Autor Wątek: POMOC DLA POCZĄTKUJĄCEGO W LOCK ON  (Przeczytany 232913 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

zochu

• Gość
Odp: POMOC DLA POCZĄTKUJĄCEGO W LOCK ON
« Odpowiedź #765 dnia: Lutego 22, 2009, 21:59:32 »
W jaki sposób mogę rozglądać się myszką w kabinie ? Wyczytałem, że tą opcję włącza się w ustawieniach -> kokpit, ale u mnie jej nie ma...

Jakbyś wpisał w wyszukiwarce: "rozglądanie", "myszką" bądź "rozglądanie myszką" trafiłbyś na kilka odpowiedzi. Stąd za wyjatkowe lenistwo jeszcze 15% ode mnie. Mazak
« Ostatnia zmiana: Lutego 22, 2009, 22:52:41 wysłana przez KosiMazaki »

John Cool

• Gość
« Odpowiedź #766 dnia: Lutego 22, 2009, 22:45:27 »
Nie chcę być nieuprzejmy ale odpowiedź jest choćby i tutaj: http://www.il2forum.pl/index.php?topic=4175.msg64244#msg64244

W opcji "Szukaj" jak wpiszesz "rozglądanie myszką" lub coś w ten deseń masz szereg trafień. +20% za lenistwo.

zochu

• Gość
« Odpowiedź #767 dnia: Lutego 23, 2009, 10:29:27 »
Dzięki za odpowiedź.

Neoman

• Gość
« Odpowiedź #768 dnia: Marca 09, 2009, 18:38:12 »
Zacząłem wczoraj wypełniać misje w LO w w związku z tym mam trzy pytania:
1.Jak zakończyć misję?! Wypełniłem zadania i ląduje na jakimś lotnisku. Mój wingman parkuje maszynę, ja parkuję obok niego i... co dalej? Esc?
2. Czy po wykonaniu zadania muszę wylądować na jakimś określonym lotnisku czy to jest bez znaczenia?
3.Czy po wykonaniu zadania (np. zestrzelenie samolotu) mogę po prostu wcisnąć esc i misja jest zaliczona?

Wurger

• Gość
« Odpowiedź #769 dnia: Marca 09, 2009, 20:18:47 »
Zacząłem wczoraj wypełniać misje w LO w w związku z tym mam trzy pytania:
1.Jak zakończyć misję?! Wypełniłem zadania i ląduje na jakimś lotnisku. Mój wingman parkuje maszynę, ja parkuję obok niego i... co dalej? Esc?
2. Czy po wykonaniu zadania muszę wylądować na jakimś określonym lotnisku czy to jest bez znaczenia?
3.Czy po wykonaniu zadania (np. zestrzelenie samolotu) mogę po prostu wcisnąć esc i misja jest zaliczona?

Tak,misję można zakończyć Esc, następnie pojawia się okno gdzie wybierasz Quiet.
O ile pamiętam zdarzyło mi się lądować na innym lotnisku niż to było zaplanowane bez żadnych niepożądanych konsekwencji.
Oczywiście możesz po zakończonym zadaniu nacisnąć Esc, ale najpierw musisz się upewnić czy rzeczywiście wykonałeś je na 100%.
W tym celu naciskasz klawisz  '  ,jeżeli przy każdym zadaniu jest 100 misja jest zaliczona.
Ale wiele tracisz rezygnując z lądowania, toż to sama przyjemność.

Offline syringe

• *
  • Centipede
« Odpowiedź #770 dnia: Marca 09, 2009, 20:29:18 »
Heheh  :002:

Co kliknąć? Chyba Quit :)

Wurger

• Gość
« Odpowiedź #771 dnia: Marca 09, 2009, 21:57:59 »
Heheh  :002:

Co kliknąć? Chyba Quit :)

Jedna litera więcej a tyle radości komuś można sprawić :002:

RoSoMaK

• Gość
« Odpowiedź #772 dnia: Marca 16, 2009, 14:44:08 »
mam Pytanie jak już napisałem  w temacie
 "Czym się to różni "                między tym
http://www.empik.com/lock-on-modern-air-combat-simulation-multimedia,prod140008,p
                                            a tym
http://www.empik.com/lock-on-modern-air-combat-simulation-multimedia,2292570,p

bo chciał bym sobie zakupić

Lock On: Modern Air Combat Simulation

ale też nie wiem czy jest jeszcze w sprzedaży

Offline Sundowner

• *
  • Chasing the sunset
« Odpowiedź #773 dnia: Marca 16, 2009, 14:52:47 »
Niczym.

John Cool

• Gość
« Odpowiedź #774 dnia: Marca 16, 2009, 14:54:10 »
Ale o interpunkcję, styl pisania postów i nazwę tematu mógłbyś zadbać.

RoSoMaK

• Gość
« Odpowiedź #775 dnia: Marca 16, 2009, 15:11:33 »
To jak bym kupił  Lock On: Modern Air Combat Simulation tego za 14,49 zł 
to będzie dobry ?
Bo nie wiem, widziałem w temacie Kupię/Sprzedam/Zamienię  "' Hornet ''  sprzedał 2 części Lock On-a  za 80zł z przesyłką 
( http://www.il2forum.pl/index.php?topic=11498.0

« Odpowiedź #776 dnia: Marca 16, 2009, 15:23:20 »
Rozpatrujesz podstawową wersję Modern Air Combat, a kolega z przytoczonego linka przez Ciebie, sprzedał Modern Air Combat + dodatek Flaming Cliffs, który też możesz zakupić:

LockOn Flaming Cliffs @sklep.pilots.pl

Od razu podpowiem, że druga nie chodzi bez pierwszej...

« Odpowiedź #777 dnia: Marca 16, 2009, 15:29:19 »
A ja mam problem. Wgrałem Su-27 (ten nowy model 3GO) odpaliłem grę i chodziło pięknie. Wgrałem kilka skinów i nowe otoczenie (Western Europa) i chodziło. Włączyłem jeszcze raz na kolejny dzień i komunikat błędu "Wystąpił problem z aplikacją lockon.exe i zostanie ona zamknięta. Przepraszamy za kłopoty. A muzyka z gry wciąż gra. Ma ktoś pomysł? Prosze... nie chce reinstalować całej gry bo mam sporo wgranych dodatków. :/

« Odpowiedź #778 dnia: Marca 16, 2009, 15:50:03 »
Ekipa z 3GO nie sprawdzała tego modelu pod kątem współpracy z 1.0x i jest duża szansa, że to nie współdziała. Także powinieneś napisać do tego jakiej wersji ujżywasz (zakładam, że 1.0x ponieważ piszesz w wątku dot. tej wersji). Druga sprawa, że 'skórki' też muszą byc kompatybilne z danym modelem a nie sądze aby te które wgrałeś były... Także polecam deinstalacje modelu.

« Odpowiedź #779 dnia: Marca 16, 2009, 15:53:07 »
Mam FC 1.12b gra mi już chodzi ale mam bały samolot z wersja kokpitu F-14D oO Da ktoś config ?