Autor Wątek: Cheating has been detected  (Przeczytany 22490 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Blackmessiah

• Gość
Odp: Cheating has been detected
« Odpowiedź #75 dnia: Sierpnia 30, 2006, 16:08:18 »
Ja gram 4 lata, ale jestem zielony. Więc nie należę do ligi.  :002:

Dla mnie największe UFO w starym sturmie to ŁaGG-3 seria 66. Dlatego często latam Jakiem-7 i Beefem 109E. O trymowaniu nie mam największego pojęcia.

Schmeisser

• Gość
« Odpowiedź #76 dnia: Sierpnia 30, 2006, 17:22:23 »
ŁaGG-3 seria 66

znaczy się ... który :D :D :D ?

Offline F. von Izabelin

• *
  • Prawy człowiek lewicy
    • CMHQ Flying Circus
« Odpowiedź #77 dnia: Sierpnia 30, 2006, 19:01:21 »
Blackmessiah-->Lagg-3 s66 doszedł dopiero w którymś putchu to fb, aep czy pf'a:)
Chociaż kroczę Dolina Śmierci,
zła się nie uleknę...
bo lecę na 6 kaflach i się wznoszę...

Offline Meehau

• *
  • CyC
« Odpowiedź #78 dnia: Sierpnia 30, 2006, 20:28:23 »
Zaraz ktoś spyta jak właczyc celownik zyroskopowy w mustangu w starym iłku lol :D
Meehau
"The milk of aircrew kindness comes in very small containers and has a quick expiration date"

Blackmessiah

• Gość
« Odpowiedź #79 dnia: Sierpnia 31, 2006, 02:33:01 »
Heh, no pojechałem po bandzie, fucktycznie. No... ten no... najlepszy ŁaGG-3. Z 1943 roku. Co nie zmienia faktu, że to juefo.  :002:

Offline Sherman

• *
  • 1. Pułk Lotniczy, 2. Eskadra Wywiadowcza, 105.WPŚB
« Odpowiedź #80 dnia: Sierpnia 31, 2006, 14:34:12 »
Heh, no pojechałem po bandzie, fucktycznie. No... ten no... najlepszy ŁaGG-3. Z 1943 roku. Co nie zmienia faktu, że to juefo.  :002:
juefoł

Sherman
Marcin "Rahonavis" Rogulski (1986-2019)

Nie przepuszczą żadnej owcy,
Z drugiej chłopcy wywiadowcy.

tomek1988

• Gość
« Odpowiedź #81 dnia: Września 06, 2006, 19:26:10 »
Heh, no pojechałem po bandzie, fucktycznie. No... ten no... najlepszy ŁaGG-3. Z 1943 roku.

W starym Iłku są trzy foldery ze skinami Łaggów:
-LaGG-3series4 (w grze 1941)
-LaGG-3IT
-LaGG-3series66 (w grze 1943)

Może coś pomieszałem, ale wydaje mi się, że się nie pomyliłeś.

« Odpowiedź #82 dnia: Września 21, 2006, 00:01:39 »
Witam wszystkich .
Jak wiecie i zapewne mnie poznajecie, również latam w starego il2 u Szanownego kolegi Leona. Znam bohaterów tej opowieści i widzę co wyprawiają a co potrafią. Nie wnikam w to , który z nich jest cziterem a który ma lagi, a jeszcze który jest taki dobry że hej! Jeśli mi koleś podpadnie to staram się na niego polować, i tu dochodzę do tego co chciałbym zasugerować. Jeśłi w drużynie przeciwnej bardzo poważnie podpada nam jakiś pilot, to proponuję zarządzić na niego grupowe polowanie, aż mu się znudzi, a potem i tak kick  :118: Zgadzam się również ze Szmajsem, że FW190 i P39 to w odpowiednich rękach najbardziej "pewne" latadła. Ja zaczynałem jak wszyscy, na migach, Jakach, La5 (dopóki się nie dowiedziałem, ze ten samolot jest krzywym zwierciadłem. Teraz bardzo często sięgam po FW190, bo się po prostu trochę poduczyłem w lataniu (choć nadal duużo mi brakuje, ale czasem ktoś spadnie z mojej ręki) i potrafię wykorzystać niektóre umiejętności foczki.
A tak wogóle, to oszukiwanie w grze, która jest dla czystej rozrywki, zabawy i miłego spędzenia czasu, to jest dla mnie czysta GŁUPOTA. Ja rozumiem, w kasynie, w grze na pieniądze, ale dla przyjemności...? Po co? Przecież jak mnie zestrzelą, to nic się wielkiego nie stanie.........

ps. Drogi Leonie. Po odwiedzeniu wszelakiej maści serwerów FB+AEP+PF na HL-u  muszę z wielką przyjemnością powiedzieć, że u Ciebie lata mi się najprzyjemniej. Nawet Jak Serz udaje sputnik   :002:  Bo najważniejsze jest miłe towarzystwo.
Nieważne, ile zapierających dech w piersi akrobacji wykonasz - jeśli w decydującym momencie nie zestrzelisz wrogiego samolotu......będziesz martwy.

