Autor Wątek: LOL lotnicze  (Przeczytany 88173 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

BigMac

• Gość
Odp: LOL lotnicze
« Odpowiedź #630 dnia: Czerwca 04, 2007, 17:59:42 »
Oto jak dziś bawi się wielka Luftwaffe na misjach zagranicznych:

http://de.sevenload.com/videos/FHaYO5Z/Die-Bundeswehr-und-das-Lasso

:banan :banan :banan

A ta muzyka... disco deutsche?  :021:

« Odpowiedź #631 dnia: Czerwca 05, 2007, 17:52:12 »
Słynna niemiecka BETA Black Shark'a wypłynęła tylnymi drzwiami!

LINK

Nie ma obsługi uzbrojenia, ale można już przetestować model lotu. :118:

Offline Rolam

« Odpowiedź #632 dnia: Czerwca 06, 2007, 21:14:03 »
Wymyślono alkohol w czopkach.
Nie przyjął się bo nie było chętnych do bruderschaftu.
http://img90.imageshack.us/img90/2885/883092yr5.gif

"Latanie to przywilej spojrzenia na świat oczami Boga..." "No! Więc  gawron mi pasuje...-gawron??? Dla ciebie PAN GAWRON ! Dopóki cię nie polubi ,łapa będzie Cię boleć."

« Odpowiedź #633 dnia: Czerwca 09, 2007, 13:41:13 »
Lotnicze? Pewnie trochę - zasłyszane przed pół godziną w zaprzyjaźnionym pubie:

Do Romana G. ktoś puka natarczywie około 2 w nocy. Roman otwiera drzwi i widzi faceta w mundurze  PLL LOT.

Pilot - Panie Romanie! Proszę mnie natychmiast przyjąć do LPR!
Roman - Ależ proszę pana to trzeba płacić składki, wystawić legitymację ...
Pilot - Panie wpłacam od ręki 10 tys. złotych  ... o proszę mam przy sobie ... bierz pan!
Roman - No dobrze Pan poczeka ... Ma pan zdjęcie?
Pilot - Oczywiście!

Roman przynosi czystą legitymację, wypisuje, wkleja zdjęcie, gratuluje wstąpienia do partii (oczywiście skrzętnie chowa pieniądze), ale nieco zdziwiony pyta:

Roman - Czemu Panu tak zależy na czasie?
Pilot - Bo widzi Pan, przychodzę niespodziewanie do domu - lot mi odwołali - i patrzę, a tutaj:

- Moja żona spółkuje z murzynem!
- Moja 17-letnia córka wykorzystuje seksualnie mojego psa!
- Mój 16-letni syn uprawia seks ze swoim kolegą z klasy!
- Moja teściowa masturbuje się ogórkiem!

Szlag mnie jasny trafił!

To ja powiedziałem ... zobaczycie ja Wam dopiero NAROBIĘ PRAWDZIWEGO WSTYDU !!!

« Odpowiedź #634 dnia: Czerwca 09, 2007, 14:15:02 »
Znałem w innej wersji (z Samozagładą), ale dowcip jest uniwersalny jak widać i wystarczy tylko bohaterów pozmieniać  :banan

« Odpowiedź #635 dnia: Czerwca 09, 2007, 14:37:47 »
Znałem w innej wersji (z Samozagładą), ale dowcip jest uniwersalny jak widać i wystarczy tylko bohaterów pozmieniać  :banan

Tak nie do końca - oczywiście da się to opowiedzieć z Samozagładą (i Andrzejem L.). ale czy dopasujesz do tego "najbardziej rządzącą" Prywatę i Samouwielbienie? Przecież do dowcipu nalezałoby dodać jedną postać - przewodniczacy partii musiałby obudzić (o 2 w nocy! - starszą kobietę!) swoją mamę  :118: - bo przecież to ona "trzyma bank" tzn. ma rodzinne konto  :021: :021: :021: Już nie dodaję, że pewnie klucze od chałupy trzyma zapewne kot pod posłaniem. :118:
« Ostatnia zmiana: Czerwca 09, 2007, 14:45:26 wysłana przez Razorblade1967 »

Doktor M

• Gość
« Odpowiedź #636 dnia: Czerwca 10, 2007, 01:23:48 »

To prawda. Ja go znałem z wersji z Płatnymi Zdrajcami Pachołkami Rosji i Własysławem G. ps. "tow. Wiesław".

redwolf

• Gość
« Odpowiedź #637 dnia: Czerwca 13, 2007, 00:52:53 »
Ciekawostka z Discovery :D

Rosjanie podczas IIWW mieli przeciwpancerne psy . Miały na sobie ładunek wybuchowy i były wytresowane do włażenia pod czołgi . Pod rosyjskie czołgi  :karpik

« Odpowiedź #638 dnia: Czerwca 13, 2007, 01:45:08 »
Po co pancerne psy z ładunkiem wybuchowym miały by wchodzić pod rosyjskie czołgi ? Czuję jakąś prowokację Towarzysze.

