Autor Wątek: Cheating has been detected  (Przeczytany 22186 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline I/JG53_Angel

• *
  • Out Of Control
Odp: Cheating has been detected
« Odpowiedź #120 dnia: Września 27, 2006, 16:08:45 »
Więc wpadaj na starego.Koleś nie przestrzegajacy reguł ma cieżkie życie,oj ciężkie  :021:
Babka wymusza motocykliście pierwszeństwo, dochodzi do wypadku, na szczęscie niegroźnego. Motocyklista podchodzi do DAMY i pyta"Widziała mnie pani?"
"Tak widzialam" odpowiada DAMA
To dlaczego mi pani nie ustąpiła ?
"No ale pan przeciez jechal motocyklem !"

http://img223.imageshack.us/img223/6416/bezpiecznygh0.jpg

Offline Alive

• Trolle
  • *
  • Pleased to meet you Hope you guessed my name.
    • II. Gruppe Jagdgeschwader 7 "Nowotny" homesite
« Odpowiedź #121 dnia: Września 27, 2006, 17:05:32 »
Nawet countersrtike były jakieś reguły a tam się nie mogłem ich dopatrzeć.

Być może wszystko działo się dla Ciebie zbyt szybko ;)
elOprOGear: Saitek X52 PRO / Saitek PRO Flight Rudder Pedals / Saitek Eclipse II PRO keyboard

Kazik - California Über Alles

chincz

• Gość
« Odpowiedź #122 dnia: Września 28, 2006, 09:54:50 »
Więc wpadaj na starego.Koleś nie przestrzegajacy reguł ma cieżkie życie,oj ciężkie  :021:

Ciężkie życie z wami to ma tam każdy nowy  :006: ... Zwątpienie normalnie człowieka ogarnia...

Blackmessiah

• Gość
« Odpowiedź #123 dnia: Września 28, 2006, 11:00:59 »
Eee,parchy to moje pupile do spuszczania lol

Tylko zależy jak kumaty kierowca siedzi w parchu. Bo jeśli jest kumaty, to Foka może nie wrócić w jednym kawałku.

Żeby było jasne: w starym Il2 latam głównie Bf 109F-4, Bf 109G-2, MiG-3U i Jakiem-7B. Parchów nie tykam, bo za łatwo...

Offline I/JG53_Angel

• *
  • Out Of Control
« Odpowiedź #124 dnia: Września 28, 2006, 13:20:24 »
Tylko zależy jak kumaty kierowca siedzi w parchu. Bo jeśli jest kumaty, to Foka może nie wrócić w jednym kawałku.

Nein,nein i jeszcze raz nein.A od kumatości kolesia w foce nic nie zależy?  :021:
Babka wymusza motocykliście pierwszeństwo, dochodzi do wypadku, na szczęscie niegroźnego. Motocyklista podchodzi do DAMY i pyta"Widziała mnie pani?"

« Odpowiedź #125 dnia: Września 28, 2006, 15:16:28 »
Nie jest to tylko efekt doświadczenia,ale przede wszystkim cierpliwości i wypracowania sobie odpowiedniej pozycji.Bez tego nie reprezentował bym takiego poziomu jaki prezentuję.

Teraz musisz popracować jeszcze nad własnym charakterem  :118: skromność itp.  :003:

Offline I/JG53_Angel

• *
  • Out Of Control
« Odpowiedź #126 dnia: Września 28, 2006, 15:50:42 »
Bez tego nie reprezentował bym takiego poziomu jaki prezentuję.Czy wysoki czy niski-pozostawiam to w ocenie innych.
Nie muszę,po to tak napisałem  :118:

Offline Alive

• Trolle
  • *
« Odpowiedź #127 dnia: Września 28, 2006, 16:00:00 »
Teraz musisz popracować jeszcze nad własnym charakterem  :118: skromność itp.  :003:

Skromność u myśliwca?  :karpik  :020:
elOprOGear: Saitek X52 PRO / Saitek PRO Flight Rudder Pedals / Saitek Eclipse II PRO keyboard

Offline F. von Izabelin

• *
  • Prawy człowiek lewicy
    • CMHQ Flying Circus
« Odpowiedź #128 dnia: Września 28, 2006, 19:38:31 »
Czym się róźni pilot myśliwca od Boga?
Bóg nie myśli, że jest pilotem myśliwca :002: :002:

Skąd kobieta która właśnie weszła na imprezę, wie że jest tam pilot myśliwca?
Sam jej powie :002: :002: :002:

I ostatni, w miejsce *** wstawić swoje imie:)

Czym się róźni **** (von Izabelin) od Boga?
Bóg nie uważa ze ma ksywkę von Izabelin :karpik :karpik :001: :002:
Chociaż kroczę Dolina Śmierci,
zła się nie uleknę...
bo lecę na 6 kaflach i się wznoszę...