HL- EKG_Polbaj

Offline I/JG53_Angel

• *
  • Out Of Control
« Odpowiedź #83 dnia: Września 21, 2006, 21:23:55 »
Miałem na myśli również debilne zachowanie w/w.Czy ktoś po starcie z tego samego lotniska latając po tej samej stronie strzelał Ci w plecy?W/w tak potrafi. Z nudów.......
Babka wymusza motocykliście pierwszeństwo, dochodzi do wypadku, na szczęscie niegroźnego. Motocyklista podchodzi do DAMY i pyta"Widziała mnie pani?"
"Tak widzialam" odpowiada DAMA
To dlaczego mi pani nie ustąpiła ?
"No ale pan przeciez jechal motocyklem !"

http://img223.imageshack.us/img223/6416/bezpiecznygh0.jpg

Offline F. von Izabelin

• *
  • Prawy człowiek lewicy
    • CMHQ Flying Circus
« Odpowiedź #84 dnia: Września 21, 2006, 21:54:00 »
W zamierzchłych czasach, kiedy zakładałem CMHQ FC (z 2 lata temu:), ktoś urządzał sobie team-killowa zabawę naszym kosztem. Skończyło się tym że zebraliśmy 12 pilotów, i poszliśmy go vulchować wszędzie gdzie był. Jak zmieniał server to my też.
Nigdy już potem nie było problemów :karpik :karpik
Chociaż kroczę Dolina Śmierci,
zła się nie uleknę...
bo lecę na 6 kaflach i się wznoszę...

« Odpowiedź #85 dnia: Września 22, 2006, 07:28:27 »
Skończyło się tym że zebraliśmy 12 pilotów, i poszliśmy go vulchować wszędzie gdzie był. Jak zmieniał server to my też.
Nigdy już potem nie było problemów

Tak właśnie , o tym mówie :021:   
Czyli sposób był skuteczny  :502:
Nieważne, ile zapierających dech w piersi akrobacji wykonasz - jeśli w decydującym momencie nie zestrzelisz wrogiego samolotu......będziesz martwy.

HL- EKG_Polbaj

Offline Ger0nim0

• Administrator
  • Ojciec Założyciel
    • Wszystko
« Odpowiedź #86 dnia: Września 22, 2006, 08:10:43 »
Takie coś nazywa się "Priorytet 0".
Każdego uczy pokory. :banan

Offline Zodiak

• Trolle
  • *
« Odpowiedź #87 dnia: Września 22, 2006, 09:02:58 »
Gorzej jak jest to 304. Wtedy to oni vulchują. A jak jeszcze pojawia się TB3 to już koniec świata jest.

dark2

• Gość
« Odpowiedź #88 dnia: Września 22, 2006, 10:11:27 »
Heh.... a niektórzy to zupełnie z niewiadomego powodu przyciągają... ja mam na przykład takie coś jak widzę ła w alternatywnym kolorze.. to ma u mnie wszytkie priorytety :) niektóre nicki też darzę szczególna sympatią :)

A  z innej bajki - ostatnio znalazłem metodę na rozjechaną jawe (która nie wiem czemu często mnie trafia jak latam w sturma - myśle że jest to właśnie efekt czitowania, bo rozjeżdza się zazwyczaj wtedy gdy siedzę komuś na dupie... a zaraz potem mam efekt gumek, i gość odlatuje... )  - wciskam parę razy szybko po sobie print screen i pomaga.

Glebas

• Gość
« Odpowiedź #89 dnia: Września 22, 2006, 17:16:01 »
Heh.... a niektórzy to zupełnie z niewiadomego powodu przyciągają... ja mam na przykład takie coś jak widzę ła w alternatywnym kolorze.. to ma u mnie wszytkie priorytety :) niektóre nicki też darzę szczególna sympatią :)

A  z innej bajki - ostatnio znalazłem metodę na rozjechaną jawe (która nie wiem czemu często mnie trafia jak latam w sturma - myśle że jest to właśnie efekt czitowania, bo rozjeżdza się zazwyczaj wtedy gdy siedzę komuś na dupie... a zaraz potem mam efekt gumek, i gość odlatuje... )  - wciskam parę razy szybko po sobie print screen i pomaga.

Sorki za głupie pytania , ale co to jest "rozjechana jawa" i "efekt gumek" bo mnie się niestety kojarzy jednoznacznie :002:
Z góry dziękuję za oświecenie.... :karpik