Autor Wątek: Pogodzie coś się poj*****  (Przeczytany 39693 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Odp: Pogodzie coś się poj*****
« Odpowiedź #15 dnia: Listopada 02, 2006, 15:33:47 »
Mazak ja po Chemi kwantowej na 8 rano to się już wszystkiego czepię K**** drugi fakultet mi się zachciało :573:
5800x3D / NZXT B550 / 64GB@3600 /4TB NVME Gx4 / RTX4080Super / NZXT X63 / Thermaltake 1kW / Huawei GT34
Meta QUEST 3 / Thrustmaster Warthog + TFRP

Offline Sherman

• *
  • 1. Pułk Lotniczy, 2. Eskadra Wywiadowcza, 105.WPŚB
« Odpowiedź #16 dnia: Listopada 02, 2006, 17:24:36 »
No, wreszcie jakaś normalna pora roku idzie... tylko żeby teraz mróz szybko złapał nie i było brei.
Marcin "Rahonavis" Rogulski (1986-2019)

Nie przepuszczą żadnej owcy,
Z drugiej chłopcy wywiadowcy.

« Odpowiedź #17 dnia: Listopada 02, 2006, 18:25:05 »
Dzisiejszy dzień w pracy uświadomił mi, że pora wziąć zimową czapę do roboty :D
Bo ujrzałem dziś piękną polską jesień i polską zimę, a wszystko oddalone od siebie o niecałe 50km :D
Ale piźdz...ło dziś srogo...
Achtung Spitfeuer!

« Odpowiedź #18 dnia: Listopada 02, 2006, 19:38:43 »
Przypomniał mi się zeszłoroczny dowcip nie pamiętam, który z Was go napisał
"Stalingrad pi*** jak nie przymierzając dziś w Kieleckim wesołym płomieniem pali się Pz.Kpfw IV, z którego wyskakuje Niemiaszek leży chwileczką na mrozie poczym wskakuje z powrotem"
5800x3D / NZXT B550 / 64GB@3600 /4TB NVME Gx4 / RTX4080Super / NZXT X63 / Thermaltake 1kW / Huawei GT34
Meta QUEST 3 / Thrustmaster Warthog + TFRP

« Odpowiedź #19 dnia: Listopada 02, 2006, 20:15:24 »
A propos Kielc, to dzisiaj padało od samego rana.
Gdyby jeszcze nie ta plucha, to idealna pogoda na rozpoczęcie sezonu zimowo-narciarsko-saneczkowo-bałwanowego.
Cytat: Sir Fred Hoyle
Space isn't remote at all. It's only an hour's drive away, if your car could go straight upwards

« Odpowiedź #20 dnia: Listopada 02, 2006, 21:09:34 »
Piła... tylko deszcz, deszcz i jeszcze raz deszcz, wczoraj jedynie odmiana, przez 5 minut deszcz ze sniegiem.

Yowka, powiedz, w Zielonej śniegu nie ma? Bo jak tylko wieje to się nie boję ;)
W Zielonej zawsze jakoś inaczej. W Pile tylko pada, a tam jak dojeżdzałem to już sybir, dosłownie, drogi białe, inaczej mówiąc zima w pełni. ;)
Pozdrawiam.

Offline lt Schmitt

• *
  • von Scheisse - forum CMHQPL
    • Kącik wiedzy o sprzęcie II WŚ ;-)
« Odpowiedź #21 dnia: Listopada 02, 2006, 21:33:32 »
Szczecin tez przypruszyło... W pewnym momencie sypało ostro (w sumie to nie wiem jak było w Sz-nie, ale wiem co się dzieje w Policach). Poza tym zimno jak cholera, na szczęście wiatr trochę już zelżał, bo to, co się wczoraj działo to było ostre przegięcie.

Pozdrawiam
Wy macie racje, ale ja mam karabin
"Nigdy jeszcze w dziejach konfliktów międzyludzkich tak wielu nie zawdzięczało tak wiele tak niewielu" - sir Winston Churchill

Pogo

• Gość
« Odpowiedź #22 dnia: Listopada 03, 2006, 18:24:54 »
Eee tam ja dzisiaj w robocie to prawdziwy zimowy Ostfront miałem.
8 godzin kopania w zmarzniętej ziemi .Nikomu nie polecam ale czasami tak to bywa że ktoś musi to zrobić .No a na sam koniec to jakiś pies mi na to nasrał wtedy już całkiem wyszedłem z siebie i spakowałem graty !

