Autor Wątek: LOL lotnicze  (Przeczytany 88255 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Lewy

• *
  • Prowadzę, nie piję
Odp: LOL lotnicze
« Odpowiedź #600 dnia: Maja 26, 2007, 23:22:47 »
A wszystko przez te złamane śmigiełko  :020: :002:

http://www.youtube.com/watch?v=ywkHilp39fg&mode=related&search=

« Odpowiedź #601 dnia: Maja 27, 2007, 02:21:35 »

« Odpowiedź #602 dnia: Maja 29, 2007, 20:08:59 »
Może przyda się do kolekcji hitów na lato i promocji młodej sceny alternatywnej.
Choć nie wiem czy to się liczy bo goście najwyraźniej robią sobie jaja z gatunku  :002:
http://www.youtube.com/watch?v=Oe9WJKuOXc8

Offline Marcinos

• *
  • Kierowca bombowca
« Odpowiedź #603 dnia: Maja 29, 2007, 22:42:49 »
Fighter pilots make movies, bomber pilots make history, but everything depends on mechanics.

Offline Leon

• Global Moderator
« Odpowiedź #604 dnia: Maja 30, 2007, 00:21:01 »
Uje Monster Kill, GOD LIKE  :002:
« Ostatnia zmiana: Maja 30, 2007, 02:01:48 wysłana przez Leon »
Marcin Widomski

Pealuuga lipp, Surnupealuuga lipp, Tundmuste tipp, Sinu tundmuste tipp, See on ju vabadus hüperboloid, Insener Garini hüperboloid...

Offline rutkov

• KG200
  • *
  • Versuchskommando
    • KG200
« Odpowiedź #605 dnia: Maja 30, 2007, 00:47:15 »
Lipa, TB-3 nie miały strzelców  :118:
miłośnik 110-tki    •    I/KG200_Doktor  ♥1972-†2006   •   Czekamy Ciebie czerwona zarazo, byś wybawiła nas od czarnej śmierci. Byś nam, kraj przed tym rozdarłszy na ćwierci, była zbawieniem, witanym z odrazą.    •   Han Pasado!    •    GDY WIEJE WIATR HISTORII, LUDZIOM JAK PIĘKNYM PTAKOM ROSNĄ SKRZYDŁA, NATOMIAST TRZĘSĄ SIĘ PORTKI PĘTAKOM

« Odpowiedź #606 dnia: Maja 30, 2007, 08:26:42 »
Takie bilardowe sztuczki można by powiedzieć. Monster Kill rules  :021:

Schmeisser

• Gość
« Odpowiedź #607 dnia: Maja 30, 2007, 08:48:39 »

« Odpowiedź #608 dnia: Maja 31, 2007, 10:45:52 »
ul

Русский военный корабль, иди нахуй !!!

Offline Sobilak

• *
  • Mały; 195cm/112kg reszta proporcjonalna:-)
« Odpowiedź #609 dnia: Maja 31, 2007, 13:31:04 »
Wywiad z gościem, który wszystko by powiedział o wszystkim...
http://www.youtube.com/watch?v=fy0JVXEQ1ko
 Ger0nim0 napisał w pierwszej wiadomości tego wątku:
"Nie róbcie z tego tematu zbiorowiska linĸów. Jako że forum skupia fanów symulatorów lotniczych proszę trzymać się blisko tematu lotniczego."
Na niebie są dwa typy maszyn "myśliwce i ich ofiary"

hellkitty

• Gość
« Odpowiedź #610 dnia: Maja 31, 2007, 20:54:23 »
Takie rzeczy tylko na Kresach :002:
http://www.kronikatygodnia.pl/tekst.php?abcd=18573&pec=2&dz=1

Uznałem, że lotnicze skoro o "uniesieniach" mowa :004:
"Nie róbcie z tego tematu zbiorowiska linĸów. Jako że forum skupia fanów symulatorów lotniczych proszę trzymać się blisko tematu lotniczego."
« Ostatnia zmiana: Maja 31, 2007, 21:03:52 wysłana przez hellkitty »

« Odpowiedź #611 dnia: Maja 31, 2007, 22:48:24 »
http://www.youtube.com/watch?v=zUyoQGGEmE4&mode=related&search= :002: :002: :002:

« Odpowiedź #612 dnia: Czerwca 01, 2007, 03:50:21 »
Ludzie czy was całkiem ............
To ma być LoL, ja niczego śmiesznego w pijanym człowieku nie widzę, tak jak w artykule o nakrętce na penisie.
U mnie pierwsze wywołuje raczej uczucie politowania, a drugie strach i ból

No, chyba że ja nie wiem co jest śmieszne.
Czuję się zgwałcony mentalnie.

Offline bip3r

• *
  • 13 WELT
    • www.13welt.pl
« Odpowiedź #613 dnia: Czerwca 01, 2007, 08:07:35 »
U mnie pierwsze wywołuje raczej uczucie politowania, a drugie strach i ból

Ramzey.. jakieś złe wspomnienia ? :118: 

A tak serio to w światku medycznym takich anegot jest całe mnóstwo. Założę się, że historia o takim przypadku trafiła do gazety od tych przygłupich mechaników, bo w środowisku medycznym takie rzeczy oopwiada się "we własnym kręgu" , i już na pewno bez podawania jakichkolwiek danych pacjenta. Pamięta się przypadki, a nie nazwiska.

A swoją drogą, to (uwaga Ramzey - znów może zaboleć), dziwi mnie czemu po prostu nie nakłuli mu ciał jamistych w penisie i nie upuścili nagromadzonej krwi. Wówczas krew odpływa, erekcja mija, nakrętka spada  :021: (jak nakłucie nic nie pomaga, to można wyciąć w ciele jamistym "okienko"). Chyba koleś ze śrubą rozkoszy trafił na rozpoczynających specjalizację rezydentów, którzy zobaczyli taki przypadek po raz pierwszy w życiu.. :)

"Jestem Polak, a Polak to wariat, a wariat to lepszy gość." K.I. Gałczyński

13WELT YouTube Channel

hellkitty

• Gość
« Odpowiedź #614 dnia: Czerwca 01, 2007, 16:41:14 »
Ger0nim0- niniejszym zacząłem się zastanawiać czy na tym forum również panuje zasada "równych i równiejszych". Chciałbym zauważyć, że jak do tej pory, nie tylko my zamieściliśmy linki nie powiązane z tematem, ba, z tego co zauważyłem ten proceder powtarza się od wielu stron wstecz.

Nie moja to jednak sprawa szczerze mówiąc. Od siebie pozostaje mi nic innego jak tylko przeprosić za wykraczające poza regulamin wątku zachowanie, oraz co by częściowo złe wrażenie zatrzeć, umieścić w końcu tytułowego, lotniczego LOLa.   

Ta groteskowa sytuacja, opisana została przez G. Gibsona w książce "Dywizjon X", stąd też dla wielu może być znana. Dla reszty zamieszczam fragment:

Niemcom też przydarzyły się niezłe numery. Jedna ich załoga, pewno nie najlepsza, zabłądziła w czasie lotu na rozpoznanie walką. W końcu znalazła się nad południową Walią. Niemcy w blasku księżyca zobaczyli na południu połyskujący srebrzyście Kanał Bristolski.
- W porządku- powiedział nawigator.- To kanał La Manche.
Pilot zakręcił na południe i po chwili nadlecieli nad ląd.
- Nareszcie Francja- ponownie oświadczył nawigator.
Mylił się jednak. To był północny Devon. Tymczasem rozwidniło się zupełnie, im zaś zaczęło braknąć paliwa. Wylądowali więc na pierwszym napotkanym lotnisku.
Zmęczony artylerzysta, niemal zasypiający pmiędzy workami z piaskiem, musiał się trochę zdziwić, widząc rano o szóstej ddziesięć JU 88, lądującego na pasie nr 2 i kołującego pod wartownię. Niewątpliwie zaraz zaczął składać meldunek.
Niemiec był jednak zupełną ofermą. Wciąż myśląc, że jest we Francji, wygramolił się z kabiny i poszedł ku wieży kontroli ruchu. Wartownik przy drzwiach mu nie zasalutował, bo nie wiedział, ani co to za mundur, ani jaki stopień wojskowy. Pilot objechał go po niemiecku.
Wartownik był zapalonym kinomanem, toteż nagle zrozumiał, co się stało. Błyskawicznie wyciągnął rewolwer i było po wszystkim. Do długiej listy dopisano kolejnego jeńca.

PS: Razmey, jeśli masz inne poczucie humoru, nikt nie zmusza Cię przecież do komentarzy.
« Ostatnia zmiana: Czerwca 01, 2007, 16:46:58 wysłana przez hellkitty »