Dziękuję za sugestie.Mam pare pytań.FalconAF jest moim pierwszym falconem,dlatego nie znam wcześniejszych wersji.Według mojej oceny ma b.dobrą grafikę.Mam ustawiony setup na rozdzielczość 1600x1200,32bit i 4:3,dodatkowo dokupiłem HiTilesAF.Jestem na forum od niedawna,dlatego jest mi trudno wszystko ogarnąć.Zauważyłem,że większość używa skrótów myślowych lub specyficznego slangu,dlatego czasem nie wszystko rozumiem,ale mam nadzieję,że to opanuję.Zauważyłem także na forum zagranicznym,że jest nadal zainteresowanie wersjami opartymi na Falcon 4.0,co mnie dziwi ponieważ cena AF nie jest,az tak wysoka czyli muszą byc one konkurencyjna dla AF.Ponieważ posiadam także starą wersję Falcon 4.0 chciałbym sam to sprawdzić.Uruchomiłem Falcon 4.0 i stwierdziłem,że grafika jest nie do przyjęcia dlatego chciałbym poeksperymentować z wersją FreeFalcon.Na stronie FreeFalcon znalazłem kilka plików:FreeFalcon3-BT.exe(214MB),FreeFalcon3.1 (39.2MB),FreeFalcon Cockpit Add-On(43.4MB),FreeFalcon-Cobra-Patch.exe(12.1MB) oraz 4 Theater installers.W związku z czym mam pytanie,króre i w jakiej kolejności powinny być instalowane.Na koniec pytanie dla tych,którzy od lat grają a różne wersje falcona,która wersja im najbardziej odpowiada i dlaczego
pozdrowienia
vito_zm