Offline lancer

• *
  • ka-boom!
« Odpowiedź #639 dnia: Czerwca 13, 2007, 02:25:13 »
Cytat: Pentagon chciał stworzyć "gejowską bombę"?
Dowództwo armii amerykańskiej miało plan stworzenia hormonalnej bomby, który zmieniłaby żołnierzy wroga w homoseksualistów, odwróciła w ten sposób ich uwagę od walki i skierowała ją na kolegów. Sprawę ujawnił Edwar Hammond z Berkeley Sunshine Project - informuje serwis gazeta.pl.
Propozycję stworzenia tzw. Gay Bomb złożono armii w 1994 r. - Jeden z rodzajów broni chemicznej, jaką konstruujemy, nie ma na celu zabijania, lecz działa jak silny afrodyzjak, szczególnie silny w przypadkach, gdy spowoduje zachowania homoseksualne - twierdzą naukowcy z Air Force Wright Laboratory w opisie projektu.

- Laboratorium zaproponowało też, że broń, jaką skonstruują za te pieniądze, będzie zawierać substancje chemiczne, które wywołają w armii wroga właśnie zachowania seksualne. To by ją zupełnie zniszczyło: bomba sprawiłaby, że żołnierze staliby się dla siebie nawzajem zniewalająco atrakcyjni - mówi Hammond. Pentagon potwierdził, że laboratorium w 1994 złożyło taką ofertę. Wojskowi twierdzą, że nie byli nią zainteresowani i szybko ją odrzucili. Zapewnili także, że obecnie nie pracują nad rozwojem takiej broni

Gdyby tak taką bombę sruuuu na Wiejską...  :karpik
Panowie, jesteście oficerami Armii Stanów Zjednoczonych. Oficerowie żadnej innej armii na świecie nie mogą tego o sobie powiedzieć. Zastanówcie się nad tym!

Schmeisser

• Gość
« Odpowiedź #640 dnia: Czerwca 13, 2007, 10:11:09 »
Nic by się nie zmieniło  :021: :021: :021:

Elwood

• Gość
« Odpowiedź #641 dnia: Czerwca 13, 2007, 10:19:53 »
Po co pancerne psy z ładunkiem wybuchowym miały by wchodzić pod rosyjskie czołgi ? Czuję jakąś prowokację Towarzysze.
Czytaj książki, chłopie. Będziesz większy niż po piciu mleka Towarzyszu.

« Odpowiedź #642 dnia: Czerwca 13, 2007, 10:48:33 »
Cytat: Elwood
Czytaj książki, chłopie. Będziesz większy niż po piciu mleka Towarzyszu.
Jestem analfabetą, nigdy niczego nie przeczytałem :/

Jak widać nie jestem w pełni uświadomiony historycznie, więc ktoś byłby na tyle uprzejmy i wytłumaczył mi czemu rosyjskie psy miały by wchodzić z ładunkiem pod rosyjskie czołgi ? Pod niemieckie - rozumiem, ale rosyjskie... ?!

« Odpowiedź #643 dnia: Czerwca 13, 2007, 10:56:25 »
Jestem analfabetą, nigdy niczego nie przeczytałem :/

Jak widać nie jestem w pełni uświadomiony historycznie, więc ktoś byłby na tyle uprzejmy i wytłumaczył mi czemu rosyjskie psy miały by wchodzić z ładunkiem pod rosyjskie czołgi ? Pod niemieckie - rozumiem, ale rosyjskie... ?!

http://pl.wikipedia.org/wiki/Pies_przeciwpancerny

Elwood

• Gość
« Odpowiedź #644 dnia: Czerwca 13, 2007, 10:57:06 »
Nie trzeba być specjalnym erudytą by się domyślić, że tresowany przez ileś czasu pies, który w nagrodę za posłuszeństwo dostawał jedzenie i dach nad głową, w sytuacji gdy zaczęło wszystko wokół niego strzelać, palić się, dymić i wybuchać, szybciutko wracał tam gdzie było dla niego bezpiecznie- czyli do swojego pana. Pies niekoniecznie zna zasadę działania przytroczonej do swych pleców bomby z opóźnionym zapłonem, więc nie myślał o tym co stanie się za chwilę.
Analfabetyzm także nie zwalnia od myślenia, ani od chęci poznania. Znalezienie w głupim guglu jakiejś wzmianki o tym zajęło mi 40 sekund, myślę że Tobie zajęłoby podobnie o ile nie korzystasz z modemu.
Pozdrawiam.