Autor Wątek: Red Orchestra (wątek wydzielony)  (Przeczytany 68049 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

qrdl

• Gość
Odp: Red Orchestra (wątek wydzielony)
« Odpowiedź #165 dnia: Listopada 15, 2006, 18:05:07 »
Wybacz- grałem StuGiem przeciw T-34 już ok. 200 godzin, to co napisałem to moje doświadczenie.
Jeśli chcesz, możemy się umówić na partyjkę na jakimś czołgowym serwerze i zrobię Ci te 10 razy pod rząd.
Ja gry nie tworzyłem, nie do mnie pretensje lol

Jedna rada, jeśli można- cierpliwości. Zacznie wychodzić :)

Przecież ja nie mam do Ciebie pretensji o grę... a stwierdzam, że niestety z symulacją to ona wiele wspólnego nie ma... ot miła nawalanka w stylu olega. Oczywiście, że zacznie wychodzić lepiej z każdą godziną, ale nie dlatego, że lepiej poznam słabe strony tetek, ale dlatego, że lepiej poznam cechy charakterystyczne dla tego shootera - żeby nie strzelać w lewe koło, a prawy reflektor, etc. - takie myki.
Proponuję doświadczenie w przyszłym tyg. (chyba, że postawisz dziś jakiś serwer wieczorkiem, to z miłą chęcią), od jutra do końca tyg raczej nie będę miał dostępu do swojego kompa. Zrobimy to na mapie arad, ok? Ja stanę na górkach zaraz za ruskim respawnem a Ty na wale przy respawnie niemieckim. Jak 10x mnie rozwalisz pod rząd jednym pociskiem, to zwracam honor, jeśli nie, to podtrzymuję wcześniejsze, że z wrażenia... tak jak u wędkarza... podmodelowane lekką skłonnością do konfabulacji :-)

pozdrawiam,
qrdl

wniosek: absolutnie nie jest to symulacja czołgu, ale przyjemna gra :-)

Offline Sherman

• *
  • 1. Pułk Lotniczy, 2. Eskadra Wywiadowcza, 105.WPŚB
« Odpowiedź #166 dnia: Listopada 16, 2006, 17:23:05 »
Nieeee.......  :002:

Ale ja nie trafię z 900 metrów dokładnie w przedni pancerz jednym strzałem, w takiej sytuacji to sprawa farta :) Mogę spróbować maksymalnie do 600-700 metrów (na Black_Day_July jest dolina- od jednego do drugiego brzegu chyba 700m, tam jeśli T-34 ustawi się czołem prosto to pali się po pierwszym trafieniu).

O tym, że zrobię 10 razy pod rząd, ale jeśli będę miał szansę wcelować w to co chcę. A że jeszcze na nowym patchu na Aradzie nie ma StuG'a (jego celownik powiększa obraz), przestawienie się na Pz IV bez powiększenia jest trochę  kłopotliwe. Ale jeśli nie będziesz stwarzać trudności typu ustawianie się pod 45* (praktycznie zero szansy na zniszczenie T-34), to jest to jak najbardziej możliwe.

Wczoraj niestety już nie mogłem, napisz które godziny w tygodniu Ci najbardziej odpowiadają.

P.S.: Może jacyś inni czołgiści wezmą udział w doświadczeniu?? Będzie przyjemniej i im więcej strzałów będzie oddanych, tym wynik będzie bardziej wiarygodny.
Marcin "Rahonavis" Rogulski (1986-2019)

Nie przepuszczą żadnej owcy,
Z drugiej chłopcy wywiadowcy.

Molnar

• Gość
« Odpowiedź #167 dnia: Listopada 16, 2006, 17:38:52 »
Mogę się dołączyć, tylko podajcie termin.

McHaron

• Gość
« Odpowiedź #168 dnia: Listopada 19, 2006, 15:06:24 »
Panowie, no dużo gadania i nic .... KIEDY partyjka RO?

BigMac

• Gość
« Odpowiedź #169 dnia: Listopada 30, 2006, 20:30:16 »
Obskoczyłem dzisiaj wrocławski MediaMarkt i Empik i RO nie znalazłem .Wykupili? Czy może wycofali? ???

qrdl

• Gość
« Odpowiedź #170 dnia: Listopada 30, 2006, 20:44:04 »
Wycofali, bo balistyka i energia pocisków z dział czołgowych była zła, tj. siła przebicia pocisku nie ma jednoznacznego związku z odległością, przebytą przez pocisk.

pozdrawiam,
qrdl

ps. może w sklepie dla idiotów na bielanach mają, o ile tam nie byłeś?

Offline F. von Izabelin

• *
  • Prawy człowiek lewicy
    • CMHQ Flying Circus
« Odpowiedź #171 dnia: Listopada 30, 2006, 22:03:01 »
Wycofali, bo balistyka i energia pocisków z dział czołgowych była zła, tj. siła przebicia pocisku nie ma jednoznacznego związku z odległością, przebytą przez pocisk.

pozdrawiam,
qrdl

ps. może w sklepie dla idiotów na bielanach mają, o ile tam nie byłeś?

Ahh, ten delikatny, ledwo pokazujący się sarkazm. :002: :002: :002:
Chociaż kroczę Dolina Śmierci,
zła się nie uleknę...
bo lecę na 6 kaflach i się wznoszę...

BigMac

• Gość
« Odpowiedź #172 dnia: Listopada 30, 2006, 22:46:31 »
Byłem w Galerii, poszukam jeszcze :)

« Odpowiedź #173 dnia: Grudnia 02, 2006, 09:12:38 »
Dla tych, którzy nie zakupili jeszcze RO jest wspaniała okazja do przetestowania tej gry i sprawdzenie czy "podejdzie" czy nie. Otóż od 7 do 10 grudnia jest FREE TRIAL. Oznacza to, że można ściągnąć gre i  przez te kilka dni grać za darmo. Więcej szczegółów na http://www.redorchestra.pl/.
"Stare Miasto, Stare Miasto,
Wiernie Ciebie będziem strzec,
Mamy rozkaz Cię utrzymać,
Albo w gruzach Twoich lec."

« Odpowiedź #175 dnia: Grudnia 05, 2006, 09:11:19 »
Kurde... To kiedy coś razem gramy ? Gdzie, kiedy ? Generalnie to mi pasują wszystkie wieczory do końca tego tygodnia bo siedze w domu i nic nie robie... :D Może Mazak by udostępnił swojego ventyla ?

McHaron

• Gość
« Odpowiedź #176 dnia: Grudnia 07, 2006, 10:23:47 »
Radio El Mazaque stoi NON-STOPA, a co do grania ? Nie potrafią się chłopaki zmobilizować i określić na tyle wcześniej, żeby zebrała się grupka.... ja już straciłem nadzieję...

Offline Ger0nim0

• Administrator
  • Ojciec Założyciel
    • Wszystko
« Odpowiedź #177 dnia: Grudnia 07, 2006, 11:07:52 »
Wczoraj się znalazła grupa bez jakiejś większej mobilizacji, lecz z racji przeważającego nawału pepeszek dostaliśmy w d...

chincz

• Gość
« Odpowiedź #178 dnia: Grudnia 07, 2006, 12:23:26 »
A powiedzcie mi, czy to wystarczy kupić samą gierkę, czy potem jeszcze coś trzeba płacić przez ten Steam?

« Odpowiedź #179 dnia: Grudnia 07, 2006, 13:06:18 »
Kupujesz gre, instalujesz ją, Steama, aktywujesz grę w Steamie, ściągasz update i możesz cieszyć się grą.