Autor Wątek: Pogodzie coś się poj*****  (Przeczytany 39525 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Schmeisser

• Gość
Odp: Pogodzie coś się poj*****
« Odpowiedź #60 dnia: Stycznia 19, 2007, 09:21:33 »
Kusch jak się Wam noc podobała (nie , nie pytam o te nowe rajstopy, łańcuch i wiadro lateksu)

Pogo

• Gość
« Odpowiedź #61 dnia: Stycznia 19, 2007, 09:25:20 »
Jak mogę dołożyć przypraw do kociołka by zupka lepiej smakowała. To ostatnio patrzyłem na „Nie do wiary „ I w 2012 ma być koniec świata spowodowany przesunięciem biegunów.
Tak więc coś w tym jest …. :grin:

A i nareszcie już tak nie wieje .Wczoraj o koło jedenastej jak walnęło gradem razem z tym porywistym wiatrem to aż z ciekawości poszedłem to zobaczyć masakra takich rzeczy nie widziałem jak długo żyję a i w dodatku waliło piorunami co 2 sek. !

Offline Kusch

• Global Moderator
« Odpowiedź #62 dnia: Stycznia 19, 2007, 09:41:29 »
Kusch jak się Wam noc podobała (nie , nie pytam o te nowe rajstopy, łańcuch i wiadro lateksu)

Była to jedna z najbardziej nastrojowych nocy jakie w życiu widziałem :D Tyle, że nie mam jednej fazy, czego skutkiem jest wcześniej rozpoczęty weekend. Ale mam dach, to jest ważne  :banan
"Najlepszą metodą przewidywania przyszłości jest jej tworzenie"

http://img90.imageshack.us/img90/9643/klmd5.jpg

« Odpowiedź #63 dnia: Stycznia 19, 2007, 12:47:29 »
U mnie (w Stolycy) jedno drzewko było łaskawe spaść na samochód stojący 10m od mojego. Kolega ze Śląska (nie, nie Shmeisser) miał mniej szczęścia - obudził się z pięknym widokiem na poranne niebo, który dotychczas zasłaniał mu brzydki dach...
You are not stuck in traffic. You ARE Traffic.
Get a bike. Break FREE!
"Still in one piece. Good Job. Let's go home."

« Odpowiedź #64 dnia: Stycznia 19, 2007, 14:00:10 »
Lol wracam z katowic ... a tu obok mnie leci skrzynka balkonowa :D Pełna :D
Phi to jeszcze nic w stolicy na Rondzie Starzyńskiego ludzie dzisiaj wysiadali na przystanku tramwajowym.
Dosłownie na przystanu, który lezał sobie przy torach.

Offline I/JG53_Angel

• *
  • Out Of Control
« Odpowiedź #65 dnia: Stycznia 19, 2007, 14:03:35 »
Bzdury. To wszystko przez Jaszczury z Plejad i Szaraki.
Ja bym obstawiał Sectoidów.Tak,to stanowczo ich wina
Babka wymusza motocykliście pierwszeństwo, dochodzi do wypadku, na szczęscie niegroźnego. Motocyklista podchodzi do DAMY i pyta"Widziała mnie pani?"
"Tak widzialam" odpowiada DAMA
To dlaczego mi pani nie ustąpiła ?
"No ale pan przeciez jechal motocyklem !"

http://img223.imageshack.us/img223/6416/bezpiecznygh0.jpg

« Odpowiedź #66 dnia: Stycznia 19, 2007, 14:59:02 »
Lol wracam z katowic ... a tu obok mnie leci skrzynka balkonowa :D Pełna :D

Eeee tam, skrzynka balkonowa w Jeleniej Górze "porwało" An-2!

« Odpowiedź #67 dnia: Stycznia 19, 2007, 15:42:44 »
Ech, a nawet chciałem się wczoraj wybrać na przechadzkę plażą, jednak nic z tego nie wyszło :005:

W Gdańsku żadnych większych ekscesów nie było. Widziałem tylko jedno drzewo złamane, nic więcej.
"Verkaaft's mei Gwand 'I foahr in himmel!"

