Panowie, większość z Was, to idealiści lotniczy, dysponujecie ogromną wiedzą i, przynajmniej jeżeli chodzi o symulatory - doświadczeniem! Dużo Was to kosztowało, nie dziwnym jest więc, że w pierwszej chwili, dla Was wyjadaczy, już wręcz naiwne pytania są za prawdę denerwujące. Mnie też denerwuje, kiedy nawet początkujący pyta w taki sposób, że na kilometr czuć, iż ma wszystko w du...e i chce komplet dostać na tacy, tak jakby dało się to wyssać z mlekiem matki, za friko. TAK SIĘ NIE DA PANOWIE POCZĄTKUJĄCY!!! Chcecie korzystać z pomocy, proszę bardzo, ale najpierw INDTRUKCJA OBSŁUGI!!! GOOGLE!!! SZUKAJKA NA FORUM!!!
Natomiast zgłaszam stanowcze NIE co do traktowania "z góry" początkujących pytających o rzeczy, których prawdopodobnie NIE MA w instrukcji, lub MOŻE ICH TAM NIE BYĆ, szczególnie w tym temacie. Co to jest BORE, jest w instrukcji, ale o tym, że jest coś takiego jak EASY RADAR MODE i co się wiąże z używaniem tego trybu, to nawet JA zapomniałem, a wiecie dobrze, że trochę w to "latam", może dlatego, że nigdy nie korzystałem z tego trybu. Pytania czasem tylko wyglądają na banalne.