Eagle Dynamics i 777/neoqb jak widać schodzi na psy.Nie dość, że do obrotu ktoś puszcza niekompletny i niedziałający tytuł to do tego brak wyraźnego kierunku po odejściu Ola. Rzucanie kłód pod nogi jeszcze przed premierą tytułu. Widać, że Ubi wraz z IL-2 CoD usilnie dąży do zrobienia tego samego co z SH5. Tam ludzie są od Mario Bross tylko i chyba naprawdę nie mają wiele pojęcia o czymś więcej poza graniem w gry proste i zręcznościowe. Do tego brak chyba betatesterów z zewnątrz firmy (1C, Ubi) bo nie wiem kto coś takiego puszcza do obrotu. Jeśli, szybko nie zmieni się podejście i wyjdzie patch to ten nowy Iłek, nad którym tyle siedziano szybko zejdzie ze sceny i nie będzie to dobre wspomnienie.
Aż dziw, że w dzisiejszych czasach mamy grę dla której proc jest ważny, a nie wykorzystuje wielu rdzeni. Woła o pomstę do nieba, ba od wielu już lat są systemy 64 bitowe. Czy ktoś to w 1C w ogóle zauważył? Halo

Jest tam kto?
Gra który wychodzi i na dzień dobry musi być modowana przez usera by działała jako tako?
Nie chcę krakać, przekonam się co i jak za dosłownie chwilę - ale faktycznie, wygląda na to, że nie myliłem się, jakość historyczna opakowania (czyli babol na okładce), odzwierciedla podejście do całego tematu....
żal.
Jak dobrze, że na tyle mnie wciągnął A-10C i JTAC, że mam co robić :banan.
Aż ciekaw jestem sam swojej opinii o IL-2 CoD.