« Odpowiedź #68 dnia: Stycznia 19, 2007, 16:14:57 »
U mnie (pode Stolycą) wiatr zdemontował robotnikom na pobliskiej budowie ogrodzenie z blachy falistej. Dziś rano idąc do pracy ujrzałem Pana Robotnika (klasyka - gumofilce, kufaja, czapeczka wełniana, pet w zębach) ze smutkiem lustrującego miejsce zajścia. W jego oczach malowała się taka otchłań bezdennej rozpaczy że musiałem zaciskać zęby żeby nie zarechotać.

PS. Wy też należycie do tych zwyrodnialców których nic tak nie ubawi jak widok jegomościa tańczącego taniec Św. Wita na oblodzonym chodniku?
Dziecku w kolebce kto łeb urwał chytrze...

yowka

• Gość
« Odpowiedź #69 dnia: Stycznia 19, 2007, 20:08:08 »
PS. Wy też należycie do tych zwyrodnialców których nic tak nie ubawi jak widok jegomościa tańczącego taniec Św. Wita na oblodzonym chodniku?
Wstyd  :008: ...ale należe  :044:

damos

• Gość
« Odpowiedź #70 dnia: Stycznia 20, 2007, 10:43:15 »
Eeee tam, skrzynka balkonowa w Jeleniej Górze "porwało" An-2!
żal... dwa antki ucierpiały. Nie wiem skąd w JG znajdą kasę na naprawy :( Ciekawe, czy byli ubezpieczeni na taką okoliczność ?

« Odpowiedź #71 dnia: Stycznia 20, 2007, 10:50:07 »
żal... dwa antki ucierpiały. Nie wiem skąd w JG znajdą kasę na naprawy :( Ciekawe, czy byli ubezpieczeni na taką okoliczność ?

Z tego co było widać na zdjęciach w TV to raczej o naprawie nie mam mowy, w zasadzie kasacja sprzętu. Przy możliwości odzyskania nieco części.

Offline KosiMazaki

• Administrator
    • http://www.kg200.il2forum.pl
« Odpowiedź #72 dnia: Stycznia 20, 2007, 16:55:27 »
Wątpie że te Antki dojdą do siebie. Jeden może jeszcze tak. Ale Zośka pewnikiem już nie. Ewentualnie z dwóch poskładają jeden. Tudziez zrobi się jakąs zbiórkę pieniędzy bo często na lotnisko organizowało się jakies imprezy. Byc może miasto też coś dorzuci bo Zośka otrzymała imię po byłej prezydent miasta Zofii Czernow (to ten z herbem Hirschbergu). Nie wiem jak u Was ale u mnie konkret burza była i wiaterek też słuszny.

Szkoda mi tych Antków, więcej fotek w temacie z "dzwonami" samolotów.
I/KG200_Doktor  1972-†2006

"Herr Rittmeister wylądował, klasnął w dłonie mówiąc: Donnerwetter! Osiemdziesiąt jest godną szacunku liczbą"

Offline iq85

• APAsq
  • *
« Odpowiedź #73 dnia: Stycznia 23, 2007, 04:35:55 »
U mnie właśnie spadł pierwszy od początku listopada śnieg. :D
Wyglądało to mniej więcej tak: piję u kumpla w niedalekiej wiosce (trzeba dobrze zacząć sesję), browarki chłodzą się za oknem. :020:
Po pierwszym, po drugim, sięgamy po trzecie, a za oknem totalnie biało.  :karpik
Pierwsza reakcja: co ty za browary kupiłeś?! :021:

Dopiero co wróciłem ze spacerku powrotnego (~5km :D).
dobranoc ;)
DCS/FSX/AC/pCARS

« Odpowiedź #74 dnia: Stycznia 23, 2007, 10:21:48 »
Czyli same zalety: uwalić - uwaliłes się, ale nie upaprałeś podczas powrotu. Tylko te ślady: pięć kroków i "orzełek"   :021: :021: :021: