Autor Wątek: Su-33 + Rammstein = produkcja filmowa, wyrób własny.  (Przeczytany 6780 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Szelma

• *
  • Tomcat Tribute
Odp: Su-33 + Rammstein = produkcja filmowa, wyrób własny.
« Odpowiedź #30 dnia: Kwietnia 08, 2008, 22:36:35 »
Dzięki some1. Masakra!!!
11:05 PM

Offline iq85

• APAsq
  • *
« Odpowiedź #31 dnia: Kwietnia 08, 2008, 23:49:32 »
Ujęcia dokładnie takie same, tylko jakość lepsza...
Tzn. mniejsza kompresja, czy też większa rozdzielczość? Jeśli większa rozdzielczość to zasysam jeszcze raz. :D
DCS/FSX/AC/pCARS

Offline some1

• Global Moderator
« Odpowiedź #32 dnia: Kwietnia 09, 2008, 00:18:37 »
Jedno i drugie.
"It's not a Bug! It's an undocumented feature!"

« Odpowiedź #33 dnia: Kwietnia 09, 2008, 09:47:57 »
Trafiłem do działu Lock On'a za sprawą zaintrygowania projektem Ka-50, ale zaskoczył mnie sam Lock On. A dokładnie Twój film. Genialny!!! Super!!! Brawo!!!

Zainteresowałeś mnie suszarkami. Dziś instaluje Lock On'a, który od ponad roku leży zafoliowany w szufladze. Jak go dostałem w prezencie, to uśmiech miałem wymuszony. Ja, na suszarce, jakaś kpina. Prowokacja. Przecież to coś nie ma nic wspólnego z awiacją, przecież piloci suszarki to po prostu doskonali gracze komputerowi, nie to co Baron lub Nowotny...

Zmieniam zdanie, ogłszam wszem i wobec, że rozpoczynam przygodę z Lock On'em. Czekajcie na mnie w dziale dla początkujących... :020:

Pozdrawiam!
"Ouendat" aka. "Jasta12_Blitz"

Offline syringe

• *
  • Centipede
« Odpowiedź #34 dnia: Kwietnia 11, 2008, 09:52:11 »
Witam

Wstrzymałem się od komentarza filmu na kilka dni od 'premiery' by trochę ochłonąć...
Ale jak dziś w nocy śniła mi się akcja z pociągiem to nie postanowiłem coś napisać :)

Film masakryczny! (w pozytywnym znaczeniu) Muzyka bardzo klimatyczna i dobrze dopasowana do tego co się dzieje w danym momencie na ekranie.

Jak mnie kolega z pracy zapytał co widzę w tych symulatorach - pokazałem mu produkcję  Some1- póki co wpada do mnie co dzień żeby złapać za x45 i siąść za sterami miga :)
I coś tam się chwalił ze już prawie ma kasę na swojego saiteka :D ( następny zarażony)

ogólnie rzecz biorąc moim zdaniem najlepszy Polski  filmik z LO, przynajmniej dla  mnie bo oglądam, oglądam i chce jeszcze :)

Pozdrawiam Pana producenta!  :banan