Oby tak dalej to pokocham całkiem tą zimę. :mad:

Pozdrawiam

Offline F. von Izabelin

• *
  • Prawy człowiek lewicy
    • CMHQ Flying Circus
« Odpowiedź #23 dnia: Listopada 03, 2006, 18:32:17 »
Warschau i Izabelin dostały trochę śniegu dziś. Teraz z 0,5cm leży, może mniej, ale na tyle że ziemi nie widać.
Chociaż kroczę Dolina Śmierci,
zła się nie uleknę...
bo lecę na 6 kaflach i się wznoszę...

swier

• Gość
« Odpowiedź #24 dnia: Listopada 03, 2006, 22:32:30 »
Zima będzie długa i ciężka. Sturmkatze to czuje i od 4 tygodni żre jak głupi. Masywne się bydlę zrobiło. Jak Szajser nie przymierzając  :118:  A futro ma jak podszywka płaszcza pana feldmarszałka.

yowka

• Gość
« Odpowiedź #25 dnia: Listopada 04, 2006, 14:06:46 »
Piła... tylko deszcz, deszcz i jeszcze raz deszcz, wczoraj jedynie odmiana, przez 5 minut deszcz ze sniegiem.

Yowka, powiedz, w Zielonej śniegu nie ma? Bo jak tylko wieje to się nie boję ;)
W Zielonej zawsze jakoś inaczej. W Pile tylko pada, a tam jak dojeżdzałem to już sybir, dosłownie, drogi białe, inaczej mówiąc zima w pełni. ;)

Nie ma śniegu ...tylko pi**** niemiłosiernie...wieje zimny wiatr...czasem coś tam popruszy białego...ale raczej z deszczem..ogolnie ponuro jest i mokro..wczoraj z Angel'em poszliśmy na specerek to nas niezle wywiało...I ten wściekał się i furczał na mnie za tą pogodę oczywiście...

« Odpowiedź #26 dnia: Listopada 04, 2006, 15:44:28 »
A w Lublinie Chuck Norris ociepla swoje mieszkanie styropianem.
Sypie jak kozie z d...  :002: :002: :002:

Schmeisser

• Gość
« Odpowiedź #27 dnia: Listopada 04, 2006, 19:54:43 »
Rofl a mnie dzisiaj wyprzedził na zjeździe z katowickiej średnicówki taki ładny citroen , ten niby busik , co go roboty maluja we wzorki ala picaso :D  Szkoda że bokiem :D :D buahahah

« Odpowiedź #28 dnia: Listopada 04, 2006, 21:40:33 »
Co zima to zima, żadne tam ESP, kontrole trakcji i inne geraty na pokładzie nie zastąpią rozumu.
Jadę sobie kiedyś moim "Italiano bordello bum bum" ciemną nocą, kryzys falowy występował już przy sześćdziesiątce ponieważ droga była biała, a tu nagle z "szóstej" jakieś bajernisze motoren wehrke atakuje z prędkością bezrozumną. Wyobrażnia dresa... ups drivera, uległa naporowi powietrza i nie sięgała dalej niż znaczek firmowy na masce jego "bejcy". Jako, że byłem na górce to mogłem obserwować dalsze wyczyny gostka, a to co zobaczyłem napawało mnie niewątpliwą satysfakcją i utwierdziło w przekonaniu, że prawa fizyki dla każdego są takie same. A widok był następujący: czerwone - mocniej czerwone -białe - czerwone - białe - czerwone - białe w tumanie śniegu - białe do góry. Gdy dojechałem w miejsce wyczynów, zobaczyłem samochód w rowie, pod dziwięćdziesiat do drogi z zadartym do góry dziobem. Zatrzymałem się, zapytałem czy potrzebna pomoc, nie była potrzebna i pojechałem dalej.

Offline I/JG53_Angel

• *
  • Out Of Control
« Odpowiedź #29 dnia: Listopada 05, 2006, 01:01:59 »
wczoraj z Angel'em poszliśmy na specerek to nas niezle wywiało...I ten wściekał się i furczał na mnie za tą pogodę oczywiście...
Bez przesady proszę
Babka wymusza motocykliście pierwszeństwo, dochodzi do wypadku, na szczęscie niegroźnego. Motocyklista podchodzi do DAMY i pyta"Widziała mnie pani?"
"Tak widzialam" odpowiada DAMA
To dlaczego mi pani nie ustąpiła ?
"No ale pan przeciez jechal motocyklem !"

http://img223.imageshack.us/img223/6416/bezpiecznygh0.jpg