WOLF

• Gość
« Odpowiedź #129 dnia: Września 28, 2006, 20:08:34 »
Witam wszystkich
Co do samego tematu chetingu ( czy jak to się pisze)
W czasach gdy La7 nie latały pionowo czybciej niż dzisiejsze f-16 albo jeszcze lepiej niż SR-71 BlackBird
pamiętam jedno wydarzenie lecialem sobie spokojnie moim p-51 mustang z 25 % paliwa
dość czysoko patrze sobie a tu dwa la7 i chyba jeden bf ( to wydarzenie bylo na jednymz naszych rodzimych serwerów )
bf po mojej stornie a la po przeciwnej .
No to cóż miałem zrobić poluzowalem drążek podkręciłem moc troszke drop peitcha i cóż na podziku wykoczyło coś koło 700
i daje w ich strone na dość ostrym schodzeniu (było to za czasów gdy 0,5 cala jeszcze dało rade popsuć sklejke)
włączyłem sobie gyro celownik ladnie pracuje ustawiłem się na cel na jedno la7 nie widzi mnie predkość rośnie trzeba zwalniać bo zaczyna skrzypieć mi mustang moc w dół prop też cel seria dostal pali się idzie w dół , ostro na mocy nie ma nic pieknijszego niż ostro podkrecony silnik mustanga straszny strzał na menecie i powoli do góry coraz ostrzej i ostrzej aż do pionu przy tej predkosci i dobrze wykonanym wznoszeniu ( bez urwania skrzydeł) mustang przobrażał sie w rakiete która idzie pionowo do góry 2 km wyżej
i ladne przewrót przez placy i nastepne la7 które szalenie kreci się w kółko chyba szukając mnie no to cóż łycha piec ogien pionowo w dół cel seria dostał ale mały problem na budziku coś koło 800 manewry jakie kolwiek nie są wskazane przy tej predkości powolutku bardzo powolutku wyciaganie udało się tylko raz mi się udalo po przekroczeniu 800 wyciagnać mustanga przy próbie powturzenia(powtórzenia) bardzo ladnie odpadają skrzydła .
Ale wracając do tematu wtedy bardzo szybko zostalem zbluzgany i nazwano mnie cheterem bo mustang nie osiaga takich przedosci i tak nie lata . ( a i oczywiście wywalenie z serwera )
Ale biorąc pod uwage to że 25 % paliwa w mustangu jest to caly bak prawie w bf
i że jest to cieki samolo i został stworzony do atakowania w trybie b&z
i że był nieprawdopodobnie szybki ( konstrukcja szkrzydel )

tak że z oszustwami to jest różnie
najlepsza metoda jest serwer anty chetowy ale nie wiem czy coś takiego istnije w ile .

Uważaj na błędy, pisz krótszymi zdaniami. Dziadek Kos
« Ostatnia zmiana: Września 28, 2006, 20:16:05 wysłana przez Kos »

Offline F. von Izabelin

• *
  • Prawy człowiek lewicy
    • CMHQ Flying Circus
« Odpowiedź #130 dnia: Września 28, 2006, 21:19:59 »
Misie, i tak nic nie pobije ostatniego wyczyny =BY=.
Misja na VF, hostowana przez CMHQ_Blysk.
Blysk pilotuje reconowy ju88, reszta leci myśliwcami.
Ustalają że ju88 zostaje na lotnisku, aż oni wymiotą wroga.
Start.
Ju88 z nudów wtacza się na stojankę i chowa pomiędzy stojacymi samolotami.
Myśliwce nie spotykają wroga, a nagle ju88 jest atakowane przez rosjan z =BY=.

Co widać na tracku?

Ruscy startują, biorą kurs odrazu na nasze lotnisko (a nie wiedzą gdzie startujemy).
Po doleceniu odrazu znajdują poprawne ju88 i go atakują (spomiędzy samolotów na stojance). W pierwszym podejsciu nad lotnisko, odrazu  atak:). Sehr gut jak powiedział Guderian, i kazał rzucić do ataku kolejną dywizje Panzer.

Całość wygląda tak surealistycznie jakby mieli krzyżyk w powietrzu wskazujący cel misji.
Ale patrząc na to, że złamano .sfs w iłku, to wszystko da się zrobić.
Czekam na AMRAAMy.
zła się nie uleknę...

Piniol

• Gość
« Odpowiedź #131 dnia: Września 28, 2006, 21:42:15 »
Słyszałem, że takie rzeczy robią w ten sposób. Wchodzisz na serwer, nagrywasz kilka sekund tracka. Wychodzisz, Odpalasz go i na externalach szukasz sobie ofiary. Wchodzisz jeszcze raz na serwer i lecisz tam gdzie widziales wroga. Nie jest to żaden cheat związany z hakowaniem plików.

Offline F. von Izabelin

• *
  • Prawy człowiek lewicy
    • CMHQ Flying Circus
« Odpowiedź #132 dnia: Września 28, 2006, 22:04:27 »
A jak to zrobisz na COOP-ie? To nie DF.
zła się nie uleknę...

Piniol

• Gość
« Odpowiedź #133 dnia: Września 28, 2006, 22:14:01 »
Słyszałem o takim zdarzeniu na ADW. W Coopie to rzeczywiście trudniejsze, chyba że jeden poświęci się - wyjdzie i nie wróci uprzednio nagrawszy tracka. Powie on przez komunikator swoim kolegom pozycje ofiary. Swoją drogą niezły hack z tym leniwym junkersem, hehe.

Offline Alive

• Trolle
  • *
« Odpowiedź #134 dnia: Września 29, 2006, 01:24:35 »
Nie rozumie tego zagadnienia hackingu (moje pytanie odnośnie specyfikacji "shackowanych" maszyn pozostało bez odpowiedzi...), może wśrod gentlemanów jest z tym problem natury ambicjonalnej, ale dla mnie jedyna różnica pomiędzy hackującym spitfajerem, a zwykłemy, to taka, że ten pierwszy spada w nieco inny sposób, a LA się trochę bardzięj kręci po wyjściu z zasugerowanej półpętli.